Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 12 Pro Max reparatie kosten

A2342 (Global)

Released op 13-11-2020
Is je iPhone 12 Pro Max kapot, of werkt hij niet meer optimaal? Dan kun je een goede reparateur gebruiken om ervoor te zorgen dat hij het zo snel mogelijk weer doet. Wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina zie je direct welke iPhone 12 Pro Max reparaties er op onze site te vinden zijn en ook wie deze voor je kan uitvoeren! Per reparateur zie je de prijzen, garantie en reviews zodat je een weloverwegen keuze kunt maken. Een afspraak maken doe je makkelijk online, zo weet de reparateur dat je komt en is je iPhone 12 Pro Max zo snel mogelijk gefixed, Go fix it!

Wat kost Apple iPhone 12 Pro Max reparatie?

Over de iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is het vlaggenschip van Apple's iPhone 12-serie, onthuld in oktober 2020. Met zijn grotere formaat en geavanceerde functies onderscheidt het zich van andere modellen en is het een favoriet onder vele Apple-liefhebbers.

 

iPhone 12 Pro Max specificaties en unieke kenmerken

De iPhone 12 Pro Max pronkt met een elegant en hedendaags design, voorzien van een groot OLED-scherm dat de nieuwste displaytechnologieën benut. Dit scherm biedt een nog betere kleurweergave en helderheid dan zijn voorgangers. De verfijnde randen accentueren het scherm en geven het een premium uitstraling.

Centraal in de iPhone 12 Pro Max staat de A14 Bionic-chip, die ongeëvenaarde prestaties levert. Deze chip garandeert een vlotte gebruikerservaring, of je nu tussen apps wisselt, video's streamt of augmented reality toepassingen gebruikt.

 

iPhone 12 Pro Max camera en prestaties

De iPhone 12 Pro Max is uitgerust met een geavanceerd camerasysteem, bestaande uit een ultragroothoeklens, groothoeklens en een telelens. Dit stelt gebruikers in staat om verbluffende foto's te maken met een breed scala aan perspectieven. Dankzij de Night Mode kunnen gebruikers zelfs in slechte lichtomstandigheden heldere en scherpe foto's maken.

Qua prestaties is de iPhone 12 Pro Max een ware krachtpatser. De combinatie van de A14 Bionic-chip en het geoptimaliseerde besturingssysteem zorgt voor een naadloze ervaring, of je nu games speelt, films streamt of door je favoriete apps bladert. De batterijduur is ook verbeterd, waardoor gebruikers langer kunnen genieten zonder constant naar een oplader te moeten zoeken.

iPhone 12 Pro Max reparaties

Zoals elk geavanceerd apparaat kan ook de iPhone 12 Pro Max soms problemen ondervinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende reparaties die je mogelijk nodig hebt voor je iPhone 12 Pro Max:

 

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie

Het grote scherm kan soms barsten of breken bij vallen. In dergelijke gevallen is een schermreparatie noodzakelijk.

 

iPhone 12 Pro Max batterij vervanging

Naarmate de tijd vordert, kan de batterijprestatie verminderen. Een batterijvervanging kan dan uitkomst bieden.

 

iPhone 12 Pro Max camera reparatie

Mocht je problemen ondervinden met de camera, zoals wazige foto's of een niet-werkende camera, dan kan een reparatie nodig zijn.

 

iPhone 12 Pro Max waterschade reparatie

Ondanks dat de iPhone 12 Pro Max waterbestendig is, kan er toch schade ontstaan bij onderdompeling. Een waterschade reparatie kan dan essentieel zijn.

Veel gestelde vragen

Is de iPhone 12 Pro Max waterdicht?

Ja, de iPhone 12 Pro Max heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat het tot 30 minuten en 6 meter diep onder water kan overleven.

 

Hoe zet je een iPhone 12 Pro Max uit?

Houd de zijknop en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de 'Zet uit' schuifregelaar verschijnt. Veeg vervolgens om uit te schakelen.

 

Hoe lang komen er nog updates voor de iPhone 12 Pro Max?

De iPhone 12 Pro Max zal naar verwachting tot minstens 2025 of 2026 software-updates ontvangen. Het is altijd goed om de officiële Apple-website te raadplegen voor de meest recente informatie.