Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 11 Pro Max reparatie kosten

A2218 (Global)

Released op 20-09-2019
Heb je een iPhone 11 Pro Max en werkt deze niet meer zoals het hoort? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar de reparatiekosten en opties om je telefoon weer in topconditie te krijgen. Of het nu gaat om een kapot scherm, een defecte batterij of waterschade, wij hebben alle informatie over de iPhone 11 Pro Max reparatiekosten die je nodig hebt. Lees verder voor een uitgebreid overzicht van de verschillende reparaties en bijbehorende prijzen.

Wat kost Apple iPhone 11 Pro Max reparatie?

iPhone 11 Pro Max reparatie

 

Diagnostiek en Onderzoek

Telefoon onderzoeken

Weet je niet precies wat er mis is met je iPhone 11 Pro Max? Dan kan een uitgebreid onderzoek uitkomst bieden. Reparateurs kunnen je telefoon onderzoeken vanaf €15. Dit onderzoek geeft je inzicht in wat er precies mis is en welke reparaties nodig zijn om je telefoon weer goed te laten functioneren.

 

Waterschade herstel

Behandeling van waterschade

Waterschade kan ernstige problemen veroorzaken en moet snel worden aangepakt. Reparateurs kunnen je telefoon grondig reinigen en herstellen bij waterschade, met prijzen vanaf €35. Dit kan je toestel redden en verdere schade voorkomen.

 

Scherm vervangen

Origineel scherm

Een origineel scherm garandeert de beste kwaliteit en levensduur voor je iPhone 11 Pro Max. Heb je een gebarsten scherm of strepen op je display? De kosten voor het vervangen van een origineel scherm beginnen bij €550. Hiermee krijg je je telefoon weer in topconditie.

High copy scherm

Voor een voordeligere optie kun je kiezen voor een high copy scherm. Dit type scherm biedt bijna dezelfde kwaliteit als het originele scherm, maar is aanzienlijk goedkoper. De prijzen voor een high copy scherm beginnen bij €259, wat een uitstekende keuze is voor wie op de kosten wil letten.

 

Batterij en oplaadproblemen

Batterij vervangen

Een batterij die snel leeg raakt of onverwacht uitvalt, kan erg frustrerend zijn. Het vervangen van de batterij van je iPhone 11 Pro Max kost vanaf €100. Met een nieuwe batterij kun je weer rekenen op een lange gebruiksduur zonder constante zorgen over opladen.

Oplaadpoort reparatie

Een defecte oplaadpoort betekent dat je je telefoon niet kunt opladen of verbinden met andere apparaten. De reparatiekosten voor de oplaadpoort beginnen bij €100. Dit zorgt ervoor dat je je toestel weer normaal kunt opladen en gebruiken.

 

Camera reparaties

Frontcamera vervangen

Een niet goed werkende frontcamera kan je selfies en video-oproepen flink verstoren. Het vervangen van de frontcamera van je iPhone 11 Pro Max kost vanaf €80. Hiermee maak je weer scherpe en heldere selfies en kun je zonder problemen videobellen.

Achtercamera reparatie

Een defecte achtercamera betekent dat je geen foto's of video's van hoge kwaliteit kunt maken. Voor het vervangen van de achtercamera beginnen de prijzen bij €159. Dit zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van haarscherpe beelden.

 

Geluids- en netwerkproblemen

Luidspreker vervangen

Problemen met de luidspreker kunnen het gebruik van je telefoon behoorlijk verstoren. Of je nu naar muziek luistert of een telefoongesprek voert, heldere audio is essentieel. Het vervangen van de luidspreker kost vanaf €85 en zorgt voor weer een optimaal geluid.

Microfoon reparatie

Als anderen je niet goed kunnen horen tijdens gesprekken, kan de microfoon defect zijn. Het vervangen van de microfoon begint bij €99.5. Hierdoor ben je weer goed verstaanbaar tijdens telefoongesprekken en spraakopnamen.

Wifi reparatie

Heb je last van een slechte wifi-verbinding? Dit kan worden opgelost door een wifi reparatie, die vanaf €69 kost. Hiermee verbeter je je internetverbinding en snelheid, waardoor je weer probleemloos kunt surfen en streamen.

Antenne/netwerk herstel

Problemen met je netwerkverbinding kunnen je telefoonervaring flink verpesten. Het repareren van de antenne of het netwerk begint bij €94, waardoor je weer stabiel verbinding kunt maken met 3G en 4G netwerken.

 

Knoppen en sloten

Volume knop reparatie

Een niet reagerende volumeknop kan het gebruik van je telefoon bemoeilijken. Reparatie van de volumeknop van je iPhone 11 Pro Max begint bij €99.5. Dit maakt het weer mogelijk om het volume eenvoudig aan te passen naar wens.

Home button

Een kapotte home button kan het navigeren op je telefoon lastig maken. Het repareren van de home button kost vanaf €100. Dit zorgt ervoor dat je weer snel en makkelijk door je telefoon kunt navigeren.

Sim-slot reparatie

Problemen met je simkaart kunnen betekenen dat het sim-slot gerepareerd moet worden. De kosten hiervoor beginnen bij €19.98, zodat je weer normaal kunt bellen en internetten.

Aan/uit knop

Een defecte aan/uit knop kan het in- en uitschakelen van je telefoon bemoeilijken. De reparatiekosten voor de aan/uit knop beginnen bij €99.5. Dit zorgt ervoor dat je je toestel weer gemakkelijk kunt bedienen.

 

Overige reparaties

Backcover vervangen

Krassen of deuken in de achterkant van je iPhone 11 Pro Max kunnen de uitstraling van je toestel aantasten. Het vervangen van de backcover kost vanaf €149.5. Dit zorgt ervoor dat je telefoon er weer als nieuw uitziet.

Trilmodule reparatie

Als de trilfunctie van je telefoon niet meer werkt, kan dit worden gerepareerd voor een prijs vanaf €99.5. Hiermee mis je geen enkele melding meer.

Software reset

Soms zijn de problemen met je telefoon software gerelateerd. Een software reset kan dan uitkomst bieden. Dit kost je vanaf €45 en kan ervoor zorgen dat je telefoon weer soepel werkt.

Oude gegevens overzetten

Bij de aanschaf van een nieuw toestel wil je natuurlijk je oude gegevens overzetten. Dit kan vanaf €45. Hiermee zorg je ervoor dat je je nieuwe telefoon meteen kunt gebruiken zonder verlies van belangrijke bestanden.

Moederbord

Problemen met het moederbord kunnen ervoor zorgen dat je telefoon helemaal niet meer werkt. Een onderzoek naar en reparatie van het moederbord begint bij €25. Dit kan je toestel weer tot leven brengen.

Cameraglas vervangen

Is het glas van je camera gebroken? Dit kan eenvoudig vervangen worden vanaf €39. Hierdoor blijft je camera goed beschermd en kun je weer scherpe foto's maken.

 

Bij ons vind je een uitgebreid overzicht van de iPhone 11 Pro Max reparatiekosten en kun je eenvoudig de beste reparateur voor jouw toestel vinden. Of het nu gaat om een schermvervanging, een nieuwe batterij of het repareren van de oplaadpoort, wij helpen je graag verder. Vergelijk reparateurs, maak direct een afspraak en zorg ervoor dat je iPhone 11 Pro Max weer als nieuw werkt! Met de juiste informatie en een goed begrip van de kosten kun je weloverwogen keuzes maken en weer genieten van je perfect functionerende telefoon.