Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Is jouw mobiele metgezel toe aan wat onderhoud of een dringende reparatie? Geen zorgen, want in de hoofdstad van Friesland staan we klaar om je te helpen. Van een onfortuinlijke val op de Nieuwestad tot een batterij die het opgeeft na een lange dag in de Prinsentuin, telefoonpech kent vele vormen. Gelukkig is Mr Again hier om je te koppelen aan de beste telefoonreparateurs in Leeuwarden.  In een handomdraai vind je de juiste specialist voor jouw telefoonprobleem.

Telefoon reparatie Leeuwarden

Leeuwarden is een bruisende stad waar telefoons het soms zwaar te verduren hebben. Schermreparaties, batterijvervangingen en waterschade zijn hier aan de orde van de dag. Maar maak je geen zorgen, de deskundige reparateurs van Leeuwarden staan klaar om deze veelvoorkomende problemen aan te pakken.

 

Zoek je naar meer gespecialiseerde diensten zoals moederbord reparaties? Hoewel niet elke reparateur deze aanbiedt, helpt Mr Again je snel te ontdekken wie deze complexere taken kan uitvoeren. Of je nu in de buurt van het Fries Museum woont of dichter bij de Oldehove, er is altijd een handige reparatieoptie in de buurt.


Enkele opties voor het repareren van telefoons in Leeuwarden zijn:

  • 058 Telefoon reparaties aan de François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden
  • Ultra Telecom
  • Mobile 4 All
  • My Telecom
  • M&S Telecom 4U
  • GSM Clinic

058 Telefoon Reparaties

 

058 Telefoon Reparaties

Aan de rand van West Leeuwarden vind je 058 telefoon reparaties. Je kunt hier terecht voor smartphone en tablet reparaties en ze staan bekend om de goede kwaliteit die ze leveren. Je kunt er van maandag tot en met vrijdag met of zonder afspraak terecht terwijl ze je op zaterdag ook op afspraak kunnen helpen. Ze hanteren scherpe prijzen en je krijgt hier standaard 12 maanden garantie op de reparatie die je laat uitvoeren. Vind je de reparatie van je toestel te duur? Dan kun je ook overwegen om direct je telefoon te verkopen. 

 

Mobile 4 All
 

Mobile 4 All 

Midden in het centrum vind je Mobile 4 all en hier repareren ze ook smartphones en tablets. Ze geven aan dat ze de reparaties altijd binnen 30 minuten uitvoeren, ze werken met kwaliteit onderdelen en ze zijn 6 dagen per week geopend. 

 

My Telecom 

Aan de Peperstraat 5 tref je My Telecom aan. Hier bieden ze vrijwel alle soorten telefoonreparaties aan en kun je terecht voor issues met je scherm, batterij en waterschade. Daarnaast kunnen ze ook je software updaten of camera's vervangen. De meeste reparaties worden hier binnen 30 minuten uitgevoerd. In principe zijn ze op zondag gesloten, maar als de nood aan de man is kun je op zondag ook een afspraak bij ze maken. 

 

M&S Telecom 4U
 

M&S Telecom 4U

M&S Telecom 4U heeft meerdere vestigingen en zit behalve in Leeuwarden ook in Burgum, Dokkum en Franeker. Ze repareren hier behalve telefoons ook tablets en laptops. Ze werken er snel en zeggen daarom "klaar terwijl je meekijkt". In de meeste gevallen kun je dus wachten op je telefoon reparatie en ze hebben in die gevallen de koffie voor je klaar staan. Op de meeste reparaties ontvang je 12 maanden garantie. Behalve reparaties bieden ze hier ook andere telefonie diensten aan zoals abonnementen en nieuwe en gebruikte telefoons. 

 

GSM Clinic
 

GSM Clinic

GSM Clinic zit aan de Berlikumermarkt. Ze repareren hier smartphones en tablets en bieden een haal en breng service aan. Dus, mocht je geen tijd of zin hebben om zelf de stad in te gaan dan is dat een interessante optie. Ze halen de telefoon dan bij je thuis op, fixen hem en brengen deze weer bij je terug. Ze voeren er de meest voorkomende telefoon reparaties uit zoals het vervangen van telefoonschermen, batterijen, camera's, knoppenm en oplaad connectoren. Daarnaast hebben ze verschillende accessoires in de winkel zoals geheugenkaarten, hoesjes en screen protectors. 

Reparatie prijzen

De kosten voor telefoonreparaties kunnen net zo variabel zijn als het Friese weer. Deze kosten hangen af van drie belangrijke factoren: de prijs van onderdelen, het type reparatie, en de marge die de reparateur hanteert. Vanwege internationale transportkosten kunnen de prijzen van onderdelen schommelen.

 

Het is daarom slim om actuele prijzen te checken bij Mr Again of direct bij de reparateur. Voor een idee van de kosten voor populaire modellen, neem een kijkje bij deze links:

  • iPhone 11 in Leeuwarden
  • iPhone 12 in Leeuwarden
  • Samsung Galaxy S21 in Leeuwarden

Garantie op Telefoon Reparaties in Leeuwarden

In Leeuwarden variëren de garantievoorwaarden op telefoonreparaties van 1 tot 24 maanden, afhankelijk van de reparateur. Voor waterschade reparaties geldt vaak een beperkte garantie, vanwege de onvoorspelbaarheid van de gevolgen op lange termijn. De geboden garantie hangt ook samen met de garantie die reparateurs op onderdelen ontvangen. Vraag dus altijd naar de garantievoorwaarden voordat je je telefoon afgeeft voor reparatie.

Batterij vervangen in Leeuwarden

Een batterij die snel leegloopt kan je dagelijkse routine in Leeuwarden flink verstoren. Gelukkig staat batterijvervanging hoog op de lijst van snel en efficiënt uitgevoerde reparaties in de stad. De meeste reparateurs in Leeuwarden kunnen deze klus binnen 30 minuten klaren, wat betekent dat je snel weer op pad kunt met een telefoon die de hele dag meegaat.

 

De kosten voor het vervangen van een batterij zijn over het algemeen redelijk en variëren afhankelijk van het model en de leeftijd van je telefoon. Voor de doe-het-zelvers: overweeg om zelf de batterij te vervangen, maar wees bewust van de risico's. Met de juiste tools en een beetje technische knowhow kun je veel bereiken.

Online bronnen zoals ifixit.com en YouTube bieden gedetailleerde handleidingen. Maar als je twijfelt, is het altijd het veiligst om een professional in te schakelen. Zij garanderen een veilige en efficiënte vervanging, waardoor je telefoon weer als nieuw functioneert.

Scherm reparatie

Een gebarsten scherm is een veelvoorkomend euvel in Leeuwarden, maar gelukkig zijn er genoeg opties om dit snel en effectief aan te pakken. Wanneer je een schermreparatie overweegt, sta je voor een belangrijke keuze: ga je voor een origineel scherm of een high copy scherm?

 

Originele schermen zijn precies wat de naam doet vermoeden - ze zijn gemaakt door de fabrikant van je telefoon. Ze staan garant voor de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat je telefoon weer aanvoelt als nieuw. Maar deze kwaliteit heeft een prijs; originele schermen zijn over het algemeen duurder.

 

High copy schermen daarentegen zijn replica's die door andere fabrikanten worden geproduceerd. Ze zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan originele schermen, maar de kwaliteit kan variëren. Bij Mr Again zorgen we ervoor dat alleen high copy schermen van hoge kwaliteit worden aangeboden. Het is belangrijk om bij je reparateur na te gaan of de kwaliteit van het high copy scherm aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Een andere optie is om zelf je scherm te vervangen. Dit kan een kosteneffectieve oplossing zijn als je handig bent en bereid om je te verdiepen in hoe je dit veilig en correct doet. Er zijn tal van online tutorials en handleidingen beschikbaar die je stap voor stap door het proces leiden. Echter, zelf een scherm vervangen brengt risico's met zich mee. Het vereist precisie en zorgvuldigheid, en zonder de juiste expertise kan je je telefoon verder beschadigen. Bovendien vervalt bij de meeste telefoons de garantie als je zelf aan de slag gaat.

 

Of je nu kiest voor een reparateur in Leeuwarden, een origineel scherm of een high copy variant, of zelfs overweegt om het scherm zelf te vervangen, het is belangrijk dat je een geïnformeerde keuze maakt die past bij jouw behoeften en budget. Het vervangen van je scherm kan de functionaliteit en het uiterlijk van je telefoon aanzienlijk verbeteren, waardoor je weer optimaal kunt genieten van je apparaat.

Waterschade behandeling

Waterschade is een van de meest urgente problemen waar telefoongebruikers in Leeuwarden mee te maken kunnen krijgen. Het is cruciaal om direct te handelen: schakel de telefoon onmiddellijk uit, verwijder indien mogelijk de batterij en SIM-kaart, en probeer het apparaat te drogen.

 

Het vinden van een gespecialiseerde reparateur voor waterschadebehandeling is de volgende stap. In Leeuwarden zijn er experts die de telefoon zorgvuldig demonteren en elk onderdeel reinigen, waardoor de kans op blijvende schade verkleind wordt. Houd er rekening mee dat hoewel een snelle en professionele behandeling de kans op herstel vergroot, het succes niet altijd gegarandeerd is vanwege de aard van waterschade.

 

Voor aanvullende tips en advies over hoe te handelen bij waterschade en het minimaliseren van risico's, bezoek onze gedetailleerde blog: Wat te doen bij telefoon waterschade. Deze informatie kan cruciaal zijn in het beperken van schade en het verlengen van de levensduur van je telefoon.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoonreparatie in Leeuwarden?
Dit hangt af van het type reparatie. Eenvoudige reparaties zoals scherm- of batterijvervanging zijn vaak snel klaar.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoonreparatie in Leeuwarden?
Een afspraak maken is niet altijd nodig, maar wel aan te raden. Zo kan de reparateur zich voorbereiden en vermijd je wachttijd.

 

Kan telefoonwaterschade in Leeuwarden gerepareerd worden?
Ja, snel handelen is essentieel. Bezoek onze blog voor meer informatie en tips.