Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Ben je in Bedum en heeft je telefoon het begeven? Geen paniek! Hier bij Mr Again begrijpen we hoe belangrijk je smartphone is in je dagelijks leven. Of je nu een kapot scherm hebt, een batterij die niet meer oplaadt, of waterschade na een ongelukkige duik, wij helpen je snel weer op weg. Op deze pagina vind je eenvoudig en snel de beste telefoonreparateurs in Bedum. Met Mr Again is het vinden van een betrouwbare reparateur een fluitje van een cent!

Telefoon reparatie Bedum

In Bedum is de kans groot dat je voor de meest voorkomende telefoonproblemen snel geholpen wordt. Is je telefoon scherm gebarsten tijdens een fietstochtje langs de Boterdiep? Of heeft je batterij het begeven net nu je die belangrijke oproep verwachtte? Dit zijn typische problemen die lokale reparateurs vaak tegenkomen en snel kunnen oplossen. Waterschade is ook een veelvoorkomend probleem, vooral na een regenachtige dag in Groningen. Hoewel de meeste reparateurs in Bedum deze basisreparaties kunnen uitvoeren, kan het voor complexere issues zoals moederbord reparaties iets lastiger zijn. Maar geen zorgen, met Mr Again zie je in één oogopslag welke reparateurs gespecialiseerd zijn in jouw specifieke probleem. Met een scala aan reparatiewinkels in Bedum vind je altijd wel een optie die bij je past.

 Enkele opties in Bedum en omgeving om je telefoon te laten repareren zijn: 

 • Smile Phone aan de Stationsweg 24 in Bedum
 • Telecombinatie Vaszlovsky in Winsum 
 • Verschillende telefoon reparatie zaken in winkelcentrum Paddepoel in Groningen 
 • Telefoon reparateurs in het centrum van Groningen 

In Bedum zelf kom je dus al snel bij Smile Phone uit voor de reparatie van je mobieltje. Je kunt hier terecht voor de doorsnee telefoonmerken en de reparatie daarvan zoals: 

 • Apple iPhone reparatie 
 • Samsung reparatie 
 • Huawei reparatie 
 • LG reparatie 
 • Oppo Reparatie 
 • Sony reparatie 
 • OnePlus reparatie 

Ze bieden hiervoor de standaard reparaties aan zodat je er terecht kunt voor het laten vervangen van je telefoonscherm en batterij, maar ook je oplaadconnector kunt laten repareren. 


 

Reparaties, kosten en garantie

 

Telefoon reparatie kosten in Bedum

Over de kosten hoef je je in Bedum niet al te veel zorgen te maken, al kunnen ze natuurlijk variëren. De prijs hangt af van de onderdelen die nodig zijn, het type reparatie en de marge die de reparateur rekent. Prijzen voor onderdelen fluctueren soms, zeker als ze uit het buitenland komen. Maar dankzij Mr Again blijf je altijd op de hoogte van de meest actuele reparatieprijzen. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke model? Check dan de links voor populaire toestellen en apparaten zoals:

 

Garantie op telefoon reparaties in Bedum

In Bedum varieert de garantie op telefoonreparaties. Afhankelijk van de reparateur krijg je tussen de 1 en 24 maanden garantie. Dit is afhankelijk van de garantie die de reparateur krijgt op de onderdelen en de service die ze aanbieden. Let op: bij waterschade is de garantie vaak beperkt. Zorg er dus altijd voor dat je vooraf duidelijkheid hebt over de garantievoorwaarden.

 

Telefoon batterij vervangen in Bedum

Is je telefoon sneller leeg dan je geduld? In Bedum is het vervangen van je telefoonbatterij een veelvoorkomende en relatief eenvoudige reparatie. De meeste reparateurs kunnen dit klusje binnen 30 minuten klaren. De kosten zijn doorgaans redelijk, vooral voor oudere modellen. Ben je handig? Overweeg dan om zelf je batterij te vervangen. Websites zoals ifixit.com en diverse YouTube-instructievideo's kunnen je hierbij helpen.

 

Telefoon scherm reparatie in Bedum

Een gebarsten scherm? Geen probleem in Bedum! Bijna elke reparateur kan dit voor je oplossen, vaak al binnen 30 minuten. Er zijn verschillende opties voor schermvervanging: originele schermen van de hoogste kwaliteit, maar ook goedkopere 'High Copy' schermen. Let op: controleer altijd of de kwaliteit van een copy scherm aan je verwachtingen voldoet.

 

Telefoon waterschade behandeling in Bedum

Oeps, telefoon in het water gevallen? Handel snel! Zet je toestel uit, verwijder de batterij en SIM-kaarten en droog je telefoon. Neem daarna direct contact op met een professionele reparateur in Bedum voor een waterschadebehandeling. Zij demonteren je telefoon en reinigen elk onderdeel om de schade te beperken. Voor meer tips, lees onze blog over telefoon waterschade: Wat te doen bij telefoon waterschade.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Bedum?

De duur van de reparatie hangt af van het type reparatie. Een scherm- of batterijvervanging is vaak binnen 30 minuten gepiept.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?

Een afspraak maken is niet altijd nodig, maar wel handig. Zo kan de reparateur de benodigde onderdelen klaarleggen en vermijd je wachttijden.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, maar snel handelen is cruciaal. Bezoek zo snel mogelijk een reparateur om de schade te beperken. Lees meer in onze blogs voor uitgebreide informatie.