Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 15 reparatie kosten

Released op 22-09-2023
Heb je een probleem met je Apple iPhone 15 en ben je benieuwd naar de reparatiekosten? Mr Again helpt je om snel en gemakkelijk een overzicht te krijgen van de kosten voor diverse reparaties. De iPhone 15 reparatiekosten variëren afhankelijk van het soort schade en de benodigde onderdelen. Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van de meest voorkomende reparaties en hun bijbehorende prijzen. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kun je eenvoudig een afspraak maken met een van de vakkundige reparateurs die bij ons platform zijn aangesloten.

Wat kost Apple iPhone 15 reparatie?

iPhone 15 reparaties

 

Batterij vervangen

Een batterij die snel leeg raakt of een telefoon die onverwacht uitvalt kan erg storend zijn. Gelukkig kun je de batterij van je iPhone 15 laten vervangen voor vanaf €120. Dit zorgt ervoor dat je toestel weer langer meegaat en betrouwbaar functioneert.

 

Schermreparatie: Origineel en high copy opties

Een gebarsten scherm is een van de meest voorkomende problemen bij smartphones. Voor de iPhone 15 kun je kiezen tussen twee soorten schermreparaties:

 • Origineel scherm: Voor de beste kwaliteit en prestaties kun je kiezen voor een origineel scherm, met prijzen vanaf €300.
 • High-copy scherm: Dit is een goedkopere optie die nog steeds van hoge kwaliteit is, met prijzen vanaf €250.

 

Camera reparaties: Voor- en achterkant

Een niet goed werkende camera kan je gebruikservaring aanzienlijk verminderen. Gelukkig zijn er oplossingen voor zowel de voor- als achterkant camera’s van de iPhone 15:

 • Voorkant camera: De reparatie van de selfiecamera begint vanaf €115.
 • Achterkant camera: Voor het vervangen van de hoofdcamera betaal je vanaf €165.

 

Face ID problemen

Als je problemen hebt met de Face ID van je iPhone 15, kan dit erg frustrerend zijn. De reparatiekosten voor Face ID beginnen vanaf €150. Hiermee zorg je ervoor dat je weer snel en veilig toegang krijgt tot je telefoon.

 

Volume knop en aan/uit knop

Niet-werkende knoppen kunnen het gebruik van je iPhone 15 flink belemmeren. De kosten voor de reparatie van de knoppen zijn als volgt:

 • Volume knop: De reparatiekosten beginnen vanaf €105.
 • Aan/uit knop: De kosten voor het repareren van de aan/uit knop starten vanaf €105.

 

Oplaadpoort en koptelefoonpoort

Problemen met het opladen van je telefoon of het aansluiten van je koptelefoon kunnen door een defecte poort komen. Hier zijn de reparatiekosten voor deze problemen:

 • Oplaadpoort: Deze reparatie kost vanaf €120.
 • Koptelefoonpoort: De kosten beginnen vanaf €105.

 

Backcover en cameraglas vervangen

Beschadigingen aan de achterkant van je telefoon kunnen storend zijn, net als gebroken cameraglas. Hier zijn de prijzen voor deze reparaties:

 • Backcover vervangen: De kosten beginnen vanaf €165.
 • Cameraglas vervangen: Dit kan vanaf €60.

 

Geluidsproblemen: Oorspeaker en luidspreker

Slecht geluid tijdens telefoongesprekken of bij het afspelen van muziek kan erg vervelend zijn. De reparatiekosten voor deze problemen zijn:

 • Oorspeaker: De kosten beginnen vanaf €95.
 • Luidspreker: Voor de reparatie van de luidspreker betaal je vanaf €95.

 

Netwerk en antenne reparaties

Slechte netwerkverbindingen kunnen erg hinderlijk zijn. Hier zijn de prijzen voor deze reparaties:

 • Antenne/netwerk: De kosten beginnen vanaf €115.

 

Microfoon en trilmodule

Als je problemen hebt met de microfoon of trilfunctie van je iPhone 15, kunnen deze reparaties nodig zijn:

 • Microfoon: De kosten voor het vervangen van de microfoon beginnen vanaf €135.
 • Trilmodule: De reparatiekosten voor de trilfunctie starten vanaf €85.

 

Overzetten van gegevens

Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon wil je natuurlijk je oude gegevens meenemen. Het overzetten van oude bestanden naar je nieuwe toestel kan essentieel zijn en helpt je om je gegevens veilig te houden. Hoewel dit niet specifiek in de prijslijst is genoemd, is het een dienst die vaak wordt aangeboden door reparateurs.

 

Maak je afspraak via Mr Again

Bij Mr Again kun je eenvoudig de juiste reparateur voor je iPhone 15 vinden. Vergelijk de prijzen, lees reviews en maak direct een afspraak. Zo is je telefoon snel en betrouwbaar gerepareerd! Door de vele mogelijkheden en het brede scala aan reparaties, biedt Mr Again altijd een oplossing voor jouw probleem. Je kunt vertrouwen op de deskundige reparateurs die zijn aangesloten bij ons platform, zodat je iPhone 15 weer als nieuw wordt.

Gebruik Mr Again om de beste deal te vinden voor je iPhone 15 reparatiekosten en profiteer van onze gebruiksvriendelijke vergelijkingsservice. Hierdoor weet je zeker dat je toestel in goede handen is en snel weer functioneert zoals het hoort.