Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 8 reparatie kosten

A1863 (GSM)

Released op 22-09-2017
Het kan erg frustrerend zijn als je iPhone 8 niet meer goed werkt. Gelukkig kun je op Mr Again eenvoudig reparateurs vinden en vergelijken om jouw toestel weer in topconditie te krijgen. Of je nu last hebt van een kapot scherm, een batterij die snel leeg is of problemen met de camera, wij geven je inzicht in de reparatiekosten. De prijzen voor reparaties variëren, afhankelijk van het type probleem. Zo begint het onderzoek naar de oorzaak al vanaf €15, terwijl het vervangen van de backcover kan oplopen tot €159. Lees verder om meer te weten te komen over de meest voorkomende reparaties en bijbehorende kosten voor jouw iPhone 8.

Wat kost Apple iPhone 8 reparatie?

Reparaties voor de iPhone 8

 

Waterschade

Waterschade is een veelvoorkomend probleem, vooral als je je telefoon per ongeluk in water hebt laten vallen. De kosten voor het herstellen van waterschade beginnen vanaf €59. Een reparateur zal je telefoon grondig onderzoeken en de nodige onderdelen reinigen of vervangen om ervoor te zorgen dat je toestel weer perfect functioneert.

 

Scherm vervangen

Een gebarsten of beschadigd scherm is een van de meest voorkomende problemen bij de iPhone 8. Er zijn twee opties: je kunt kiezen voor een origineel scherm of een high copy scherm.
 

Origineel scherm: De kosten voor het vervangen van een origineel scherm beginnen vanaf €139. Dit garandeert dat je de beste kwaliteit en prestaties behoudt, vergelijkbaar met een nieuw toestel.

High copy scherm: Voor een iets goedkopere oplossing kun je kiezen voor een high copy scherm, met prijzen vanaf €69. Dit type scherm biedt goede kwaliteit, maar kan iets verschillen in kleur en helderheid vergeleken met een origineel scherm.
 

Batterij vervangen

Een batterij die snel leeg is of onverwacht uitvalt kan erg vervelend zijn. Het vervangen van de batterij in je iPhone 8 kost vanaf €59. Dit zal de levensduur van je toestel verlengen en ervoor zorgen dat je langer kunt genieten van je smartphone zonder constant opladen.
 

Camera reparaties

Problemen met de camera kunnen je ervan weerhouden om mooie foto's te maken. Zowel de voor- als de achtercamera kunnen defect raken.
 

Camera voorkant: De kosten voor het vervangen van de frontcamera beginnen vanaf €79. Dit zorgt ervoor dat je weer scherpe selfies kunt maken en kunt videobellen zonder problemen.

Camera achterkant: Het vervangen van de achtercamera kost iets meer, met prijzen vanaf €119. Na reparatie kun je weer genieten van het maken van haarscherpe foto's en video's.
 

Overige reparaties

Naast de bovengenoemde reparaties zijn er nog diverse andere problemen die je kunt tegenkomen met je iPhone 8. Hier is een overzicht van enkele van deze reparaties en de bijbehorende kosten:
 

Volume knop: Als de volumeknop niet meer goed werkt, kun je deze laten vervangen vanaf €89.

Backcover vervangen: Voor het vervangen van een beschadigde of bekraste backcover, beginnen de kosten vanaf €159.

Oorspeaker: Problemen met de oorspeaker, waardoor je de persoon aan de andere kant van de lijn niet goed kunt horen, kunnen worden opgelost vanaf €69.

Oplaadpoort: Als je problemen hebt met het opladen van je telefoon, kost het vervangen van de oplaadpoort vanaf €79.

Antenne/netwerk: Voor problemen met de 3G of 4G verbinding, beginnen de reparatiekosten vanaf €69.

Home button: Het vervangen van de home button kost vanaf €129.

Luidspreker: Problemen met de luidspreker, waardoor er weinig of geen geluid uit komt, kunnen worden opgelost vanaf €79.

Microfoon: Als de microfoon niet goed werkt, waardoor anderen je niet goed kunnen horen tijdens telefoongesprekken, kunnen de kosten voor reparatie beginnen vanaf €89.

Sim-slot: Problemen met het sim-slot kunnen worden verholpen vanaf €119.

Koptelefoonpoort: Als de koptelefoonpoort niet goed werkt, beginnen de reparatiekosten vanaf €59,50.

Aan/uit knop: Het vervangen van een defecte aan/uit knop kost vanaf €89.

Software reset: Voor problemen met software-updates, kun je een software reset laten uitvoeren vanaf €49.

Wifi reparatie: Problemen met de wifi-verbinding kunnen worden verholpen vanaf €69.

Trilmodule: Als de trilfunctie niet meer werkt, kost de reparatie vanaf €69.

Oude gegevens overzetten: Het overzetten van oude bestanden naar je nieuwe toestel begint vanaf €29.

Moederbord: Voor problemen met het moederbord, beginnen de reparatiekosten vanaf €25.

Cameraglas vervangen: Het vervangen van gebroken cameralglas begint vanaf €29.
 

Of je nu een klein of groot probleem hebt met je iPhone 8, via Mr Again vind je snel en eenvoudig een geschikte reparateur. Door de transparante prijzen weet je precies waar je aan toe bent en kun je direct een afspraak maken. Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw iPhone 8 weer als nieuw functioneert!