Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Apple

iPhone 8 Plus reparatie kosten

A1864 (GSM)

Released op 22-09-2017
Direct een accuraat overzicht van de reparatiekosten voor de iPhone 8 Plus. Als je iPhone 8 Plus kapot is en je zoekt naar een betrouwbare en betaalbare oplossing, ben je hier aan het juiste adres. Hier geven we een gedetailleerd overzicht van de kosten voor veelvoorkomende reparaties, zoals het vervangen van het scherm, de batterij en de camera. Onze partners bieden eersteklas service en transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten. Voor een origineel scherm betaal je bijvoorbeeld rond de €149, terwijl de kosten voor een nieuwe batterij rond de €59 liggen. Welke problemen je ook hebt met je iPhone 8 Plus, wij helpen je graag verder.

Wat kost Apple iPhone 8 Plus reparatie?

Veelvoorkomende iPhone 8 Plus Reparaties

 

Origineel scherm vervangen

Een gebroken of beschadigd scherm is een van de meest voorkomende problemen bij de iPhone 8 Plus. Of het nu door een val of stoot komt, een kapot scherm is erg vervelend. Bij onze reparateurs kun je kiezen voor een origineel scherm of een kwalitatief hoogwaardig kopie scherm. De kosten voor een origineel scherm liggen rond de €149, terwijl een kopie scherm begint bij ongeveer €69.

 

Batterij vervangen

Merkt je dat de batterij van je iPhone 8 Plus snel leeg raakt of onverwacht uitvalt? Dan is het waarschijnlijk tijd om de batterij te vervangen. Een nieuwe batterij zorgt ervoor dat je telefoon weer lang meegaat en betrouwbaar blijft. De kosten voor het vervangen van de batterij beginnen bij ongeveer €59.

 

Camera reparaties

De camera van je iPhone 8 Plus is essentieel voor het vastleggen van herinneringen. Werkt de voor- of achtercamera niet goed, of zijn de foto's van slechte kwaliteit? Onze aangesloten reparateurs kunnen de camera voor je vervangen. Voor een nieuwe voorkamera betaal je ongeveer €79, en voor een achtercamera rond de €149.

 

Reparatie van de oplaadpoort

Problemen met de oplaadpoort kunnen ervoor zorgen dat je iPhone 8 Plus niet goed oplaadt of geen verbinding maakt met andere apparaten. Het vervangen van de oplaadpoort kan dit probleem oplossen. De kosten voor deze reparatie beginnen bij ongeveer €79.

 

Herstellen van de volume- en aan/uit-knoppen

Defecte knoppen kunnen erg hinderlijk zijn. Of het nu gaat om de volumeknop of de aan/uit-knop, onze reparateurs kunnen deze knoppen voor je repareren zodat je telefoon weer naar behoren werkt. De kosten voor het vervangen van deze knoppen liggen rond de €89.

 

Andere reparaties voor de iPhone 8 Plus

Naast de bovengenoemde reparaties, bieden onze reparateurs ook oplossingen voor problemen met de oorspeaker, luidspreker, microfoon en meer. Of je nu problemen hebt met de koptelefoonpoort, de software of de backcover, onze specialisten staan voor je klaar.

Maak een afspraak met een van onze reparateurs

Is je iPhone 8 Plus kapot en wil je deze laten repareren? Bekijk onze lijst met reparateurs en maak vandaag nog een afspraak. Of je nu kiest voor een reparatie aan huis of op een van de vele locaties door heel Nederland, onze aangesloten reparateurs zorgen ervoor dat je telefoon snel weer als nieuw is.