Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone XS reparatie kosten

A2097 (Global)

Released op 21-09-2018
Is je iPhone XS kapot, of werkt hij niet meer optimaal? Dan kun je een goede reparateur gebruiken om ervoor te zorgen dat hij het zo snel mogelijk weer doet. Wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina zie je direct welke iPhone XS reparaties er op onze site te vinden zijn en ook wie deze voor je kan uitvoeren! Per reparateur zie je de prijzen, garantie en reviews zodat je een weloverwegen keuze kunt maken. Een afspraak maken doe je makkelijk online, zo weet de reparateur dat je komt en is je iPhone XS zo snel mogelijk gefixed, Go fix it!

Wat kost Apple iPhone XS reparatie?

iPhone XS reparatie kosten

De iPhone XS is een van Apple's meest gevierde modellen, bekend om zijn geavanceerde technologie en verfijnde design. Maar wat als je iPhone XS reparatie nodig heeft? Of het nu gaat om een iPhone XS scherm reparatie, batterij vervanging of waterschade reparatie, bij MrAgain helpen we je graag verder naar de juiste reparateur voor jouw situatie.

 

iPhone XS scherm reparatie

Het scherm van de iPhone XS is een prachtig OLED-display dat levendige kleuren en diepe zwarttinten biedt. Maar net als elk ander scherm kan het beschadigd raken. Een gebarsten of niet-functionerend scherm kan betekenen dat je een iPhone XS scherm reparatie nodig hebt. De kosten hiervoor kunnen variëren, maar worden vaak bepaald door de prijs van het vervangende scherm en de expertise van de reparateur.

 

iPhone XS batterij vervangen

Met de tijd kan de batterij van de iPhone XS zijn efficiëntie verliezen. Als je merkt dat je telefoon niet zo lang meegaat als voorheen, kan het tijd zijn voor een iPhone XS batterij vervanging. De prijs hiervan kan verschillen, maar het is een investering die de levensduur van je telefoon kan verlengen. Gemiddeld kost een nieuwe batterij voor de iPhone XS tussen de €40 en €80.

 

iPhone XS waterschade

Hoewel de iPhone XS een zekere mate van waterbestendigheid heeft, is het niet volledig waterdicht. Mocht je telefoon waterschade oplopen, dan is het essentieel om zo snel mogelijk een specialist te raadplegen. De kosten voor het herstellen van waterschade aan een iPhone XS kunnen variëren, maar liggen gemiddeld tussen de €30 en €45.

 

Achterkant iPhone XS vervangen

Een ongelukkige val kan niet alleen het scherm beschadigen, maar ook de achterkant van je iPhone XS. In zo'n geval kan een backcover reparatie nodig zijn. Deze reparaties kunnen aan de prijzige kant zijn, met kosten die rond de €300 kunnen liggen.

 

iPhone XS oplaadpoort vervangen

Als je problemen ondervindt met het opladen van je iPhone XS, kan het zijn dat de oplaadpoort defect is. Voor meer informatie over dit probleem kun je dit artikel raadplegen. Als vervanging nodig is, kun je de gemiddelde reparatiekosten hierboven vinden.

 

Bij MrAgain begrijpen we hoe belangrijk je iPhone XS voor je is. Daarom helpen we je graag bij het vinden en vergelijken van betrouwbare reparateurs. Of je nu een schermreparatie, batterijvervanging of waterschade reparatie nodig hebt, je kunt erop vertrouwen dat je topkwaliteit service krijgt tegen een eerlijke prijs. Begin vandaag nog met het vinden van de perfecte reparateur voor jouw iPhone XS reparatie.

 

Meer over iPhone reparaties

Wil je meer weten over iPhone reparaties? Lees dan dit uitgebreide artikel over het onderwerp.

Veel gestelde vragen

Hier behandelen we veelvoorkomende vragen over de iPhone XS, gerelateerd aan gebruik en mogelijke reparaties.

 

Is een iPhone XS waterdicht?

Ja, de iPhone XS heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat hij tot 30 minuten en 2 meter diep waterbestendig is. Echter, het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn met blootstelling aan water.

 

Hoe lang ontvangt de iPhone XS nog updates?

De iPhone XS, gelanceerd in september 2018, zou naar verwachting updates moeten krijgen tot minimaal 2023 of 2024. Voor de meest actuele informatie over software-updates kun je het beste de officiële Apple-website raadplegen.

 

Hoe schakel je de iPhone XS uit?

Om de iPhone XS uit te schakelen, druk je tegelijkertijd op de zijknop en een van de volumeknoppen totdat de uitschakelschuifregelaar verschijnt. Veeg vervolgens de schuifregelaar om de telefoon uit te schakelen.

 

Hoe reset je de iPhone XS?

Voor een harde reset van de iPhone XS druk je snel op de volumeknop omhoog, daarna snel op de volumeknop omlaag en houd je vervolgens de zijknop ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt. Voor een fabrieksreset ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Zorg altijd voor een back-up voordat je een reset uitvoert.

 

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de batterij van de iPhone XS?

De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de reparateur en de kwaliteit van de vervangende batterij. Raadpleeg het bovenstaande gedeelte voor een indicatie van de kosten.