Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Ben je in Haren op zoek naar een snelle oplossing voor jouw telefoonprobleem? Dan ben je bij Mr Again helemaal aan het juiste adres! Of je nu rondloopt met een gebarsten scherm, een telefoon die niet meer oplaadt, of kampt met softwareproblemen, wij helpen je verder. In Haren biedt Mr Again een breed scala aan deskundige reparateurs die snel en efficiënt je telefoon weer als nieuw maken. Ontdek hier hoe je eenvoudig de beste reparateurs in Haren kunt vinden en vergelijken!

Telefoon reparateurs Haren

Wat doe je als je telefoon kapot is en je een reparateur zoekt in de buurt van Haren? Groningen schiet dan wellicht al snel door je hoofd want de mogelijkheden om je toestel te repareren zijn daar legio. Maar ook in Haren kun je goed terecht als je scherm kapot is, of als je telefoon waterschade heeft opgelopen. 

Eerlijk is eerlijk: de keuze is er niet reuze, je komt namelijk al snel bij Multiphone repair uit. Multiphone repair heeft meerdere vestigingen waaronder in Drachten, Haren en Roden. Behalve reparaties bieden ze hier ook abbonnementen en nieuwe producten aan. Ze repareren er onder andere de volgende telefoon merken: 

 • Apple 
 • Samsung 
 • Huawei 
 • Oppo 
 • Xiaomi 
 • Nokia 
 • Google Pixel 
 • HTC 
 • LG 

Ze streven ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren waardoor je vaak in de winkel kunt wachten totdat deze klaar is. Voor de meest voorkomende reparaties kun je hier goed terecht, denk daarbij aan: 

 • Het vervangen van telefoonschermen 
 • Vervanging van de batterij van je telefoon
 • Reparatie van de voor en achter camera 
 • Vervanging van de behuizing 
 • Reparatie en vervanging van knoppen zoals volumeknop en aan/uit knop. 
 • Trilfunctie reparatie 
 • Waterschade behandeling 
 • Vervangen van de oplaadconnector 
 • En meer! 

Heb je toch behoefte aan meer opties? Check dan de mogelijkheden voor telefoon reparatie Groningen

Reparaties, garanties en prijzen

 

Telefoon reparatie kosten in Haren

Wat gaat een telefoonreparatie je kosten in Haren? Dat hangt af van diverse factoren: de prijs van onderdelen, het type reparatie, en de winstmarge van de reparateur. De prijzen van onderdelen kunnen fluctueren, vooral als ze geïmporteerd moeten worden. Op de Mr Again website vind je de meest actuele prijzen voor reparaties in Haren. Zo blijf je op de hoogte van de kosten. Ben je benieuwd naar de reparatiekosten van specifieke modellen? Check dan de volgende links: iPhone 11, Samsung Galaxy S20, en voor andere apparaten zoals Tablets en Laptops.

 

Garantie op telefoon reparaties in Haren

Garantie op reparaties varieert in Haren. Dit kan uiteenlopen van 1 maand tot 24 maanden, afhankelijk van de reparateur en het type reparatie. Waterschadebehandelingen hebben vaak beperkte garantie, gezien de onvoorspelbaarheid van langetermijnschade. Het is altijd slim om vooraf te informeren naar de geboden garantie.

 

Telefoon batterij vervangen in Haren

Een van de meest gangbare reparaties in Haren is het vervangen van de telefoonbatterij. De meeste reparateurs kunnen dit in minder dan 30 minuten voor je regelen. De kosten zijn vaak redelijk en over het algemeen lager voor oudere telefoonmodellen. Ben je handig? Dan kun je overwegen om zelf je batterij te vervangen. Websites zoals ifixit.com bieden hiervoor uitstekende handleidingen en op YouTube vind je talloze instructievideo's.

 

Telefoon scherm reparatie in Haren

Is je telefoonscherm gebarsten? In Haren is dit snel verholpen! Vrijwel elke reparateur biedt schermreparatie aan, vaak al binnen 30 minuten. Je hebt de keuze tussen originele schermen, die duurder zijn, of high copy schermen voor een voordeliger tarief. Op Mr Again staan alleen reparateurs die kwalitatief goede copy schermen gebruiken. Controleer altijd de kwaliteit van het scherm bij je reparateur.

 

Telefoon waterschade behandeling in Haren

Heeft je telefoon waterschade opgelopen? Handel dan snel! Schakel je toestel uit, verwijder de batterij en simkaarten, en droog je telefoon af. Contacteer vervolgens zo snel mogelijk een professional in Haren. De reparateur zal je telefoon zorgvuldig demonteren en elk onderdeel reinigen om verdere schade te voorkomen. Voor meer tips en advies over waterschade kun je terecht op onze blog: Mr Again Blog over Telefoon Waterschade.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoonreparatie in Haren?

Afhankelijk van het type reparatie, maar veelvoorkomende reparaties zoals scherm- of batterijvervangingen zijn vaak binnen 30 minuten klaar.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoonreparatie?

Het is niet altijd nodig, maar wel aan te raden. Zo ben je verzekerd van snelle service en kan de reparateur zich voorbereiden op jouw komst.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, snel handelen is cruciaal. Raadpleeg onze blog voor meer informatie over het aanpakken van waterschade.