Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Op zoek naar een snelle en betrouwbare oplossing voor je telefoonproblemen in Groningen? Je bent op de juiste plek beland! Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die het begeeft, of waterschade - in Groningen vind je de perfecte reparateur voor jouw telefoon reparatie Groningen. Bij Mr Again helpen we je graag verder met het eenvoudig vinden en vergelijken van lokale reparateurs. Zo krijg jij je telefoon weer snel en efficiënt aan de praat!

iPhone Reparatie Groningen

Is je telefoon kapot of is er schade door een val? Maak je geen zorgen: Groningen biedt een breed scala aan telefoonreparatie diensten. Je kunt er terecht voor veel voorkomende iPhone reparaties zoals het vervangen van schermen en batterijen, maar ook voor minder gangbare reparaties zoals verstopte oplaadpoorten, problemen met het moederbord en het vervangen van camera's. 
 

Telefoon reparateurs in Groningen

Er zijn veel telefoon reparateurs te vinden in Groningen en je kunt dan ook op meerdere plekken terecht voor het laten maken van je smartphone. Hieronder zetten we een aantal telefoon reparateurs in Groningen voor je op een rij die je kunnen helpen met telefoon reparatie Groningen. De meesten kun je ook via Mr Again vinden en contacteren indien nodig.
 

iPhone repareren Groningen Paddepoel


In winkelcentrum Paddepoel vind je zelfs 3 telefoonzaken:

 • Quick en Simple, Dierenriemstraat 184 A

 • Just Phones, Dierenriemstraat 108

 • Pure Repair (onderdeel van Just Phones)

Deze zaken zitten dicht bij elkaar in het overdekte winkelcentrum. Je kunt er gemakkelijk parkeren bij het winkelcentrum. Als het goed is, is het eerste uur nog steeds gratis! Pure Repair is 7 dagen per week open dus je kunt er ook in het weekend goed terecht voor de reparatie van je telefoon. Als je je telefoon wilt laten repareren dan kun je hier met en zonder afspraak terecht. 
 

GSM reparatie in de buurt van het Plantsoen en Groningen Westerhaven

Als je in de buurt van het plantsoen woont kun je bijvoorbeeld aan de Ebbingestraat terecht voor iPhone reparatie Groningen, maar vind je ook een goede reparateur aan de Westerhaven.

Bij MobileFix staat het team van Haider klaar om je verder te helpen. Je kunt er terecht voor de reparatie van je telefoon, GSM, iPhone of smartphone en ze repareren er ook tablets en laptops. Zoek je een accessoire? Dan hebben ze er ook daar genoeg van in de winkel.  In deze blog lees je meer over Mobilefix en het team dat zich daar met reparatie van elektronica bezig houdt. Wil je meer van ze weten of heb je een vraag? Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 050 364 0172.

Irepair heeft 2 vestigingen: de andere vestiging vind je aan de Vismarkt 38, vlakbij de Albert Heijn daar. Die vestiging is ook op zondag open (tot 17.00). 
 

Telefoon winkels in het Centrum
 

In het centrum van Groningen heb je natuurlijk de meeste keuze en dat zijn er nogal wat. Hieronder een greep uit het aanbod.

 • Irepair, Vismarkt 38

 • Smartpoint, Folkingestraat

 • Mobile Clinic, Steenstilstraat 5

 • White Phone, Steenstilstraat 32
   

Bij Smartpoint kun je natuurlijk je telefoon laten maken en zijn ze daarnaast ook gespecialiseerd in laptop reparatie en tablet reparatie. Je kunt er terecht voor vrijwel alle merken en reparaties. WhitePhone is een begrip in Groningen als het op de reparatie van telefoons en iPhones aankomt. Je kan hier dan ook voor vrijwel alle merken smartphones terecht, bijvoorbeeld voor Apple, Samsung, Huawei, Oppo en Oneplus reparatie. Ook voor het repareren van je iPhone draaien ze hun hand niet om. 
 

Telefoon maken in Groningen Helpman

Ten noorden van het station vind je in Groningen Helpman een tweede vestiging van MobileFix. Je bent daar van kwaliteit en snelle service verzekerd en kunt hier goed terecht voor het laten repareren van je iPhone of andere type smartphone. Ook voeren ze er vrijwel alle reparaties uit zoals iPhone scherm vervangen, telefoon batterij vervangen en het stellen van diagnoses. 

Telefoon reparatiekosten en garantie

De kosten voor GSM reparatie Groningen zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de prijzen van onderdelen, merk van je mobiel, het type reparatie en de marge die reparateurs hanteren.

 

De prijzen van telefoon, iPhone en GSM  onderdelen kunnen schommelen en doen dat ook vaak. Dit komt bijvoorbeeld door fluctuatie in internationale transportkosten en het feit dat onderdelen prijzen ook wijzigen. Om die reden passen reparateurs dan ook vaak de prijzen voor iPhone reparatie aan zodat de marge die ze maken in stand blijft. Wil je weten wat de huidige prijzen zijn? Check het bij bovenstaande reparateurs of vraag een offerte aan als de prijzen niet staan aangegeven. Op die manier weet je vantevoren welke kosten gepaard gaan met het laten maken van je telefoon. 

 

Ook hebben we een overzicht van kosten voor populaire modellen zoals de iPhone 11, iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy S21, en meer. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten qua kosten voor GSM reparaties. Staan de reparatiekosten er niet bij? Dan kun je altijd makkelijk contact opnemen met een reparateur en hem/haar vragen om een offerte. 

 

Garantie op je reparatie

Garantievoorwaarden op iPhone reparaties variëren sterk in Groningen. Deze garantie kan uiteenlopen van 1 maand tot wel 24 maanden garantie, afhankelijk van de aard van de reparatie en het beleid van de reparateur. Waterschade behandelingen hebben vaak een beperkte garantie omdat niet uitgesloten kan worden dat er langetermijnschade is.Je ziet dat hier in de regel maximaal 3 maanden garantie op wordt gegeven en vaak zelfs minder. 
 

We raden je aan om altijd vooraf te bespreken wat de garantievoorwaarden van de reparatie zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vraag je ook zelf af welke garantievoorwaarden je prettig vindt zodat je dit in je overweging en vergelijking mee kan nemen. 

 

Telefoon batterij vervangen Groningen

Het vervangen van de telefoon batterij is een veelvoorkomende telefoon reparatie in Groningen. Bijna elke telefoon reparateur kan dit voor je doen en meestal is dit binnen 30 minuten klaar. De kosten voor het vervangen van een iPhone of telefoon batterij zijn relatief laag, vooral voor oudere telefoonmodellen. Je moet hierbij denken aanbedragen tussen de 40 en 80 euro afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van het toestel.

 

Ben je handig? Dan kun je overwegen om ook zelf de batterijn van je iPhone te vervangen. Hiervoor heb je natuurlijk de juiste tools nodig en kun je een instructie gebruiken. Gelukkig staan Youtube en andere pagina's vol met prima instructie video's die je stap voor stap uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Besef je wel dat je eventuele garantie verliest als je zelf aan je smartphone begint te klussen. 

 

Telefoon scherm reparatie Groningen

Een beschadigd telefoonscherm is een veelvoorkomend ongemak. Of je nu een iPhone, Samsung, of een ander merk smartphone hebt, scherm reparatie is een veelgevraagde service en wordt door zo'n beetje elke reparateur aangeboden. De meeste reparateurs kunnen dit binnen 30 minuten voor je fixen waardoor je niet lang zonder telefoon hoeft te zitten. De kosten voor het laten vervangen van je telefoon scherm varieren flink en hangen onder andere af van het kwaliteit scherm dat je erop wilt zetten. 

 

Via Mr Again kun je kiezen uit originele schermen en 'High copy' schermen. Originele schermen zijn exact dezelfde schermen als die bij de eerste fabricage van je telefoon zijn gebruikt, wat garant staat voor de beste kwaliteit en compatibiliteit. Deze zijn echter vaak duurder dan zogenaamde copy schermen. 

 

High copy schermen zijn een goedkoper alternatief. Deze worden vervaardigd door derden, maar zijn van hoge kwaliteit en kunnen een goede keuze zijn voor wie kosten wil besparen zonder al te veel in te leveren op kwaliteit. Mocht je voor een copy scherm gaan: controleer bij de reparateur dat het scherm aan je verwachtingen voldoet, er zijn namelijk nogal wat soorten en maten hiervan op de markt en zeker niet alle copy schermen zijn van goede kwaliteit. 

 

Telefoon waterschade Groningen

Bij waterschade aan je telefoon is het belangrijk om snel te handelen en actie te ondernemen. Als je nog niets gedaan hebt doe je er verstandig aan sowieso deze stappen uit te voeren:

 • Zet je telefoon of iPhone uit.

 • Verwijder de batterij en SIM kaart indien mogelijk.

 • Droog het toestel met bijvoorbeeld een vaatdoek.

 • Is je telefoon kopje onder geweest? Contacteer dan een reparateur om een waterschadebehandeling uit te laten voeren. 
  Tijden zo'n handeling halen ze je smartphone uit elkaar en drogen ze de afzonderlijke componenten om corrosie te voorkomen. 

Wil je meer weten over wat je moet doen bij telefoon waterschade? Lees dan ook onze blog met meer praktische tips.

Veel gestelde vragen

 

Hoeveel kost het om je telefoon te repareren?

De reparatiekosten hangen van veel factoren af, bijvoorbeeld het type reparatie en het toestel dat je hebt. Zoek op onze website specifiek naar de reparatie voor jouw telefoon en je ziet welke reparatie prijzen door reparateurs bij jou in de buurt gehanteerd worden. 

 

Hoeveel kost het om een telefoonscherm te repareren? 

De kosten voor scherm reparatie hangen af van welk merk telefoon je hebt, hoe oud deze is en welk soort scherm je erop wilt laten zetten. Je hebt goedkopere copy schermen, maar ook hoogwaardige originele schermen. Zoek op jouw model en je ziet direct welke opties je bij jou in de buurt hebt. 

 

Hoeveel kost het om een Samsung scherm te vervangen?

De kosten voor het plaatsen van een nieuw Samsung scherm kunnen sterk varieren. Voor sommige betaal je 80 euro, terwijl je voor andere schermen meer dan 300 euro kwijt hebt. Het heeft te maken met het type Samsung toestel dat je hebt. Als je wilt weten welke prijzen er momenteel voor jouw toestel gelden check je dat het beste door je zoekopdracht daar op aan te passen.

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Groningen?

De reparatietijd is afhankelijk van het probleem. Eenvoudige reparaties zoals scherm- of batterijvervangingen zijn vaak binnen 30 minuten klaar. Is het probleem complexer en laat je bijvoorbeeld een iPhone moederbord reparatie uitvoeren? Grote kans dat je je telefoon dan minstens een paar uur kwijt bent. 

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie Groningen?

Hoewel je vaak zonder afspraak terecht kunt, is het aan te raden om dit wel te doen. Zo weet de reparateur precies waarvoor je komt en kan hij de benodigde onderdelen bestellen indien nodig. 

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Vaak wel, maar snel handelen is cruciaal. Kijk voor meer informatie over hoe te handelen bij waterschade op onze blog.

 

Andere interessante links 


Wellicht ben je op zoek naar andere reparatiediensten. Dan zijn ook de volgende links interessant voor je.