Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 12 Pro reparatie kosten

A2341 (Global)

Released op 23-10-2020
Is je iPhone 12 Pro toe aan een reparatie? Geen stress, Mr Again is er om je te helpen. Sinds de lancering van de iPhone 12 Pro, hebben we een uitgebreide lijst samengesteld van betrouwbare reparatiediensten. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest actuele reparatieprijzen voor de iPhone 12 Pro. Je krijgt inzicht in de kosten, garantievoorwaarden en klantbeoordelingen van elke reparateur. Dit maakt het vergelijken van diensten een fluitje van een cent. Het boeken van een afspraak is eenvoudig en doe je direct online via Mr Again. Zo kan je iPhone 12 Pro in een mum van tijd weer als nieuw zijn. Kies voor gemak en zekerheid met Mr Again. Laat je iPhone 12 Pro repareren en geniet weer van je toestel!

Wat kost Apple iPhone 12 Pro reparatie?

Algemene Informatie over de iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro is een van de meest geavanceerde smartphones van Apple, gelanceerd in oktober 2020. Het toestel beschikt over tal van nieuwe features en verbeteringen ten opzichte van eerdere versies, waardoor het een populaire keuze is onder consumenten.

iPhone 12 Pro specificaties en unieke kenmerken

De iPhone 12 Pro heeft een strak en modern ontwerp, met een randloos OLED-scherm dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Het scherm is groter en heeft een betere kleurweergave en helderheid dan dat van eerdere iPhones. De randen van het scherm zijn ook dunner geworden, waardoor het scherm nog meer opvalt.

Een andere belangrijke feature van de iPhone 12 Pro is de A14 Bionic-chip. Deze chip is krachtiger dan ooit en zorgt voor een soepele werking van het toestel. Hierdoor kun je moeiteloos switchen tussen apps en snel op het internet browsen. De A14 Bionic-chip maakt ook het gebruik van augmented reality mogelijk, waardoor je virtuele objecten in de echte wereld kunt plaatsen.

iPhone 12 Pro camera en prestaties

De iPhone 12 Pro beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde, met een ultragroothoeklens en een groothoeklens. Hiermee kun je prachtige foto's maken met een groot bereik. De camera van de iPhone 12 Pro is ook uitgerust met Night Mode, waarmee je zelfs bij weinig licht nog mooie foto's kunt maken.

Op het gebied van prestaties is de iPhone 12 Pro een krachtpatser. De A14 Bionic-chip zorgt voor snelle en soepele prestaties, of je nu aan het gamen bent, films kijkt of door je social media feeds scrolt. Bovendien heeft de iPhone 12 Pro een indrukwekkende batterijduur, zodat je de hele dag door kunt gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van je telefoon.

Met zijn indrukwekkende specificaties, unieke kenmerken en krachtige prestaties, is de iPhone 12 Pro een toestel dat zich kan meten met de beste smartphones van dit moment.

Veel voorkomende iPhone 12 Pro reparaties

Net als elk ander technologisch apparaat, kan de iPhone 12 Pro soms problemen ondervinden die reparatie vereisen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen die je kunt tegenkomen met je iPhone 12 Pro:

iPhone 12 Pro scherm reparatie

Een van de meest voorkomende problemen met de iPhone 12 Pro is een gebarsten of gebroken scherm. Dit kan gebeuren als je je telefoon laat vallen of als er te veel druk op het scherm wordt uitgeoefend. Een iPhone 12 Pro scherm reparatie kan nodig zijn om het probleem op te lossen.

iPhone 12 Pro batterij vervanging

Na verloop van tijd kan de batterij van de iPhone 12 Pro beginnen te verslechteren, wat resulteert in een kortere batterijduur. In dit geval kan een iPhone 12 Pro batterij vervanging nodig zijn om de levensduur van je telefoon te verlengen.

iPhone 12 Pro camera reparatie

Problemen met de camera van de iPhone 12 Pro kunnen variëren van wazige foto's tot een camera die helemaal niet werkt. Een iPhone 12 Pro camera reparatie kan nodig zijn om deze problemen op te lossen.

iPhone 12 Pro waterschade reparatie

Hoewel de iPhone 12 Pro waterbestendig is, kan het nog steeds schade oplopen als het wordt ondergedompeld in water of blootgesteld aan andere vloeistoffen. In dit geval kan een iPhone 12 Pro waterschade reparatie nodig zijn.

Andere veelvoorkomende reparaties kunnen betrekking hebben op de oplaadpoort, luidspreker, microfoon, of home button. Het is belangrijk om te onthouden dat als je problemen ondervindt met je iPhone 12 Pro, je het beste een professionele reparateur kunt inschakelen om verdere schade te voorkomen.

Veel gestelde vragen

We zetten enkele belangrijke vragen aangaande het gebruik van de iPhone 12 Pro op een rijtje. Heb je andere vragen, of problemen met je iPhone 12? Check dan ook deze pagina

Is de iPhone 12 Pro waterdicht?

Ja, de iPhone 12 Pro is water- en stofdicht en heeft een IP68-classificatie. Dit betekent dat het toestel tot 30 minuten en 6 meter diep onder water kan overleven. Zoals altijd is het verstandig om voorzichtig te zijn met blootstelling aan water, aangezien de waterdichtheid kan afnemen door slijtage en schade.

Hoe zet je een iPhone 12 Pro uit?

Om een iPhone 12 Pro uit te schakelen, houd je de zijknop en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifregelaar 'Zet uit' op het scherm verschijnt. Veeg vervolgens de schuifregelaar om de telefoon uit te schakelen. Als alternatief kun je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit' gaan.

iPhone 12 Pro Face ID doet het niet, wat kan ik doen? 

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je Face ID het niet meer doet. We schreven dit artikel me tips en trics om dat zo snel mogelijk op te lossen. 

Hoe lang komen er nog updates voor de iPhone 12 Pro?

De iPhone 12 Pro, uitgebracht in oktober 2020, zou naar verwachting software-updates moeten ontvangen tot minstens 2025 of 2026, aangezien Apple doorgaans 5 tot 6 jaar ondersteuning biedt voor hun iPhones. Voor de meest actuele informatie over software-ondersteuning is het raadzaam om de officiële Apple-website te raadplegen.