Model Image
Model Image

Apple

iPhone 8 reparatie

A1863 (GSM)

Released op 22-09-2017
Is je iPhone 8 kapot, of werkt hij niet meer optimaal? Dan kun je een goede reparateur gebruiken om ervoor te zorgen dat hij het zo snel mogelijk weer doet. Bij MrAgain helpen we je daar graag bij. Op deze pagina zie je direct welke iPhone 8 reparaties er op onze site te vinden zijn en ook wie deze voor je kan uitvoeren! Per reparateur zie je de prijzen, garantie, en reviews zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Een afspraak maken doe je makkelijk online, zo weet de reparateur dat je komt en is je iPhone 8 zo snel mogelijk gefixed.

ALLE Apple iPhone 8 REPARATIES

iPhone 8 reparatie kosten

Het is algemeen bekend dat de iPhone 8 een betrouwbare en veelgebruikte smartphone is. Maar wat als je iPhone 8 reparatie nodig heeft? Of je nu een iPhone 8 scherm reparatie, batterij vervanging, of waterschade reparatie nodig hebt, bij MrAgain helpen we je de juiste reparateur te vinden voor jouw specifieke behoeften.
 

iPhone 8 scherm reparatie

Het scherm van de iPhone 8 kan helaas ook barsten of niet meer reageren. In dat geval heb je een iPhone 8 scherm reparatie nodig. De kosten voor scherm reparatie iPhone 8 kunnen variëren. Voor een origineel scherm betaal je vanaf €139, terwijl een high copy scherm vanaf €69 beschikbaar is. De iPhone 8 scherm reparatie kosten worden voornamelijk bepaald door de kwaliteit van het scherm dat je kiest.
 

iPhone 8 batterij vervangen

De batterij van je iPhone 8 kan na verloop van tijd verslechteren, resulterend in een kortere batterijduur en langere oplaadtijden. Een nieuwe batterij iPhone 8 kan je tussen de €59 kosten, een investering die de levensduur van je telefoon aanzienlijk kan verlengen.
 

iPhone 8 waterschade

Hoewel de iPhone 8 enige waterbestendigheid heeft, is hij niet volledig waterdicht. Waterschade reparatie aan een iPhone 8 begint bij €59. Het is belangrijk om zo snel mogelijk een professional te raadplegen als je waterschade hebt opgelopen.

Achterkant iPhone 8 vervangen

Heb je de achterkant van je iPhone 8 beschadigd? Dan kun je kiezen voor een backcover reparatie. De kosten voor het vervangen van de achterkant van een iPhone 8 beginnen bij €159.
 

iPhone 8 oplaadpunt vervangen

Als je telefoon niet meer oplaadt, kan dit aan een kapotte oplaadpoort liggen. De kosten voor het vervangen van het oplaadpunt van een iPhone 8 beginnen bij €79.
 

Overige iPhone 8 reparaties

Er zijn nog veel meer reparaties mogelijk voor de iPhone 8, zoals camera reparatie (vanaf €79 voor de voorkant en €119 voor de achterkant), volume knop reparatie (vanaf €89), microfoon vervanging (vanaf €89), en nog veel meer. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de reparateur en de specifieke schade.

Let op: De genoemde prijzen zijn een momentopname en kunnen variëren, aangezien onze reparatieprijzen steeds worden bijgewerkt aan de hand van wat reparateurs aanpassen.

Bij MrAgain begrijpen we hoe belangrijk je iPhone 8 voor je is. Daarom maken we het gemakkelijk om betrouwbare reparateurs te vinden en te vergelijken. Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of waterschade reparatie nodig hebt, je kunt erop vertrouwen dat je de beste service krijgt tegen een eerlijke prijs. Vind vandaag nog de beste reparateur voor jouw iPhone 8 reparatie.

Ben je ook geinteresseerd in andere iPhone reparaties? Bekijk dan ook eens deze pagina.

Veel gestelde vragen

Misschien is je telefoon helemaal niet defect, maar zit je met enkele vragen over je iPhone 8. Hier vind je antwoorden op 4 veelvoorkomende vragen over de iPhone 8.

 

Wanneer is de iPhone 8 uitgebracht?

Apple heeft de iPhone 8 officieel gelanceerd op 12 september 2017, en het toestel was kort daarna te koop voor het publiek.

 

Hoe lang krijgt de iPhone 8 nog updates?

Het antwoord hierop is vrij eenvoudig: de iPhone 8 zal waarschijnlijk niet heel lang meer updates ontvangen. Apple biedt doorgaans ongeveer 5 jaar ondersteuning voor hun modellen, en aangezien de iPhone 8 uit 2017 komt, zal dit niet meer heel lang zijn. Desondanks is iOS 16 nog wel beschikbaar voor de iPhone 8.

 

Beschikt de iPhone 8 over Face ID?

Nee, de iPhone 8 heeft geen Face ID. Deze technologie werd voor het eerst geïntroduceerd met de iPhone X en is sindsdien opgenomen in latere modellen.

 

Is de iPhone 8 waterbestendig?

Ja, de iPhone 8 is geclassificeerd met een IP67-rating, wat betekent dat het toestel tot 1 meter onder water kan worden ondergedompeld voor maximaal 30 minuten. Hoewel het niet aan te raden is om je iPhone 8 bewust aan water bloot te stellen, zou het enige weerstand moeten bieden tegen water. Houd er echter rekening mee dat de waterbestendigheid kan afnemen naarmate het toestel ouder wordt.