Bekijk onze reviews op

Trustpilot
Model Image
Model Image

Apple

iPhone 7 Plus reparatie

A1661 (GSM)

Released op 16-09-2016
Is je iPhone 7 Plus kapot, of werkt hij niet meer optimaal? Dan kun je een goede reparateur gebruiken om ervoor te zorgen dat hij het zo snel mogelijk weer doet. Wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina zie je direct welke iPhone 7 Plus reparaties er op onze site te vinden zijn en ook wie deze voor je kan uitvoeren! Per reparateur zie je de prijzen, garantie en reviews zodat je een weloverwegen keuze kunt maken. Een afspraak maken doe je makkelijk online, zo weet de reparateur dat je komt en is je iPhone 7 Plus zo snel mogelijk gefixed, Go fix it!

ALLE Apple iPhone 7 Plus REPARATIES

iPhone 7 plus reparaties

iPhone 7 Plus reparatie mogelijkheden

Is je iPhone 7 Plus beschadigd of functioneert hij niet naar behoren? Een bekwame reparateur kan zorgen dat je toestel in no-time weer werkt. MrAgain staat klaar om je hierbij te ondersteunen. Op deze pagina ontdek je welke iPhone 7 Plus reparaties beschikbaar zijn, wat de kosten zijn en vind je eenvoudig een reparateur in jouw buurt.

iPhone 7 Plus scherm vervangen

Een gebarsten of kapot scherm van de iPhone 7 Plus? Je hebt dan mogelijk een iPhone 7 Plus scherm reparatie nodig. De prijzen starten vanaf €129 voor een origineel scherm, terwijl een hoogwaardig copy scherm vanaf €100 te verkrijgen is. Bekijk snel wat de actuele prijzen zijn en wie je iPhone 7 plus scherm kan vervangen. 

iPhone 7 Plus batterij vervangen

De batterij van je iPhone 7 Plus kan na verloop van tijd minder worden. Een nieuwe batterij voor je iPhone 7 Plus kost je tussen de €30 en €60 een waardevolle investering om je telefoon nieuw leven in te blazen. Of je nu de batterij van je iPhone 7 Plus wilt vernieuwen of informatie zoekt over de kosten, je vindt het hier en een reparateur is zo gevonden.

iPhone 7 Plus waterschade herstellen

Heeft je iPhone 7 Plus waterschade? De reparatiekosten voor waterschade aan een iPhone 7 Plus beginnen vaak rond de €35. Snel handelen en een expert inschakelen is cruciaal om lange termijn schade te voorkomen.

Achterkant iPhone 7 Plus vervangen

Is de achterkant van je iPhone 7 Plus beschadigd? De kosten voor het vervangen van een backcover beginnen momenteel bij €129.

iPhone 7 Plus camera reparatie

Of het nu de voorzijde (vanaf €70) of de achterzijde (vanaf €85) betreft, camera herstelling voor de iPhone 7 Plus is mogelijk.

Overige iPhone 7 Plus reparaties

Er zijn diverse andere reparaties mogelijk voor de iPhone 7 Plus, zoals het repareren van de volumeknop, vervangen van de microfoon, home button herstelling, en veel meer. De prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de reparateur en de exacte schade.

Let wel: De vermelde prijzen kunnen fluctueren, aangezien reparateurs dagelijks reparatieprijzen bijwerken. 

 


Bij MrAgain weten we hoe essentieel je iPhone 7 Plus voor je is. Daarom maken we het eenvoudig om betrouwbare reparateurs te vinden en te vergelijken. Je ziet per reparateur de tarieven, garantie en beoordelingen, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken. Een afspraak is zo online gemaakt, zodat je iPhone 7 Plus zo snel mogelijk gerepareerd is. Ga ervoor, fix je iPhone 7 Plus!

Meer informatie over andere iPhone herstellingen? Bekijk dan deze pagina voor een uitgebreid overzicht.

Veel gestelde vragen

Misschien is je telefoon niet defect, maar heb je wel enkele vragen over je iPhone 7 Plus. Hieronder beantwoorden we 4 veelvoorkomende vragen over de iPhone 7 Plus.

 

Wanneer is de iPhone 7 Plus gelanceerd?

Apple heeft de iPhone 7 Plus aangekondigd op 7 september 2016, en het was al snel daarna te koop.

 

Hoe lang krijgt de iPhone 7 Plus nog updates?

Het antwoord is eenvoudig: niet meer. Apple biedt meestal ongeveer 5 jaar ondersteuning voor hun modellen. Omdat de iPhone 7 Plus uit 2016 komt, worden er geen updates meer aangeboden. iOS 16 is dus niet compatibel met de iPhone 7 Plus.

 

Beschikt de iPhone 7 Plus over Face ID?

Nee, Face ID werd voor het eerst geïntroduceerd met de iPhone X en is alleen beschikbaar op latere modellen.

 

Is de iPhone 7 Plus waterbestendig?

De iPhone 7 Plus heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat het tot 1 meter onder water kan worden ondergedompeld voor maximaal 30 minuten. Het zou dus enigszins waterbestendig moeten zijn. Let op: het is niet aan te raden om de iPhone 7 Plus in contact met water te brengen, maar in theorie zou het enige blootstelling aan water moeten kunnen weerstaan. De waterbestendigheid van het apparaat neemt echter af naarmate het ouder wordt en geldt niet voor zout water, of water met chloor erin.