Bekijk onze reviews op

Trustpilot
Model Image
Model Image

Apple

iPhone 11 reparatie

A2111 (Global)

Released op 20-09-2019
Gelanceerd in september 2019, heeft de iPhone 11 zich snel gevestigd als een favoriet onder Apple-gebruikers. Met zijn indrukwekkende functies en betaalbare prijs, biedt het een uitstekende balans tussen prestaties en waarde. Of je nu een beschadigd scherm moet repareren, een batterij moet vervangen, of waterschade moet herstellen, op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over de reparatieprijzen van de iPhone 11. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw iPhone 11 in topconditie kunt houden zonder je portemonnee te legen.

ALLE Apple iPhone 11 REPARATIES

iPhone 11 Reparatie

Het is geen geheim dat de iPhone 11 een van de meest populaire smartphones is. Maar wat gebeurt er als je iPhone 11 reparatie nodig heeft? Of specifieker, wat als je een iPhone 11 scherm reparatie, batterij vervanging of waterschade reparatie nodig hebt? Bij MrAgain helpen we je de juiste reparateur te vinden voor jouw specifieke behoeften.

iPhone 11 Scherm Reparatie

Het scherm van de iPhone 11 is gemaakt van sterk glas, maar het is niet onbreekbaar. Als je scherm is gebarsten of niet meer reageert, heb je waarschijnlijk een iPhone 11 scherm reparatie nodig. De kosten hiervan kunnen variëren, afhankelijk van de ernst van de schade en de reparateur die je kiest. Over het algemeen worden de iPhone 11 scherm reparatie kosten vooral bepaald door de prijs van het scherm dat erop gezet gaat worden. Is deze op dat moment duur, dan betaal je een hogere prijs voor de reparatie.

iPhone 11 Batterij Vervangen

Na verloop van tijd kan de batterij van je iPhone 11 beginnen te verslechteren. Dit kan resulteren in een kortere batterijduur en langere oplaadtijden. Als je merkt dat je telefoon niet zo lang meegaat als vroeger, kan het zijn dat je een iPhone 11 batterij vervanging nodig hebt. De kosten voor het vervangen van de batterij van een iPhone 11 kunnen variëren, maar het is een investering die de levensduur van je telefoon aanzienlijk kan verlengen. Vaak zie je dat een nieuwe batterij iPhone 11 je tussen de €40 en €80 kost, en dit goedkoper wordt naarmate de iPhone 11 ouder wordt.

iPhone 11 Waterschade

Hoewel de iPhone 11 waterbestendig is, is hij niet waterdicht. Dit betekent dat je telefoon nog steeds gevoelig is voor waterschade, vooral als hij volledig onder water is ondergedompeld. Als je iPhone 11 waterschade heeft opgelopen, is het belangrijk om zo snel mogelijk een professional te raadplegen. De kosten voor het repareren van waterschade aan een iPhone 11 variëren per reparateur. Vaak rekenen ze een prijs van rond de €30-40, maar kunnen ze niet de garantie geven dat je telefoon het daarna weer optimaal doet.

Achterkant iPhone 11 Vervangen

Het kan voorkomen dat je je iPhone 11 hebt laten vallen en dat niet je scherm, maar de achterkant wel de pineut is. In dat geval is het verstandig om de achterkant van je iPhone te laten vervangen. In dit geval kies je voor een backcover reparatie. Deze reparaties zijn vaak helaas aan de prijs, momenteel rond de €300.

iPhone 11 Oplaadpoort Vervangen

Laad je telefoon niet meer op? De kans bestaat dat dit aan een kapotte oplaadpoort ligt. Weet je niet zeker of dit het geval is, dan lees je in dit artikel hoe je dat kunt controleren. Als de oplaadpoort inderdaad defect is, dan kun je deze laten vervangen bij een reparateur. Hierboven zie je de gemiddelde reparatiekosten die daar nu voor gerekend worden.

Bij MrAgain begrijpen we hoe belangrijk je iPhone 11 voor je is. Daarom maken we het gemakkelijk om betrouwbare reparateurs te vinden en te vergelijken. Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of waterschade reparatie nodig hebt, je kunt erop vertrouwen dat je de beste service krijgt tegen een eerlijke prijs. Vind vandaag nog de beste reparateur voor jouw iPhone 11 reparatie.

Meer over iPhone reparaties 

Wil je meer weten over iPhone reparaties? Lees dit artikel eens waar we dieper ingaan op dit thema.

Veel gestelde vragen

In dit deel behandelen we de meest gestelde vragen over de iPhone 11 die te maken hebben met gebruikt en mogelijk tot de reparatie ervan. 

Is een iPhone 11 waterdicht? 

Ja, de iPhone 11 is waterdicht tot 30 minuten en 2 meter diep onder water, volgens de IP68-classificatie. Hou er rekening mee mee dat waterdichtheid kan afnemen door slijtage en schade, dus het is altijd het beste om voorzichtig te zijn met water en vocht.

Hoe lang zijn er nog updates voor de iPhone 11? 

Apple biedt doorgaans 5 tot 6 jaar software-ondersteuning voor hun iPhones. De iPhone 11, uitgebracht in september 2019, zou dus naar verwachting updates moeten ontvangen tot minstens 2024 of 2025. Dit kan echter variëren, dus het is goed om de officiële Apple-website te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Hoe zet je een iPhone 11 uit? 

Om een iPhone 11 uit te schakelen, houd je de zijknop en een van de volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifregelaar verschijnt. Veeg de schuifregelaar om de telefoon uit te schakelen. Als dit niet werkt, kun je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit' gaan.

Hoe reset je de iPhone 11? 

Een harde reset van de iPhone 11 kan worden uitgevoerd door snel de volumeknop omhoog in te drukken, snel de volumeknop omlaag in te drukken en vervolgens de zijknop ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt. Voor een fabrieksreset ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Zorg ervoor dat je een back-up hebt van belangrijke gegevens voordat je een fabrieksreset uitvoert, aangezien dit alle persoonlijke gegevens en instellingen zal wissen.

Hoeveel kost batterij vervangen iPhone 11? 

Dit varieert heel erg. Hierboven zie je de actuele prijzen die reparateurs nu op Mr Again hanteren. 

Wanneer moet je de batterij van de iPhone 11 vervangen? 

Als je batterij zij beste tijd gehad heeft kun je deze het beste vervangen. In dit artikel lees je meer over wanner dit mogelijk het geval is.