Bekijk onze reviews op

Trustpilot

Reparateurs in iPhone reparatie Groningen

Reparateurs

Telefoonstore

Groningen, The Netherlands

Mobilefix

Groningen, Nederland

Smart Point

Groningen, Nederland

White phone

Groningen, The Netherlands

Just Phones

Groningen, Nederland

Quick ‘N Simpel

Groningen, Nederland

Mystro Telecom

Groningen, Nederland

Mobilefix Helpman

Groningen, Nederland

Lees meer over

Repareren van iPhones in Groningen

iPhone Reparatie Groningen

Is je iPhone in Groningen beschadigd geraakt? Of het nu een gebarsten scherm is of waterschade, ongelukjes gebeuren. Gelukkig biedt Mr Again in Groningen de oplossing. Of je nu op zoek bent naar een snelle, betrouwbare of voordelige iPhone reparatie in Groningen, bij Mr Again ben je aan het juiste adres.

 

Hoe Mr Again iPhone reparatie in Groningen aanpakt

Zelf je iPhone repareren kan lastig zijn. Daarom is er Mr Again. Wij verbinden je met de beste iPhone reparateurs in Groningen. Vergelijk eenvoudig op prijs, garantie en klantbeoordelingen. Eenmaal je keuze gemaakt? Plan dan direct een afspraak via Mr Again.

 

Welke iPhone reparaties zijn beschikbaar in Groningen?

Groningen barst van de deskundige iPhone reparateurs. Hoewel niet elke reparateur elke service biedt, zoals moederbord reparaties, kun je voor de meeste iPhone problemen in Groningen terecht. Wil je weten welke reparateurs jouw specifieke iPhone reparatie uitvoeren? Met Mr Again heb je het antwoord zo gevonden.
 

 

iPhone scherm reparatie Groningen

Een gebroken iPhone scherm is een veelvoorkomend probleem in Groningen. Bij Mr Again kun je kiezen tussen een origineel of een 'high copy' scherm. Hoewel originele schermen de voorkeur hebben, bieden copy schermen een voordelig alternatief zonder in te leveren op kwaliteit. Lees hier meer over wat je het beste kunt doen als je een barst in je iPhone te pakken hebt. 

 

iPhone batterij vervangen Groningen

Naarmate je iPhone ouder wordt, kan de batterijprestatie verminderen. Een nieuwe batterij kan je iPhone nieuw leven inblazen. In Groningen kun je je iPhone batterij vaak binnen 30 minuten laten vervangen. De kosten variëren, maar met Mr Again krijg je snel een overzicht van de huidige prijzen in Groningen.

 

Waterschade iPhone Groningen

Heeft je iPhone een duik genomen? Snel handelen is essentieel. Lees hier wat je direct kunt doen. Voor een grondige oplossing is een professionele waterschade behandeling aan te raden. Hierbij wordt je iPhone volledig gereinigd en gecontroleerd op schade.

 

Wat zijn de kosten voor iPhone reparatie in Groningen?

De prijzen voor iPhone reparaties kunnen fluctueren. Voor de meest actuele tarieven voor iPhone reparatie in Groningen, raadpleeg je eenvoudig Mr Again. Hier kun je de huidige prijzen per reparateur in Groningen vergelijken.

Bekijk hier de prijzen voor populaire iPhone modellen:
 

 

Zoek een reparateur

 

iPhone reparateurs in Groningen

Er zijn veel telefoon reparateurs te vinden in Groningen en je kunt dan ook op meerdere plekken terecht voor de reparatie van je iPhone. Via Mr Again check je makkelijk welke reparateur iPhone repareert en welke reparaties men wel of niet uitvoert. De meeste reparateurs voeren de meest gangbare iphone reparaties waaronder het vervangen van het scherm en de batterij uit. Voor complexere moederbord reparaties kun je daarentegen niet bij iedereen terecht. 

De de garantie? Elke reparateur geeft garantie op de reparatie, maar dit kan wel verschillen. Sommige reparateurs geven 3 maanden garantie terwijl anderen zelfs tot 2 jaar garantie gaan. Vaak hangt dit ook af van de garantie die reparateurs zelf op de onderdelen krijgen. 

Hieronder zetten we een aantal iPhone reparateurs in Groningen voor je op een rij. De meeste kun je ook via Mr Again vinden en contacteren indien nodig. 

 

Paddepoel

In winkelcentrum Paddepoel vind je zelfs 3 telefoonzaken, hieronder ook:

  • Quick en Simpel, Dierenriemstraat 184A
  • Just Phones, Dierenriemstraat 108

 

Plantsoen en Westerhaven

Als je in de buurt van het plantsoen woont kun je bijvoorbeeld aan de Ebbingestraat terecht maar vind je ook een goede reparateur aan de Westerhaven. 

Bij MobileFix staat het team van Haider klaar om je verder te helpen, in deze blog lees je meer over Mobilefix en het team dat zich daar met reparatie van elektronica bezig houdt! 
 

Centrum

In het centrum van Groningen heb je natuurlijk de meeste keuze en dat zijn er nogal wat. Hieronder een greep van het aanbod. 

  • Irepair, Vismarkt 38
  • Smartpoint, Folkingestraat
  • Mobile Clinic, Steenstilstraat 5
  • White Phone, Steenstilstraat 32

Bij Smartpoint kun je behalve met je iPhone of smartphone ook goed met je Macbook en laptop terecht. WhitePhone is een begrip en repareert al vele jaren in Groningen. 

 

Helpman

Ten noorden van het station vind je in Groningen Helpman een tweede vestiging van MobileFix. Je bent daar van kwaliteit en snelle service verzekerd als het aankomt op de reparatie van je iPhone. 

 

Handige links 

Telefoon reparatie Groningen