Model Image
Model Image

Apple

iPhone XR reparatie

A1984 (Global)

Released op 26-10-2018
Is je iPhone XR niet meer in topconditie, of vertoont hij mankementen? Dan is het tijd om een deskundige reparateur in te schakelen. Bij MrAgain staan we klaar om je te helpen bij het vinden en vergelijken van de beste reparateurs voor jouw iPhone XR. Op deze pagina ontdek je direct welke iPhone XR reparaties beschikbaar zijn en wie ze voor je kan uitvoeren. Van prijzen tot garantie en reviews, alles is overzichtelijk weergegeven zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Een afspraak maken is zo geregeld, en je iPhone XR is in een mum van tijd weer als nieuw. Let op: De genoemde prijzen zijn een momentopname en kunnen variëren, aangezien onze reparatieprijzen continu worden bijgewerkt. Go fix it!

ALLE Apple iPhone XR REPARATIES

iPhone XR reparaties

Is je iPhone XR scherm kapot, je batterij aan vervanging toe of heb je heel rap een reparateur nodig omdat je telefoon in het water is gevallen? Wat het ook is op Mr Again vind je snel een goede reparateur bij jou in de buurt. Op deze pagina lees je alles over iPhone XR reparaties en de nu geldende prijzen van reparateurs op Mr Again. 

 

iPhone XR scherm reparatie 

Is je iPhone XR gevallen en zit er nu een barst in je scherm? Vaak is het dan slim om je scherm te vervangen om verdere schade aan je toestel te voorkomen en ervoor te zorgen dat je iPhone weer goed kunt gebruiken. Weet je niet zeker of het ndoig is je scherm te vervangen? Dan is deze blog waarin we dat bespreken wellicht interessant voor je. Mocht je wel tot de reparatie van je scherm willen overgaan dan vraag je natuurlijk af wat de iphone XR scherm reparatie kosten zijn. Momenteel liggen deze rond de 150 euro voor een orgineel scherm. Wil je je iPhone XR scherm vervangen maar niet te veel uitgeven, dan kun je overwegen om er een copy scherm op te laten zetten. Deze zijn doorgaans goedkoper maar vaak ook van mindere kwaliteit. Bedenk je dat de reparatiekosten vaak wijzigen en vooral afhankelijk zijn van de op dat moment geldende scherm prijzen. 

 

iPhone XR achterkant vervangen 

Een kapotte iPhone XR backcover komt ook vaak voor, vermoedelijk omdat dit ook vaak het gevolg is van val of stootschade.Afhankelijk van de ernst van de schade wil je dat dit snel gerepareerd wordt. Hoewel het vervangen van de iPhone XR achterkant een makkelijke reparatie is, is dit vaak niet goedkoop. Dat komt vooral omdat een nieuwe backcover relatief duur is. Momenteel ligt de prijs hiervoor rond de  350 euro. 

 

iPhone XR batterij vervangen

Valt je iPhone vaak uit, laad hij niet meer volledig op of wordt deze warm tijdens het opladen? Goede kans dat je batterij aan vervanging toe is. Het vervangen van een batterij kan de levensduur van je telefoon flink verlengen en is daarmee meestal de moeite waard. De reparatie kan binnen 30 minuten worden uitgevoerd en kost meestal minder dan 100 euro. Dit wordt vaak goedkoper naarmate het model ouder is. 

 

Overige reparaties 

Er zijn nog veel meer iPhone XR reparaties. Op deze pagina vind je altijd de actuele prijzen op Mr Again en vind je ook snel een reparateur. Wil je meer weten over iPhone reparaties in het algemeen? Check dan deze pagina waarin we veel verschillende reparaties behandelen. 

 

Zoek een reparateur

Veel gestelde vragen

Hier behandelen we enkele frequente vragen over de iPhone XR, gerelateerd aan gebruik en potentiële reparaties.

 

Is een iPhone XR waterdicht?

Ja, de iPhone XR heeft een IP67-classificatie, wat inhoudt dat hij tot 30 minuten en 1 meter diep waterresistent is. Toch is het raadzaam om voorzichtig te zijn met blootstelling aan water.

 

Hoe lang ontvangt de iPhone XR nog updates?

De iPhone XR, gelanceerd in oktober 2018, zou naar verwachting updates moeten krijgen tot minstens 2023 of 2024. Voor de meest actuele informatie over software-updates kun je het beste de officiële Apple-website raadplegen.

 

Hoe schakel je de iPhone XR uit?

Om de iPhone XR uit te schakelen, druk je gelijktijdig op de zijknop en een van de volumeknoppen totdat de uitschakelschuifregelaar op het scherm verschijnt. Veeg vervolgens de schuifregelaar om het apparaat uit te schakelen.

 

Hoe reset je de iPhone XR?

Voor een harde reset van de iPhone XR druk je snel op de volumeknop omhoog, vervolgens snel op de volumeknop omlaag en houd je daarna de zijknop ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt. Voor een fabrieksreset navigeer je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Zorg altijd voor een back-up voordat je een reset uitvoert.

 

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de batterij van de iPhone XR?

De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de reparateur en de kwaliteit van de vervangende batterij. Raadpleeg het bovenstaande gedeelte voor een indicatie van de kosten.