Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 12 reparatie kosten

A2403 (Global)

Released op 23-10-2020
Als je problemen hebt met je iPhone 12 en je zoekt naar een betrouwbare en betaalbare oplossing, dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over de prijzen voor veelvoorkomende reparaties zoals het vervangen van het scherm, de batterij en de camera. Onze aangesloten reparateurs bieden hoogwaardige diensten en transparante prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Zo kost het vervangen van een origineel scherm bijvoorbeeld ongeveer €145 en een nieuwe batterij ongeveer €70. Wat het probleem ook is met je iPhone 12, wij staan klaar om je te helpen.

Wat kost Apple iPhone 12 reparatie?

Veelvoorkomende reparaties voor de iPhone 12

 

Scherm reparatie bij de iPhone 12

Een kapot scherm is een van de meest voorkomende problemen bij de iPhone 12. Door een ongeluk kan je scherm barsten of krassen oplopen. Bij onze aangesloten reparateurs kun je kiezen voor een origineel scherm of een hoogwaardig kopie scherm. De kosten voor een origineel scherm beginnen bij ongeveer €145, terwijl een hoogwaardig kopie scherm ongeveer €95 kost.

 

Batterij vervangen bij de iPhone 12

Als je merkt dat de batterij van je iPhone 12 snel leeg is of plotseling uitvalt, is het tijd om de batterij te vervangen. Een nieuwe batterij zorgt ervoor dat je telefoon weer langer meegaat en betrouwbaar functioneert. De kosten voor een nieuwe batterij beginnen bij ongeveer €70.

 

Reparatie van de camera's bij de iPhone 12

De camera’s van de iPhone 12 zijn essentieel voor het vastleggen van belangrijke momenten. Als de voor- of achtercamera niet goed werkt of als de foto’s van slechte kwaliteit zijn, kunnen onze aangesloten reparateurs de camera voor je vervangen. De kosten voor het vervangen van de voorkamera beginnen bij €85 en de achtercamera rond de €115.

 

Reparatie van de oplaadpoort

Problemen met de oplaadpoort kunnen ervoor zorgen dat je iPhone 12 niet goed oplaadt of geen verbinding maakt met andere apparaten. Het vervangen van de oplaadpoort kan dit probleem verhelpen. De kosten voor deze reparatie beginnen bij ongeveer €75.

 

Herstellen van de volume- en aan/uit-knoppen

Defecte knoppen kunnen erg vervelend zijn, vooral als je ze vaak gebruikt. Onze aangesloten reparateurs kunnen deze knoppen snel en efficiënt voor je vervangen, zodat je telefoon weer perfect werkt. De kosten voor het vervangen van deze knoppen beginnen bij ongeveer €75.

 

Diverse reparaties voor de iPhone 12

Naast de hierboven genoemde reparaties bieden onze aangesloten reparateurs ook oplossingen voor andere problemen met je iPhone 12, zoals defecte oorspeakers, luidsprekers en microfoons. Of je nu een probleem hebt met de koptelefoonpoort, de software of de backcover, onze specialisten staan voor je klaar.

 

Plan een reparatie met een van onze aangesloten reparateurs

Heeft je iPhone 12 een reparatie nodig? Bekijk onze lijst met aangesloten reparateurs en plan direct een afspraak. Of je nu kiest voor een reparatie aan huis of op een van de vele locaties door heel Nederland, onze reparateurs zorgen ervoor dat je telefoon snel weer als nieuw is.

 

Herstel van waterschade aan de iPhone 12

Waterschade kan serieuze problemen veroorzaken voor je iPhone 12. Als je telefoon in aanraking is gekomen met water, is het cruciaal om snel actie te ondernemen. De kosten voor het herstellen van waterschade beginnen bij ongeveer €35. Onze aangesloten reparateurs kunnen je helpen om je toestel weer goed te laten werken. Let wel op: garantie op succes is er bij waterschade niet.

 

Vervangen van de backcover van de iPhone 12

De achterkant van je iPhone 12 kan beschadigd raken door vallen of stoten. Krassen, deuken of gebroken glas kunnen de esthetiek en functionaliteit van je telefoon beïnvloeden. De kosten voor het vervangen van de backcover beginnen bij ongeveer €185.

 

Problemen met de antenne of netwerkverbinding oplossen

Als je problemen hebt met de netwerkverbinding van je iPhone 12, zoals het niet kunnen verbinden met 3G of 4G, kan een defecte antenne de oorzaak zijn. Onze aangesloten reparateurs kunnen dit probleem oplossen. De kosten voor deze reparatie beginnen bij ongeveer €85.

 

Reparatie van luidspreker en microfoon

Als de luidspreker of microfoon van je iPhone 12 niet goed werkt, kan dit het gebruik van je telefoon behoorlijk verstoren. De kosten voor het repareren van de luidspreker beginnen bij ongeveer €75, terwijl de microfoonreparatie rond de €85 kost.

 

Home button en aan/uit knop repareren

Een niet-functionerende home button of aan/uit knop kan de bruikbaarheid van je iPhone 12 aanzienlijk beperken. Deze knoppen zijn essentieel voor het gebruik van je toestel. De kosten voor het vervangen van de home button beginnen bij ongeveer €100, terwijl de aan/uit knop rond de €75 kost om te vervangen.

 

Oplossingen voor softwareproblemen en resets

Softwareproblemen kunnen ervoor zorgen dat je iPhone 12 niet naar behoren functioneert. Een software reset kan vaak de oplossing bieden. De kosten voor een software reset beginnen bij ongeveer €35.

 

Wifi reparatie

Problemen met de wifi-verbinding van je iPhone 12 kunnen erg frustrerend zijn. Als je last hebt van een slechte of trage verbinding, terwijl het niet aan de wifi zelf ligt, kunnen onze aangesloten reparateurs helpen. De kosten voor wifi reparatie beginnen bij ongeveer €85.

 

Reparatie van de trilmodule en andere componenten

Als de trilfunctie van je iPhone 12 niet werkt, kan dat erg hinderlijk zijn. Het vervangen van de trilmodule kan dit probleem verhelpen. De kosten voor deze reparatie beginnen bij ongeveer €89.99. Daarnaast bieden onze aangesloten reparateurs ook oplossingen voor andere interne componenten van je toestel.

 

Gegevensoverdracht en back-ups

Bij het overstappen naar een nieuw toestel is het belangrijk om je oude gegevens over te zetten. Onze aangesloten reparateurs kunnen je helpen met het overzetten van je bestanden en het maken van back-ups. De kosten voor deze service beginnen bij ongeveer €30.

 

Moederbord reparatie

Als je iPhone 12 helemaal niet meer werkt en je weet niet waarom, kan er een probleem zijn met het moederbord. Onze aangesloten reparateurs kunnen dit voor je onderzoeken en repareren. De kosten voor moederbord reparatie beginnen bij ongeveer €89.

 

Cameraglas vervangen

Het glas van de camera van je iPhone 12 kan breken door een val of stoot. Dit kan de kwaliteit van je foto's beïnvloeden. De kosten voor het vervangen van het cameraglas beginnen bij ongeveer €39.

 

We hopen dat deze informatie over de reparatiekosten van de iPhone 12 je helpt bij het maken van een geïnformeerde keuze. Onze aangesloten reparateurs staan klaar om je toestel snel en professioneel te repareren. Maak vandaag nog een afspraak en laat je iPhone 12 weer als nieuw functioneren.