Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

Apple iPhone 11 Pro reparatie kosten

A2160 (Global)

Released op 20-09-2019
Je Apple iPhone 11 Pro is een waardevolle en krachtige smartphone, maar zoals elk apparaat kan hij soms reparaties nodig hebben. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die snel leegloopt, of andere technische problemen, het is belangrijk om te weten wat de reparatiekosten zijn voordat je een beslissing neemt. De Apple iPhone 11 Pro reparatiekosten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke reparatie die nodig is. Bijvoorbeeld, een origineel nieuw scherm kan al vanaf €550 worden vervangen, terwijl het vervangen van de batterij begint bij €100. Hieronder vind je een overzicht van veelvoorkomende reparaties en hun prijzen. Via Mr Again kun je eenvoudig een betrouwbare reparateur vinden voor je Apple iPhone 11 Pro.

Wat kost Apple iPhone 11 Pro reparatie?

Apple iPhone 11 Pro reparaties

 

Onderzoeken

Prijs vanaf €15

Als je telefoon niet goed werkt en je niet weet wat het probleem is, kun je hem laten onderzoeken. Reparateurs kunnen de oorzaak van het probleem vaststellen en je een prijsopgave geven voor de benodigde reparaties.

 

Waterschade

Prijs vanaf €35

Heeft je telefoon waterschade opgelopen? Reparateurs kunnen de schade beoordelen en de benodigde reparaties uitvoeren om je toestel weer functioneel te maken.

 

Scherm vervangen (origineel)

Prijs vanaf €550

Een origineel scherm vervangen is duurder, maar garandeert de beste kwaliteit en prestaties. Als je scherm gebarsten is of strepen vertoont, zorgt een origineel nieuw scherm ervoor dat je telefoon weer als nieuw is.

 

Scherm vervangen (high copy)

Prijs vanaf €369

Een hoogwaardig kopiescherm is een goedkopere optie dan een origineel scherm. Het biedt goede prestaties en kan een uitstekende keuze zijn voor wie op de kosten wil letten.

 

Batterij vervangen

Prijs vanaf €100

Een batterij die snel leegloopt of onverwacht uitvalt, kan erg frustrerend zijn. Het vervangen van de batterij zorgt ervoor dat je telefoon weer langer meegaat zonder constant aan de oplader te moeten.

 

Frontcamera repareren

Prijs vanaf €80

Als de selfiecamera niet goed werkt of slechte beelden produceert, kan deze worden vervangen. Een goed functionerende frontcamera is essentieel voor videobellen en het maken van selfies.

 

Achtercamera vervangen

Prijs vanaf €159

De achtercamera is cruciaal voor het maken van hoge kwaliteit foto's en video's. Als deze niet goed werkt, kan een vervanging nodig zijn om weer heldere en scherpe beelden te kunnen maken.

 

Volumeknop repareren

Prijs vanaf €99.5

Een niet-werkende volumeknop kan erg vervelend zijn. Het repareren of vervangen van de volumeknop zorgt ervoor dat je weer eenvoudig het volume kunt regelen.

 

Backcover vervangen

Prijs vanaf €129.5

Krassen of deuken in de achterkant van je telefoon kunnen worden verholpen door de backcover te vervangen. Dit geeft je telefoon een frisse, nieuwe uitstraling en biedt betere bescherming.

 

Oorspeaker repareren

Prijs vanaf €50

Als je je gesprekspartner niet goed kunt horen, kan de oorspeaker defect zijn. Het vervangen van de oorspeaker zorgt voor heldere en duidelijke telefoongesprekken.

 

Oplaadpoort vervangen

Prijs vanaf €100

Problemen met opladen of verbinden kunnen te wijten zijn aan een defecte oplaadpoort. Vervang de oplaadpoort om deze problemen op te lossen.

 

Netwerk/antenne repareren

Prijs vanaf €94

Als je geen verbinding kunt maken met 3G of 4G netwerken, kan er een probleem zijn met de antenne of het netwerk. Reparateurs kunnen dit probleem verhelpen, zodat je weer zonder problemen kunt verbinden.

 

Luidspreker repareren

Prijs vanaf €80

Komt er geen of weinig geluid uit je interne speakers? Een reparatie of vervanging van de luidspreker kan dit probleem oplossen, zodat je weer van muziek en video's kunt genieten met goed geluid.

 

Microfoon vervangen

Prijs vanaf €99.5

Een defecte microfoon kan ervoor zorgen dat anderen je niet goed kunnen horen tijdens telefoongesprekken. Het vervangen van de microfoon zorgt ervoor dat je weer duidelijk verstaanbaar bent.

 

Sim-slot repareren

Prijs vanaf €14.98

Als je problemen hebt met je SIM-kaart, kan het sim-slot gerepareerd of vervangen worden om ervoor te zorgen dat je telefoon weer goed functioneert.

 

Koptelefoonpoort vervangen

Prijs vanaf €60

Een defecte of verstopte koptelefoonpoort kan ervoor zorgen dat je geen verbinding kunt maken met bedrade koptelefoons. Het vervangen van de koptelefoonpoort zorgt voor een probleemloze verbinding.

 

Aan/uit knop repareren

Prijs vanaf €99.5

Een niet-werkende aan/uit knop kan erg vervelend zijn. Het repareren of vervangen van de aan/uit knop zorgt ervoor dat je je telefoon weer normaal kunt aan- en uitzetten.

 

Software reset uitvoeren

Prijs vanaf €35

Als je problemen hebt met de software van je telefoon, zoals vastlopers of traagheid, kan een software reset de oplossing zijn. Dit brengt je telefoon terug naar de fabrieksinstellingen en lost veelvoorkomende problemen op.

 

Wifi reparatie

Prijs vanaf €69

Problemen met wifi-verbindingen kunnen vaak worden opgelost door een wifi-reparatie. Dit zorgt ervoor dat je weer zonder problemen kunt verbinden met draadloze netwerken.

 

Trilmodule repareren

Prijs vanaf €49

Als de trilfunctie van je telefoon niet werkt, kan de trilmodule defect zijn. Een reparatie of vervanging van de trilmodule zorgt ervoor dat je weer meldingen kunt voelen.

 

Gegevens overzetten

Prijs vanaf €29

Bij het overzetten van gegevens van je oude naar je nieuwe telefoon kunnen reparateurs je helpen. Dit zorgt ervoor dat al je belangrijke bestanden, foto's en contacten veilig worden overgezet.

 

Moederbord repareren

Prijs vanaf €25

Als je telefoon niet meer goed functioneert en je weet niet waarom, kan het probleem bij het moederbord liggen. Reparateurs kunnen het moederbord onderzoeken en repareren om je telefoon weer werkend te krijgen.

 

Cameraglas vervangen

Prijs vanaf €49

Een gebroken cameraglas kan de kwaliteit van je foto's en video's beïnvloeden. Laat het cameraglas vervangen zodat je weer scherpe en heldere beelden kunt vastleggen.