Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 13 Pro Max reparatie kosten

A2656 (Global)

Released op 24-09-2021

Wat kost Apple iPhone 13 Pro Max reparatie?

iPhone 13 Pro Max reparatie prijzen

De iPhone 13 Pro Max, geroemd om zijn grotere scherm en superieure camerafunctionaliteit, is een must-have voor velen. Maar wat als je iPhone 13 Pro Max reparatie nodig heeft? Of het nu gaat om een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie, een batterij die aan vervanging toe is, of waterschade, bij MrAgain begeleiden we je naar de ideale reparateur voor jouw situatie.

 

iPhone 13 Pro Max Scherm Reparatie

Het scherm van de iPhone 13 Pro Max is van topkwaliteit, maar zelfs het sterkste glas kan beschadigen. Als je scherm gebreken vertoont of niet meer correct reageert, is een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie waarschijnlijk noodzakelijk. De kosten hiervan kunnen variëren, maar worden vaak bepaald door de prijs van het vervangende scherm en de expertise van de reparateur.

 

iPhone 13 Pro Max Batterij Vervangen

De batterij van de iPhone 13 Pro Max is ontworpen voor langdurig gebruik, maar na verloop van tijd kan de capaciteit afnemen. Dit kan leiden tot een kortere batterijduur en tragere oplaadtijden. Als je merkt dat je telefoon sneller leeg raakt, kan een iPhone 13 Pro Max batterij vervanging de oplossing zijn. De kosten hiervan kunnen variëren, maar het is een investering die je telefoon weer als nieuw kan laten voelen. Gemiddeld liggen de kosten voor een nieuwe batterij voor de iPhone 13 Pro Max tussen de €80 en €120.

 

iPhone 13 Pro Max Waterschade

De iPhone 13 Pro Max heeft een uitstekende waterbestendigheid, maar dit betekent niet dat hij volledig immuun is voor waterschade. Als je telefoon waterschade heeft opgelopen, is het van belang om zo snel mogelijk een specialist te raadplegen. De kosten voor het herstellen van waterschade aan een iPhone 13 Pro Max kunnen variëren, maar liggen gemiddeld tussen de €70 en €80.

 

Achterkant iPhone 13 Pro Max Vervangen

Ongelukken gebeuren, en het kan zijn dat niet het scherm, maar de achterkant van je iPhone 13 Pro Max beschadigd raakt. In zo'n situatie is het raadzaam om de achterkant van je iPhone te laten vervangen. De kosten voor een backcover reparatie liggen gemiddeld rond de €360.

 

iPhone 13 Pro Max Oplaadpoort Vervangen

Ervaar je problemen met het opladen van je iPhone 13 Pro Max? Het kan zijn dat de oplaadpoort defect is. Voor meer informatie over dit probleem kun je dit artikel raadplegen. Mocht de oplaadpoort inderdaad aan vervanging toe zijn, dan kun je deze laten vervangen door een specialist. De gemiddelde kosten hiervoor vind je hierboven.

 

Meer over iPhone reparaties

Wil je meer inzicht in iPhone reparaties? Bekijk dan dit uitgebreide artikel waarin we dieper ingaan op het onderwerp.

Veel gestelde vragen

Is een iPhone 13 Pro Max waterdicht?

Ja, de iPhone 13 Pro Max heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat hij waterdicht is tot een bepaalde diepte en tijd. Toch is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn met water en vocht.

 

Hoe lang ontvangt de iPhone 13 Pro Max nog updates?

Apple biedt doorgaans 5 tot 6 jaar software-ondersteuning voor hun iPhones. De iPhone 13 Pro Max, gelanceerd in 2021, zou dus updates moeten krijgen tot minimaal 2026 of 2027. Voor de meest actuele informatie kun je het beste de officiële Apple-website raadplegen.

 

Hoe schakel je de iPhone 13 Pro Max uit?

Om de iPhone 13 Pro Max uit te schakelen, druk je tegelijkertijd op de zijknop en een van de volumeknoppen totdat de uitschakelschuifregelaar verschijnt. Veeg vervolgens de schuifregelaar om de telefoon uit te schakelen.

 

Hoe reset je de iPhone 13 Pro Max?

Voor een harde reset van de iPhone 13 Pro Max volg je de stappen zoals hierboven beschreven voor de iPhone 11. Voor een fabrieksreset ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Zorg altijd voor een back-up voordat je een reset uitvoert.

 

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de batterij van de iPhone 13 Pro Max?

De prijzen kunnen variëren. Raadpleeg het bovenstaande gedeelte voor de huidige prijzen die reparateurs op Mr Again hanteren.

 

Wanneer is het tijd om de batterij van de iPhone 13 Pro Max te vervangen?

Als de batterijprestaties afnemen, is het wellicht tijd voor een vervanging. In dit artikel vind je meer informatie over wanneer dit het geval zou kunnen zijn.