Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Ben jij in Hoogezand en zit je met een telefoon die dringend reparatie nodig heeft? Goed nieuws! Bij Mr Again ben je aan het juiste adres voor al je telefoonreparatiebehoeften. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een batterij die het begeeft, of onverwachte softwareproblemen, in Hoogezand vind je deskundige reparateurs die je snel weer op weg helpen. Met Mr Again wordt het vinden en vergelijken van betrouwbare reparatiediensten in Hoogezand een fluitje van een cent. Laat ons je helpen bij het snel vinden van de perfecte reparateur voor jouw telefoon!

Telefoon reparatie Hoogezand

In Hoogezand zien we een aantal veelvoorkomende telefoonreparaties. Schermvervanging, batterijwissels en het herstellen van waterschade staan bovenaan de lijst. Deze reparaties worden door de meeste reparateurs in Hoogezand met gemak en professionaliteit uitgevoerd. Zoek je een specialist voor een complexere reparatie, zoals een moederbord reparatie? Geen zorgen, ook daarvoor kun je in Hoogezand terecht. Mr Again toont je snel en overzichtelijk welke reparateurs welke diensten aanbieden. Of het nu gaat om een simpele schermwissel of een gecompliceerde hardware-fix, Hoogezand heeft een breed scala aan reparatieopties.

In Hoogezand zelf heb je enkele goede opties voor het laten maken van je toestel. Mocht je toch liever meer keuze hebben dan ben zo in Groningen waar je veel opties voor telefoon reparatie Groningen vindt. 

In Hoogezand zelf heb je de volgende opties: 

 • Best Price Reparatie Hoogezand aan de Kerkstraat 183A 
 • Telecombinatie Hoogezand aan de Gorect-Oost 31 
 • Repair It aan de Gorecht-Oost 42 


Daarnaast tref je er ook nog een Expert en Phone House aan mocht je op zoek zijn naar nieuwe toestellen. 

 

Repair It Hoogezand 

Bij Repair It kun je terecht voor al je smartphone problemen. Of je nu je telefoon in het water hebt laten vallen en snel een waterschade behandeling wilt laten uitvoeren, of gewoon voor een nieuw scherm komt. Het kan er allemaal. Misschien wil je wel een nieuwe telefoon kopen en dan bieden ze je een duurzame optie met een breed assortiment aan refurbished smartphones. 

Meestal kunnen ze je hier helpen met reparaties binnen 1 uur waardoor je je toestel altijd snel terug hebt. Je kunt er voor andere andere de volgende telefoon reparatie terecht. 

 • Beelscherm reparatie 
  Voor als je je telefoon hebt laten vallen en er een barst in zit.
   
 • Laadpoort reparatie
  Handig als je de oplaadconnector van je telefoon kapot is gegaan of er een andere reden is waarom het opladen niet meer werkt. 
   
 • Oorspeaker reparatie 
  Deze kies je als je tijdens het bellen de andere persoon niet meer kunt horen. 
   
 • Luidspreker reparatie 
  Voor als je luidspreker het niet meer doet. 
   
 • Accu of batterij vervangen 
  Als je telefoon te pas en te onpas uitvalt, of steeds sneller leeg gaat heb je grote kans dat je batterij aan vervanging toe is. 
   
 • Camera vervangen 
  Als je voor of achter camera het niet meer doet. 
   
 • Volume button 
  Als je het volume niet meer kunt aanpassen met de volumeknoppen kies je voor deze optie. 
   
 • Aan/uit of power button 
  Als je telefoon niet meer uit gaat als je de power button gebruikt. 
   
 • trilfunctie reparatie 
  Als de trilfunctie van je telefoon het niet meer doet. 
   
 • Antenne of wifi reparatie 
  Als je telefoon met geen mogelijkheid meer verbinding met een netwerk wilt maken. 

 

Best Price Reparatie 

Bij Best Price Reparatie zetten ze vol in op scherpe prijzen. Daarnaast kun je hier ook je telefoon verkopen en tweedehands toestellen kopen. Prijzen vraag je aan zodat je het meest actuele aanbod krijgt. Ze repareren hier populaire merken zoasl Apple, Samsung en Huawei en voeren daar de meest gangbare reparaties voor uit. Telecombinatie Hoogeveen 

Bij Telecombinatie richten ze zich op het aanbieden van een breed pakket producten en diensten. Ze zijn gespecialiseerd in internet en tv, verschillende abbonnementen en kunnen je ook helpen met standaard telefoon reparaties. Voor Samsung en iPhone hebben ze vaak onderdelen op voorraad voor in ieder het vervangen van je scherm, de batterij of oplaadconnector. 

Reparaties, prijzen en meer.

 

Telefoon reparatie kosten in Hoogezand

Wat betreft de kosten voor telefoonreparatie in Hoogezand: deze variëren afhankelijk van verschillende factoren. De prijzen van onderdelen, het type reparatie, en de marge van de reparateur spelen allemaal een rol. Prijzen voor onderdelen kunnen fluctueren, vooral als ze van ver komen. Voor de meest actuele prijsinformatie kun je terecht op de Mr Again website. Ben je benieuwd naar de reparatiekosten van specifieke modellen? Bekijk dan de volgende links voor informatie over populaire modellen zoals iPhone 11, Samsung Galaxy S21 en links naar Tablet en Laptop reparaties.

 

Garantie op telefoon reparaties in Hoogezand

Als het om garantie op telefoonreparaties in Hoogezand gaat, kan dit sterk variëren. De garantieperiode ligt tussen de 1 en 24 maanden, afhankelijk van de reparateur en het soort reparatie. Houd er rekening mee dat garantie op waterschadebehandelingen vaak beperkt is, aangezien het lastig is om langetermijnschade te voorspellen. Het is altijd verstandig om vooraf naar de garantievoorwaarden te vragen.

 

Telefoon batterij vervangen in Hoogezand

Is je telefoonbatterij aan vervanging toe? In Hoogezand is dit een veelvoorkomende en relatief eenvoudige reparatie. De meeste reparateurs kunnen dit vaak binnen 30 minuten voor je regelen. De kosten zijn over het algemeen redelijk, en vaak lager voor oudere modellen. Voor de doe-het-zelvers onder ons: je kunt overwegen om zelf de batterij te vervangen. Websites zoals ifixit.com bieden uitstekende handleidingen en op YouTube vind je veel instructievideo's.

 

Telefoon scherm reparatie in Hoogezand

Een gebarsten scherm? Geen probleem in Hoogezand! Deze reparatie wordt door vrijwel elke reparateur aangeboden en is vaak al binnen 30 minuten klaar. Je hebt de keuze tussen originele schermen, die wat duurder zijn, en high copy schermen, die voordeliger maar mogelijk van iets lagere kwaliteit zijn. Op Mr Again vind je reparateurs die alleen hoge kwaliteit copy schermen aanbieden. Controleer altijd bij de reparateur de kwaliteit van het scherm.

 

Telefoon waterschade behandeling in Hoogezand

Heeft je telefoon waterschade opgelopen? Snel handelen is essentieel. Zet het toestel uit, verwijder de batterij en simkaarten, en droog de telefoon. Neem daarna zo snel mogelijk contact op met een reparateur in Hoogezand. Een professionele reparateur zal je telefoon demonteren en alle onderdelen nauwkeurig reinigen om verdere schade te minimaliseren. Meer informatie over het omgaan met waterschade vind je op onze blog: Mr Again Blog over Telefoon Waterschade.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoonreparatie in Hoogezand?

De duur is afhankelijk van het type reparatie. Simpele reparaties zoals scherm- of batterijvervangingen zijn vaak binnen 30 minuten gedaan.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoonreparatie?

Een afspraak is niet altijd noodzakelijk, maar het kan wel voordelen bieden. Zo kan de reparateur zich voorbereiden op je komst en vermijd je wachttijden.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, snel handelen is belangrijk om ergere schade te voorkomen. Raadpleeg onze blog voor meer tips en informatie.