Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Heeft je telefoon een ongelukje gehad? In het water gevallen, of misschien het scherm gebarsten? Het kan de beste overkomen. En we weten allemaal hoe frustrerend het is als je telefoon buiten werking is. Gelukkig is er Mr Again om je te helpen de juiste reparateur te vinden. Of je nu op zoek bent naar een snelle, lokale of goedkope telefoonreparatie, via Mr Again vind je het allemaal. 

Telefoon reparatie met Mr Again, hoe werkt dat?

Het zelf repareren van je telefoon kan een lastige klus zijn. Gelukkig is er Mr Again. Wij helpen je snel en gemakkelijk de beste reparatieservices in jouw buurt te vinden. Zo weet je niet alleen wie je telefoon kan maken, maar ook wat het gaat kosten. En het mooiste is dat je reparaties kunt vergelijken op basis van prijs, garantie en reviews. Zo maak je altijd een slimme keuze.

 

Bij Mr Again sluiten reparateurs zich aan om jou te bereiken. Dus, je kunt in één oogopslag zien wie in jouw buurt je toestel kan repareren en wat de kosten zijn. Met ons platform is het vergelijken van telefoonreparaties een fluitje van een cent. Heb je een keuze gemaakt? Dan plan je makkelijk en vrijblijvend een afspraak in via Mr Again.

Wat is er mis met mijn telefoon?

Soms heb je geen idee wat er mis is met je telefoon. In veel gevallen kun je zelf een inschatting maken van het probleem. Dat kan helpen bij het besluiten of je je telefoon zelf repareert of een reparateur zoekt. Deze blogs over vaak voorkomende telefoonproblemen kunnen je hierbij helpen:

 

 

Kom je er niet uit? Geen paniek. Zoek een reparateur bij jou in de buurt en maak een diagnose afspraak. Veel reparateurs bieden deze service gratis aan als je besluit om je telefoon daar te laten repareren. Met Mr Again zie je snel wie dit aanbiedt. Een professional weet vaak binnen no-time wat er aan de hand is.

Waarom zou ik een telefoonreparatie boeken via Mr Again?

Gevonden wat je zocht en besloten om je telefoon te laten repareren? Super! Het is handig om een afspraak te maken. Zo weet de reparateur dat je komt en wat hij/zij kan verwachten. Zijn er onderdelen niet op voorraad? Dan neemt de reparateur contact met je op. Het maken van een afspraak via Mr Again is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem. Bij Mr Again filter je makkelijk op reparateurs die aan huis komen. Handig, toch?

En hoe zit het met de garantie?

Garantie verschilt per reparateur en reparatietype. Meestal ligt de garantie tussen 1 en 24 maanden. De betere reparateurs geven vaak minimaal 6 maanden garantie. Maar let op: waterschadebehandelingen komen zelden met garantie. Je weet immers nooit hoe erg je telefoon eraan toe is. Na verloop van tijd zie je pas of er geen langetermijnschade is.

Wat kost een telefoonreparatie?

De kosten van een telefoonreparatie hangen meestal af van de prijs van de onderdelen. Die prijzen kunnen wekelijks veranderen. Daarom is het lastig om exacte prijzen te geven. Voor actuele prijzen zoek je gewoon op je reparatie bij Mr Again. Je ziet dan de prijzen die op dat moment gelden.

 

Het kan voorkomen dat er staat "prijs op aanvraag". In dat geval kun je een offerte voor je telefoon reparatie aanvragen en zal de reparateur je de actuele prijzen vertellen. Dit doe je makkelijk door hem/haar een berichtje via Mr Again te sturen.

Wat als mijn telefoonscherm kapot is?

Een kapot telefoonscherm is veruit de meest voorkomende reparatie. Gelukkig zijn er meerdere opties. Bij Mr Again kies je tussen een origineel scherm of een 'high copy' scherm. De laatste zijn meestal goedkoper omdat ze door andere fabrieken worden gemaakt. Als je voor een 'high copy' scherm kiest, vraag dan wel goed na bij de reparateur welk type ze gebruiken. Er zijn veel verschillende kwaliteiten in 'copy' schermen.

Welke type telefoon reparaties zijn er?

Vrijwel alles aan je telefoon kan kapot gaan en er zijn dan ook legio reparatie mogelijkheden. Dit zijn de meest voorkomende telefoon reparaties: