Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Op zoek naar een snelle en betrouwbare oplossing voor je telefoonproblemen in Groningen? Je bent op de juiste plek beland! Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die het begeeft, of waterschade - in Groningen vind je de perfecte reparateur voor jouw telefoon reparatie Groningen. Bij Mr Again helpen we je graag verder met het eenvoudig vinden en vergelijken van lokale reparateurs. Zo krijg jij je telefoon weer snel en efficiënt aan de praat!

Telefoon reparatie Groningen

Is je telefoon kapot of heb je schade door een val? Geen zorgen: in Groningen zijn er tal van telefoonreparatie diensten beschikbaar. Of het nu gaat om veel voorkomende reparaties zoals het vervangen van schermen en batterijen, of minder gangbare reparaties zoals verstopte oplaadpoorten en problemen met het moederbord, je kunt altijd een geschikte reparateur vinden om je telefoon te laten repareren. Hieronder vind je een overzicht van de beste telefoonreparateurs in Groningen, inclusief relevante gegevens en links naar hun profielen. 

 

Telefoon reparateurs in Groningen
 

MobileFix

Adres: Aweg 5, Groningen
Openingstijden: Maandag - Zaterdag: 09:00 - 18:00, Zondag: Gesloten
Specialisaties: Reparatie van telefoons, tablets en laptops, verkoop van accessoires. 
Telefoon: 050 364 0172

MobileFix biedt een breed scala aan reparaties voor telefoons, tablets en laptops. Het team staat bekend om hun snelle en betrouwbare service. Ze gevens standaard 6 maanden garantie en hebben de meeste onderdelen voor je op voorraad liggen. Natuurlijk werken ze er met originele onderdelen en proberen ze reparaties snel voor je uit te voeren.

Wil je meer lezen over Mobilefix? Lees dan ook dit interview met oprichter Haider. 
 

Bekijk Mobilefix
 

MobileFix Helpman

Adres: Verlengde Hereweg 28, Groningen
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00, Zondag: Gesloten
Specialisaties: iPhone scherm vervangen, batterij vervangen, diagnose stellen, telefoon waterschade. 
Telefoon: 050 364 0172

De tweede vestiging van MobileFix in Helpman biedt dezelfde hoogwaardige service en reparaties als de hoofdvestiging. Handig qua locatie als je aan de andere kant van de stad woont en niet naar het centrum wilt gaan. Ook hier snelle service en reparaties die meestal binnen 30 minuten klaar zijn. Goede garantie en geweldige service.

Bekijk Mobilefix Helpman

 

Just Phones

Adres: Dierenriemstraat 108, Groningen
Openingstijden: Maandag - Zaterdag: 10:00 - 18:00, Zondag: Gesloten
Specialisaties: Scherm en batterij vervangen, moederbord reparatie, accesoires, telefoon waterschade behandelingen.
Telefoon: 050 364 6756
 

Just Phones is een bekende telefoon reparatiewinkel in winkelcentrum Paddepoel, ideaal voor snelle en efficiënte reparaties. Je kunt er makkelijk parkeren en de eerste 90 minuten zijn gratis. Ze repareren er telefoons, tablets en voeren daar de meest vookomende reparaties voor uit. Heb je een vraag? Neem via het profiel contact met ze op.
 

Bekijk Just Phones

 


Smartpoint

Adres: Folkingestraat 19, Groningen
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00, Zondag: Gesloten
Specialisaties: Reparatie van telefoons, laptops en tablets
Telefoon: 050 230 9119
 

Bij Smartpoint kun je terecht voor een breed scala aan telefoon reparaties, ongeacht het merk of type apparaat. Behalve telefoons repareren ze hier ook tablets en laptops. Ze geven er standaard garantie op alle reparaties die ze uitvoeren en je kunt er wachten terwijl ze de reparatie voor je uitvoeren. Het vervangen van telefoonschermen, batterijen en camera's is hier aan de orde van de dag. 

 

Bekijk Smartpoint Groningen

 

Quick N Simpel

Adres: Dierenriemstraat 184 A, Groningen
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00, Zondag: Gesloten
Specialisaties: Snelle reparaties, scherm en batterij vervangen
Telefoon: 06 44787755
 

Quick N Simpel vind je ook in winkelcentrum Paddepoel. Je parkeert er dus makkelijk voor de deur. Ze bieden garantie op alle reparaties, werken met originele onderdelen en zijn snel. Ze voeren de meest gebruikelijke reparaties zoals het vervangen van telefoonschermen en batterijen voor vrijwel alle merken uit. 

 

Bekijk Quick N Simple

 

White Phone

Adres: Steenstilstraat 32, Groningen
Openingstijden: Maandag - Zaterdag: 09:00 - 18:00, Zondag: Gesloten
Specialisaties: Reparatie van alle merken smartphones, iPhone specialist
Telefoon: 06 20001996

White Phone is een begrip in Groningen voor de reparatie van smartphones van alle merken. Ze staan bekend om hun vele en goede reviews en kunnen je met elk probleem helpen. Doordat ze al zo lang in het vak zitten hebben ze alles wel een keer gezien en kunnen ze je vrijwel zeker helpen.
Ze geven er garantie, gebruiken originele onderdelen en komen zelfs bij jou op locatie. Super handig voor als je zelf geen tijd hebt om naar ze toe te gaan. Tijdens het maken van je afspraak geef je gemakkelijk aan dat je wilt dat de reparatie bij jou op locatie wordt uitgevoerd en voor je het weet is je telefoon weer gemaakt! 

 

Bekijk WhitePhone Groningen

 

 

Wat kost het repareren van je telefoon in Groningen?

De kosten voor GSM reparatie Groningen zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de prijzen van onderdelen, merk van je mobiel, het type reparatie en de marge die reparateurs hanteren.

 

De prijzen van telefoon, iPhone en GSM  onderdelen kunnen schommelen en doen dat ook vaak. Dit komt bijvoorbeeld door fluctuatie in internationale transportkosten en het feit dat onderdelen prijzen ook wijzigen. Om die reden passen reparateurs dan ook vaak de prijzen voor telefoon eparaties aan zodat de marge die ze maken in stand blijft. Wil je weten wat de huidige prijzen zijn? Check het bij bovenstaande reparateurs of vraag een offerte aan als de prijzen niet staan aangegeven. Op die manier weet je vantevoren welke kosten gepaard gaan met het laten maken van je telefoon. 

Als je op zoek bent naar de reparatie prijzen voor een specifiek model telefoon dan kun je ook bij deze pagina's terecht. 

 

Garantie op je reparatie

Garantievoorwaarden op telefoon reparaties variëren sterk in Groningen. Deze garantie kan uiteenlopen van 1 maand tot wel 24 maanden, afhankelijk van de aard van de reparatie en het beleid van de reparateur. Waterschade behandelingen hebben vaak een beperkte garantie omdat niet uitgesloten kan worden dat er langetermijnschade is.Je ziet dat hier in de regel maximaal 3 maanden garantie op wordt gegeven en vaak zelfs minder. 
 

We raden je aan om altijd vooraf te bespreken wat de garantievoorwaarden van de reparatie zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vraag je ook zelf af welke garantievoorwaarden je prettig vindt zodat je dit in je overweging en vergelijking mee kan nemen. 

 

De 3 meest voorkomende telefoon reparaties in Groningen

 

Telefoon batterij vervangen Groningen

Het vervangen van de telefoon batterij is een veelvoorkomende telefoon reparatie in Groningen. Bijna elke telefoon reparateur kan dit voor je doen en meestal is dit binnen 30 minuten klaar. De kosten voor het vervangen van een iPhone of telefoon batterij zijn relatief laag, vooral voor oudere telefoonmodellen. Je moet hierbij denken aanbedragen tussen de 40 en 80 euro afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van het toestel.

 

Ben je handig? Dan kun je overwegen om ook zelf de batterijn van je iPhone te vervangen. Hiervoor heb je natuurlijk de juiste tools nodig en kun je een instructie gebruiken. Gelukkig staan Youtube en andere pagina's vol met prima instructie video's die je stap voor stap uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Besef je wel dat je eventuele garantie verliest als je zelf aan je smartphone begint te klussen. 

 

Telefoon scherm reparatie Groningen

Een beschadigd telefoonscherm is ook een veelvoorkomend ongemak. Of je nu een iPhone, Samsung, of een ander merk smartphone hebt, scherm reparatie is een veelgevraagde service en wordt door zo'n beetje elke reparateur aangeboden. De meeste reparateurs kunnen dit binnen 30 minuten voor je fixen waardoor je niet lang zonder telefoon hoeft te zitten. De kosten voor het laten vervangen van je telefoon scherm varieren flink en hangen onder andere af van het kwaliteit scherm dat je erop wilt zetten. 

 

Via Mr Again kun je kiezen uit originele schermen en 'High copy' schermen. Originele schermen zijn exact dezelfde schermen als die bij de eerste fabricage van je telefoon zijn gebruikt, wat garant staat voor de beste kwaliteit en compatibiliteit. Deze zijn echter vaak duurder dan zogenaamde copy schermen. 

 

High copy schermen zijn een goedkoper alternatief. Deze worden vervaardigd door derden, maar zijn van hoge kwaliteit en kunnen een goede keuze zijn voor wie kosten wil besparen zonder al te veel in te leveren op kwaliteit. Mocht je voor een copy scherm gaan: controleer bij de reparateur dat het scherm aan je verwachtingen voldoet, er zijn namelijk nogal wat soorten en maten hiervan op de markt en zeker niet alle copy schermen zijn van goede kwaliteit. 

 

Telefoon waterschade Groningen

Bij waterschade aan je telefoon is het belangrijk om snel te handelen en actie te ondernemen. Als je nog niets gedaan hebt doe je er verstandig aan sowieso deze stappen uit te voeren:

  • Zet je telefoon of iPhone uit.

  • Verwijder de batterij en SIM kaart indien mogelijk.

  • Droog het toestel met bijvoorbeeld een vaatdoek.

  • Is je telefoon kopje onder geweest? Contacteer dan een reparateur om een waterschadebehandeling uit te laten voeren. 
    Tijden zo'n handeling halen ze je smartphone uit elkaar en drogen ze de afzonderlijke componenten om corrosie te voorkomen. 

Wil je meer weten over wat je moet doen bij telefoon waterschade? Lees dan ook onze blog met meer praktische tips.

 

Of je nu een gebroken scherm hebt, een batterij die niet meer goed oplaadt, of een complexer probleem met het moederbord, in Groningen vind je altijd een betrouwbare en professionele reparateur. Met een breed scala aan opties en gespecialiseerde diensten ben je verzekerd van een snelle en efficiënte oplossing voor al je telefoonproblemen. Bezoek de profielen van de genoemde reparateurs voor meer informatie en maak eenvoudig een afspraak.

 

Andere interessante links 


Wellicht ben je op zoek naar andere reparatiediensten. Dan zijn ook de volgende links interessant voor je.