Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone X reparatie kosten

A1865 (GSM)

Released op 03-11-2017
Wil je weten wat het kost om je iPhone X te laten repareren? Hier zijn enkele veelvoorkomende reparaties en de gemiddelde prijzen. Voor eenvoudige onderzoeken beginnen de prijzen vanaf €15. Waterschade reparatie kan beginnen vanaf €59. Een origineel scherm vervangen kan beginnen vanaf €239. Als je kiest voor een high copy scherm, begint de prijs vanaf €110. Batterijvervanging kost je minimaal €89.

Wat kost Apple iPhone X reparatie?

iPhone X reparatie Kosten

Super vervelend als je iPhone X schade heeft of voor een andere reden gerepareerd moet worden. Voordat je besluit om tot reparatie over te gaan wil je natuurlijk weten wat dat je gaat kosten. Afhankelijk daarvan maak je wellicht de keuze om wel of niet tot reparatie van je iPhone X over te gaan. Op deze pagina zie je de actuele reparatiekosten die reparateurs op dit moment voor de reparatie van veel voorkomende iPhone X reparaties hanteren. 

iPhone X scherm reparatie 

Het vervangen van iPhone X schermen is ongetwijfeld de meest uitgevoerde reparatie. Logisch ook, want als je scherm kapot is wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk vervangen hebben. Omdat de iPhone X inmiddels al een wat ouder model is zijn de kosten voor scherm reparatie de laatste jaren minder geworden. Dit komt vooral omdat onderdelen prijzen goedkoper zijn geworden. Het blijft verstandig om actuele reparatie prijzen te bekijken en op basis daarvan af te wegen of het nog zin heeft je toestel te laten repareren.

Achterkant reparatie iPhone X

De achterkant van je iPhone X kan door diverse redenen beschadigd raken. Of het nu om een val of andere impact gaat, het is essentieel dat de achterkant weer in perfecte staat wordt gebracht. De kosten voor het vervangen van de achterkant kunnen variëren, maar je kunt erop rekenen dat de prijs voor het vervangen van de backcover vanaf €249 bedraagt.

iPhone X batterij vervangen

Is je iPhone X batterij snel leeg of functioneert deze helemaal niet meer? Het vervangen van de batterij is een veelvoorkomende reparatie. De prijs voor het vervangen van de batterij van je iPhone X begint bij €89. Hierdoor kun je weer genieten van een batterij die lang meegaat, alsof je toestel weer gloednieuw is.

Face ID reparatie iPhone X

Als de Face ID van je iPhone X niet meer goed functioneert, kan dit erg vervelend zijn. Gelukkig kan deze functionaliteit gerepareerd worden. De prijs voor het repareren van de Face ID in de iPhone X begint bij €199.

iPhone X oplaadpoort reparatie

Niets is frustrerender dan een iPhone X die niet meer oplaadt. De oplaadpoort is een essentieel onderdeel dat soms gerepareerd moet worden. De prijs voor het repareren van de oplaadpoort van je iPhone X begint bij €89.

Enkele andere veelvoorkomende reparaties zijn:

  • Camera voorkant en achterkant vervangen: vanaf €99
  • Volume knop reparatie: vanaf €119
  • Koptelefoon aansluiting: vanaf €69.5
  • Software reparatie: vanaf €49
  • Wifi reparatie: vanaf €99
  • Trilmodule reparatie: vanaf €69
  • Oude gegevens overzetten: vanaf €29
  • Moederbord reparatie: prijs op aanvraag
  • Cameraglas vervangen: vanaf €39

Deze prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de reparateur en de kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Het blijft dus verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken en reviews te lezen voordat je tot reparatie overgaat. Op deze manier zorg je ervoor dat je de beste deal krijgt voor je iPhone X reparatie!

Mocht je op zoek zijn naar andere iPhone reparaties, bekijk dan ook deze pagina eens waar we een mooi overzicht geven.