Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Zoek je naar een snelle en betrouwbare telefoonreparatieservice in Winschoten? Kijk niet verder dan Mr Again! Of je nu te maken hebt met een kapot scherm, een batterij die de geest geeft, of softwareproblemen, in Winschoten vind je deskundige reparateurs die je telefoon weer in topconditie brengen. Met Mr Again is het vinden en vergelijken van de beste telefoonreparateurs in Winschoten een fluitje van een cent. Wij helpen je graag om je telefoon zo snel mogelijk te laten repareren!

Telefoon reparatie Winschoten

Heb je per ongeluk je telefoon in een plas water laten vallen, of misschien gewoon laten vallen? Het gebeurt iedereen wel eens en natuurlijk hoop je dan dat de schade mee valt. Soms heb je echter pech en zit er toch een barst in je scherm, of functioneert je telefoon niet meer optimaal. Je toestel laten nakijken en zonodig laten reparen is dan een goed idee. In Winschoten hoef je niet lang te zoeken, er zijn namelijk meerdere telefoonwinkels Winschoten waar je goed terecht kunt met mankementen aan je telefoon. De volgende telefoon repair shops staan tot je beschikking: 

 • Mobile Shop aan de Langestraat 108 
 • I-Telecom aan de Langestraat 51B 
 • Smartphonefix aan de Vissersdijk 3

 

Bij al deze telefoon reparatie zaken kun je terecht met de meeste merken en voor de meest voorkomende telefoon reparaties. Denk hierbij aanm de vblgende merken:

 • Apple iPhone reparatie 
 • Samsung reparatie 
 • Huawei reparatie 
 • LG reparatie 
 • Oppo Reparatie 
 • Nokia Reparatie 
 • Xiaomi reparatie 

En de volgende reparaties: 

 • Het vervangen van je gebroken telefoon scherm 
 • Het vervangen van je telefoon batterij 
 • Reparatie van de voor en achter camera 
 • Vervanging van de achterkant of backcover 
 • Reparatie van verschillende knoppen zoals de volumeknop en aan/uit knop 
 • Reparatie van speakers zoals earspeaker, media speker etc. 
 • Waterschade behandeling 
 • Diagnose, data overzetten en software updates. 

Reparaties en reparatiekosten

 

Telefoon reparatie kosten in Winschoten

De kosten voor telefoonreparatie in Winschoten hangen af van verschillende factoren: de prijs van de onderdelen, het type reparatie en de marge van de reparateur. Prijzen voor onderdelen kunnen fluctueren, zeker als ze van ver moeten komen. Voor de meest actuele reparatieprijzen kun je het beste een kijkje nemen op de website van Mr Again. Hier vind je ook links naar populaire modellen zoals iPhone 11, Samsung Galaxy S21, en informatie over Tablet en Laptop reparaties.

 

Garantie op telefoon reparaties in Winschoten

De garantie op telefoonreparaties in Winschoten kan variëren. Deze kan uiteenlopen van 1 tot 24 maanden, afhankelijk van de reparateur en het type reparatie. Wees je ervan bewust dat garantie op waterschadebehandelingen vaak beperkt is, vanwege de onzekerheid over langetermijnschade. Het is daarom altijd slim om vooraf te informeren naar de garantievoorwaarden.

 

Telefoon batterij vervangen in Winschoten

Het vervangen van een telefoonbatterij is een veelvoorkomende en meestal snelle reparatie in Winschoten. De meeste reparateurs kunnen dit vaak binnen 30 minuten voor je regelen. De kosten zijn doorgaans redelijk en vaak lager voor oudere telefoonmodellen. Voor de doe-het-zelvers: met behulp van online handleidingen en video's van bijvoorbeeld ifixit.com kun je overwegen om zelf de batterij te vervangen.

 

Telefoon scherm reparatie in Winschoten

Een kapot scherm in Winschoten? Geen zorgen, dit is vaak snel te repareren. De meeste reparateurs bieden schermreparaties aan, meestal klaar binnen 30 minuten. Je kunt kiezen tussen originele schermen en high copy schermen. Op Mr Again vind je reparateurs die alleen kwalitatief goede copy schermen gebruiken. Controleer altijd de kwaliteit van het scherm bij de reparateur.

 

Telefoon waterschade behandeling in Winschoten

Heeft je telefoon waterschade opgelopen? Dan is snel handelen cruciaal. Zet je telefoon uit, haal de batterij en simkaarten eruit, en droog je telefoon zo goed mogelijk. Neem daarna direct contact op met een reparateur in Winschoten. Een gespecialiseerde reparateur zal je telefoon demonteren en alle onderdelen grondig reinigen om verdere schade te minimaliseren. Voor meer informatie over het behandelen van waterschade, bezoek onze blog: Mr Again Blog over Telefoon Waterschade.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoonreparatie in Winschoten?

Dit hangt af van het type reparatie. Eenvoudige reparaties zoals scherm- of batterijvervangingen worden meestal binnen 30 minuten uitgevoerd.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoonreparatie?

Een afspraak maken is niet altijd nodig, maar kan wel voordelig zijn. Zo kan de reparateur zich voorbereiden op jouw komst en zorgen dat benodigde onderdelen op voorraad zijn.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, maar snel handelen is essentieel om verdere schade te voorkomen. Voor meer informatie en tips over waterschadereparaties, bezoek onze blog.