Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 12 Mini reparatie kosten

A2176 (Global)

Released op 13-11-2020
Is je iPhone 12 Mini kapot, of werkt hij niet meer optimaal? Dan kun je een goede reparateur gebruiken om ervoor te zorgen dat hij het zo snel mogelijk weer doet. Wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina zie je direct welke iPhone 12 Mini reparaties er op onze site te vinden zijn en ook wie deze voor je kan uitvoeren! Per reparateur zie je de prijzen, garantie en reviews zodat je een weloverwegen keuze kunt maken. Een afspraak maken doe je makkelijk online, zo weet de reparateur dat je komt en is je iPhone 12 Mini zo snel mogelijk gefixed, Go fix it!

Wat kost Apple iPhone 12 Mini reparatie?

iPhone 12 Mini reparatie kosten

De iPhone 12 mini, beroemd om zijn compactheid gecombineerd met kracht, is een uniek juweeltje in Apple's collectie. Maar wat als je iPhone 12 mini wat TLC nodig heeft? Of je nu geconfronteerd wordt met een schermkwestie, een batterij die zijn beste tijd heeft gehad, of waterschade, bij MrAgain helpen we je graag bij het vinden van de juiste reparateur voor jouw behoeften.

 

iPhone 12 mini schermherstel

Het Super Retina XDR-display van de iPhone 12 mini staat bekend om zijn levendigheid en helderheid. Maar, zoals elk scherm, kan het gevoelig zijn voor ongelukjes. Als je te maken hebt met krassen, barsten of een niet-reagerend scherm, is een iPhone 12 mini schermherstel wellicht noodzakelijk. De prijs voor deze service kan variëren, afhankelijk van de aard van de schade en waar je het laat repareren.

 

iPhone 12 mini batterij vervangen

Met de tijd kan de batterij van de iPhone 12 mini zijn efficiëntie verliezen. Als je apparaat sneller dan gebruikelijk leegloopt, kan het tijd zijn voor een iPhone 12 mini batterij vernieuwing. De kosten hiervoor kunnen verschillen, maar het is een waardevolle stap om je apparaat weer in topconditie te krijgen. Gemiddeld liggen de kosten voor een nieuwe batterij voor de iPhone 12 mini tussen de €45 en €85.

 

iPhone 12 mini vochtschade

Hoewel de iPhone 12 mini een zekere mate van waterbestendigheid biedt, is het niet volledig beschermd tegen alle vormen van vocht. Mocht je apparaat vochtschade oplopen, dan is het essentieel om zo snel mogelijk deskundig advies in te winnen. De kosten voor het herstel van vochtschade aan een iPhone 12 mini kunnen variëren, maar liggen gemiddeld tussen de €30 en €50.

 

Achterzijde iPhone 12 mini herstellen

Een val kan niet alleen het scherm beïnvloeden, maar ook de achterzijde van je iPhone 12 mini. In dergelijke gevallen kan een achterzijde herstel noodzakelijk zijn. Deze herstellingen kunnen wat prijziger zijn, met prijzen die rond de €270 kunnen liggen.

 

iPhone 12 mini laadpoort herstellen

Moeilijkheden met opladen kunnen wijzen op een probleem met de laadpoort van je iPhone 12 mini. Voor meer inzicht in dit probleem kun je dit artikel raadplegen. Mocht herstel nodig zijn, dan kun je de gemiddelde reparatiekosten hierboven vinden.

 

Bij MrAgain realiseren we ons hoe belangrijk je iPhone 12 mini voor je is. Daarom zijn we toegewijd om je te helpen bij het vinden en vergelijken van deskundige reparateurs. Of je nu een schermherstel, batterij vernieuwing of vochtschade herstel nodig hebt, je kunt erop vertrouwen dat je kwaliteitsservice krijgt tegen een concurrerende prijs. Begin vandaag nog met het zoeken naar de ideale reparateur voor jouw iPhone 12 mini onderhoud.

 

Meer over iPhone onderhoud

Wil je meer te weten komen over iPhone onderhoud? Bekijk dan dit uitgebreide artikel over het onderwerp.

Veel gestelde vragen

Hier behandelen we enkele gangbare vragen over de iPhone 12 mini, gerelateerd aan gebruik en mogelijke herstellingen.

 

Is een iPhone 12 mini bestand tegen water?

Ja, de iPhone 12 mini heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen water tot een diepte van 6 meter voor maximaal 30 minuten. Echter, het blijft raadzaam om voorzichtig te zijn met blootstelling aan water.

 

Hoe lang ontvangt de iPhone 12 mini updates?

De iPhone 12 mini, gelanceerd in november 2020, zou naar verwachting updates moeten ontvangen tot minstens 2025 of 2026. Voor de meest recente informatie over software-updates kun je het beste de officiële Apple-website raadplegen.

 

Hoe zet je de iPhone 12 mini uit?

Om de iPhone 12 mini uit te schakelen, druk je gelijktijdig op de zijknop en een van de volumeknoppen totdat de uitschakelschuifregelaar op het scherm verschijnt. Veeg vervolgens de schuifregelaar om het apparaat uit te schakelen.

 

Hoe zet je de iPhone 12 mini terug naar fabrieksinstellingen?

Voor een volledige reset van de iPhone 12 mini druk je snel op de volumeknop omhoog, vervolgens snel op de volumeknop omlaag en houd je daarna de zijknop ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt. Voor een reset naar fabrieksinstellingen ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Zorg altijd voor een back-up voordat je een reset uitvoert.

 

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de batterij van de iPhone 12 mini?

De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de reparateur en de kwaliteit van de vervangende batterij. Raadpleeg het bovenstaande gedeelte voor een indicatie van de kosten.