Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone XS Max reparatie kosten

A1921 (Global)

Released op 21-09-2018
Welkom op onze pagina gewijd aan de iPhone XS Max reparatiekosten. Als je op zoek bent naar betrouwbare en betaalbare reparaties voor je iPhone XS Max, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de reparatie prijzen voor veelvoorkomende reparaties, zoals schermvervanging, batterijvervanging, en het repareren van de camera. Onze aangesloten reparateurs bieden hoogwaardige diensten en transparante prijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Of je nu problemen hebt met je scherm, batterij of andere onderdelen van je iPhone XS Max, wij helpen je graag verder.

Wat kost Apple iPhone XS Max reparatie?

Veelvoorkomende iPhone XS Max Reparaties

 

Scherm vervangen bij de iPhone XS Max

Een van de vaakst voorkomende problemen bij de iPhone XS Max is een beschadigd scherm. Door een val of stoot kunnen er barsten of krassen ontstaan op het scherm. Bij de aangesloten reparateurs op ons platform kun je kiezen voor een origineel scherm of een hoogwaardig kopie scherm, zodat je toestel er weer als nieuw uitziet en optimaal presteert. De reparatie kosten voor een origineel scherm beginnen bij ongeveer €399, terwijl een hoogwaardig kopie scherm begint bij ongeveer €179.

 

Batterij vervangen bij de iPhone XS Max

Als je iPhone XS Max batterij snel leeg raakt, onverwacht uitvalt of regelmatig moet worden opgeladen, is het waarschijnlijk tijd om de batterij te vervangen. Een nieuwe batterij zorgt ervoor dat je toestel weer langer meegaat en betrouwbaar functioneert. De reparatie prijzen voor een nieuwe batterij beginnen bij ongeveer €99.

 

Camera's van de iPhone XS Max repareren

De camera’s van de iPhone XS Max zijn cruciaal voor het vastleggen van je belangrijkste momenten. Werkt de voor- of achtercamera niet goed of zijn de foto's van slechte kwaliteit? De aangesloten reparateurs kunnen de camera voor je vervangen. De reparatie kosten voor het vervangen van de voorcamera beginnen bij €100 en voor de achtercamera bij €150.

 

Oplaadpoort en aansluitingen bij de iPhone XS Max repareren

Problemen met de oplaadpoort kunnen ervoor zorgen dat je iPhone XS Max niet goed oplaadt of geen verbinding maakt met andere apparaten. Het vervangen van de oplaadpoort kan dit probleem oplossen. De reparatie prijzen beginnen bij ongeveer €89.

 

Volume- en aan/uit-knoppen van de iPhone XS Max repareren

Defecte knoppen kunnen zeer hinderlijk zijn. Of het nu gaat om de volumeknop of de aan/uit-knop, onze aangesloten reparateurs kunnen deze voor je repareren zodat je toestel weer naar behoren werkt. De reparatie kosten voor het vervangen van deze knoppen beginnen bij ongeveer €75.

 

Overige reparaties voor de iPhone XS Max

Naast de bovengenoemde veelvoorkomende reparaties, bieden de reparateurs op ons platform ook oplossingen voor problemen met de oorspeaker, luidspreker, microfoon, en meer. Of je nu een probleem hebt met de koptelefoonpoort, de software of de backcover, je kunt terecht bij onze aangesloten specialisten.

 

Maak een afspraak met een van onze reparateurs

Heb je een kapotte iPhone XS Max en wil je deze laten repareren? Bekijk onze lijst met reparateurs en maak vandaag nog een afspraak. Of je nu kiest voor een reparatie aan huis of op een van de vele locaties door heel Nederland, de aangesloten reparateurs zorgen ervoor dat je toestel weer als nieuw is.