Model Image
Model Image

Apple

iPhone 12 reparatie

A2403 (Global)

Released op 23-10-2020
Heeft je iPhone 12 een opknapbeurt nodig? Geen zorgen, Mr Again staat voor je klaar. Vanaf de introductie van de iPhone 12 hebben we een uitgebreid assortiment van betrouwbare reparatiediensten verzameld. Op deze pagina bieden we je een handig overzicht van de meest recente reparatieprijzen voor de iPhone 12. Je ziet direct de kosten, garantievoorwaarden en klantbeoordelingen van elke reparateur. Dit maakt het kiezen van de juiste service eenvoudig en snel. Het plannen van een afspraak is simpel en doe je rechtstreeks online via Mr Again. Zo kan je iPhone 12 in no time weer als vanouds werken. Kies voor het gemak en de betrouwbaarheid van Mr Again. Laat je iPhone 12 repareren en ervaar weer het plezier van een perfect werkend toestel!

ALLE Apple iPhone 12 REPARATIES

De meest voorkomende iPhone 12 reparaties

Als trotse bezitter van een iPhone 12, begrijp je de waarde van je apparaat. Het is dan ook extra frustrerend als er iets misgaat. Hier bespreken we enkele veelvoorkomende iPhone 12 reparaties.

iPhone 12 scherm reparatie

Een van de meest voorkomende problemen met de iPhone 12 is een gebarsten scherm. Dit kan gebeuren door een val of stoot. Een gebarsten scherm kan leiden tot slecht functionerende touchscreens en onleesbare beelden. Het vervangen van het scherm is dan ook vaak de enige oplossing. De kosten voor een iPhone 12 scherm reparatie hangen vooral af van de inkoopprijs van iPhone 12 schermen en de kwaliteit van het scherm. Hoe beter het scherm, hoe duurder het vervangen ervan normaal gesproken is.

iPhone 12 waterschade reparatie

Waterschade is een ander veelvoorkomend probleem bij de iPhone 12. Het is belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen bij waterschade. Het beste is om zo snel mogelijk naar een reparatiewinkel te gaan voor een snelle iPhone 12 reparatie. De reparatiekosten voor waterschade zijn vaak een standaardprijs voor de behandeling en eventuele aanvullende kosten als er onderdelen vervangen dienen te worden.

iPhone 12 batterij vervangen

Een slecht functionerende batterij is een ander veelvoorkomend probleem bij de iPhone 12. Je merkt dat de batterij sneller leeg raakt en dat je je toestel vaker moet opladen. iPhone 12 batterij vervangen kan dan een oplossing zijn. Het vervangen van je batterij zal vaak tussen de €60 en €80 zijn, afhankelijk van de kwaliteit van de batterij en hoe populair de iPhone 12 op dat moment is.

iPhone 12 achterkant vervangen

Als de achterkant van je iPhone 12 beschadigd is, kan dit zowel esthetische als functionele problemen veroorzaken. Het vervangen van de achterkant kan de uitstraling en functionaliteit van je apparaat herstellen. De kosten hiervoor kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal en de reparateur.

iPhone 12 oplaadpoort vervangen

Een defecte oplaadpoort kan het opladen van je iPhone 12 bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Het vervangen van de oplaadpoort is dan de beste oplossing. De kosten hiervoor kunnen variëren, maar liggen meestal rond de €40-€60.

iPhone 12 Face ID reparatie

Face ID-problemen kunnen erg frustrerend zijn, aangezien dit een belangrijke beveiligingsfunctie is op de iPhone 12. Als je problemen ondervindt met Face ID, kan een reparatie nodig zijn. De kosten hiervoor kunnen variëren, afhankelijk van het onderliggende probleem.

iPhone 12 camera reparatie

Een andere kwestie die kan ontstaan bij de iPhone 12 is een slecht werkende camera. Dit kan gebeuren wanneer er stof of vuil in de lens terechtkomt, of wanneer de camera beschadigd raakt door een val of stoot. Het vervangen van de camera is dan vaak de enige oplossing. De kosten voor een iPhone 12 camera reparatie verschillen erg en kunnen snel veranderen als de onderdelenprijzen wijzigen.

iPhone 12 software herstellen

Tot slot kan het voorkomen dat de software van de iPhone 12 niet meer goed werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door veroudering of door een virus. iPhone 12 software herstellen kan vaak een oplossing zijn in deze gevallen. In veel gevallen ben je hier niet meer dan een paar tientjes aan kwijt

Overige iPhone 12 reparaties

Wil je meer weten over andere iPhone reparaties? Op deze pagina vind je een mooi overzicht.

De belangrijkste features van de iphone 12

De iPhone 12 is een van de meest geavanceerde smartphones van dit moment, boordevol features die het gebruik ervan nog aangenamer maken. In deze tekst bespreken we enkele van de belangrijkste features van de iPhone 12.

iPhone 12 Design en OLED-scherm

De iPhone 12 heeft een strak en modern design, met een randloos OLED-scherm dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Het scherm is groter dan dat van eerdere iPhones en biedt een betere kleurweergave en helderheid. Bovendien is het scherm van de iPhone 12 uitgerust met Ceramic Shield voor extra bescherming tegen krassen en beschadigingen.

iPhone 12 A14 Bionic-chip en Augmented Reality

Een andere belangrijke feature van de iPhone 12 is de A14 Bionic-chip. Deze chip is krachtiger dan ooit en zorgt voor een soepele werking van het toestel. Hierdoor kun je moeiteloos switchen tussen apps en snel op het internet browsen. De A14 Bionic-chip maakt ook het gebruik van augmented reality mogelijk, waardoor je virtuele objecten in de echte wereld kunt plaatsen.

iPhone 12 Camera en Night Mode

De iPhone 12 beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde, met een ultragroothoeklens en een groothoeklens. Hiermee kun je prachtige foto's maken met een groot bereik. De camera van de iPhone 12 is ook uitgerust met Night Mode, waarmee je zelfs bij weinig licht nog mooie foto's kunt maken.

iPhone 12 5G-netwerk en MagSafe

Een vierde belangrijke feature van de iPhone 12 is het 5G-netwerk. Hierdoor kun je razendsnel internetten en films streamen zonder onderbrekingen. Dit is vooral handig wanneer je onderweg bent en niet over een WiFi-verbinding beschikt. Tot slot is de iPhone 12 uitgerust met een MagSafe-functie. Dit betekent dat je het toestel draadloos kunt opladen en dat er speciale MagSafe-accessoires beschikbaar zijn, zoals hoesjes en portemonnees. Hierdoor kun je je iPhone 12 nog beter personaliseren en beschermen.

Al met al beschikt de iPhone 12 over een groot aantal features die het toestel uniek maken en het gebruik ervan nog prettiger maken. Van het strakke design tot de krachtige A14 Bionic-chip en de snelle 5G-verbinding, de iPhone 12 is een toestel dat zich kan meten met de beste smartphones van dit moment.

Veel gestelde vragen

Hieronder behandelen we enkele veel gestelde vragen die te maken hebben met de iPhone 12 en het gebruik ervan. Ze kunnen relevant voor je zijn op het moment dat je problemen met je toestel ervaart. 

Is de iPhone 12 waterdicht? 

Ja, de iPhone 12 is water- en stofdicht volgens de IP68-classificatie. Dit betekent dat het toestel tot 30 minuten en 6 meter diep onder water kan overleven. Net als bij andere waterdichte apparaten, kan de waterdichtheid in de loop van de tijd afnemen door slijtage, dus het is raadzaam om voorzichtig te zijn met blootstelling aan water.

Hoe zet je een iPhone 12 uit? 

Om een iPhone 12 uit te schakelen, houd je de zijknop en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifregelaar 'Zet uit' op het scherm verschijnt. Veeg vervolgens de schuifregelaar om de telefoon uit te schakelen. Je kunt ook naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit' gaan om het toestel uit te schakelen.

Hoe lang komen er nog updates voor de iPhone 12? 

Apple biedt meestal 5 tot 6 jaar software-ondersteuning voor hun iPhones. Aangezien de iPhone 12 in oktober 2020 werd uitgebracht, zou je updates moeten verwachten tot minstens 2025 of 2026. Het is echter altijd goed om de officiële Apple-website te controleren voor de meest actuele informatie over software-ondersteuning voor jouw specifieke model.