Bekijk onze reviews op

Trustpilot

Reparateurs in Groningen

Reparateurs

Telefoonstore

Groningen, The Netherlands

Mobilefix

Groningen, Nederland

Smart Point

Groningen, Nederland

White phone

Groningen, The Netherlands

Just Phones

Groningen, Nederland

Quick ‘N Simpel

Groningen, Nederland

Mystro Telecom

Groningen, Nederland

Mobilefix Helpman

Groningen, Nederland

Lees meer over

Repareren van telefoons in Groningen

Telefoon reparatie Groningen

Heeft je telefoon in Groningen een ongelukje gehad? Is het scherm gebarsten of is de telefoon in het water gevallen? Het overkomt de besten onder ons. Gelukkig kun je met Mr Again snel de juiste reparateur in Groningen vinden. Of je nu een snelle, lokale, of goedkope telefoonreparatie in Groningen zoekt, via Mr Again vind je het allemaal.


Telefoon Reparatie in Groningen met Mr Again, hoe werkt dat?

Het zelf repareren van je telefoon kan een uitdaging zijn. Daarom is er Mr Again in Groningen. Wij helpen je snel en gemakkelijk de beste reparatieservices in jouw stadsdeel te vinden. Zo kun je reparateurs vergelijken op basis van prijs, garantie, en reviews. Heb je een keuze gemaakt? Dan plan je eenvoudig een afspraak in via Mr Again.
 

Voor welke type telefoon reparaties kun je in Groningen terecht?
 

In Groningen kun je voor alle type telefoon reparaties terecht want er zijn veel vakkundige reparateurs te vinden. Niet elke reparateur voert elke reparatie uit, dat is bijvoorbeeld vaak het geval bij moederbord reparaties. Met de meest voorkomende reparaties kun je in de regel echter bij elke telefoon reparateur in Groningen terecht. Wil je direct zien welke reparateurs jouw reparatie uitvoeren? Zoek dan via Mr Again en je weet het binnen een handomdraai. 
 

 

Wat kost een telefoonreparatie in Groningen?


De kosten van telefoon reparaties variëren omdat onderdelenprijzen op dagelijkse basis kunnen wijzigen. Voor actuele prijzen zoek je gewoon op je reparatie bij Mr Again in Groningen. Je ziet dan de prijzen die op dat moment gelden in jouw stadsdeel en kunt zo reparateurs met elkaar vergelijken. 

Prijzen voor populaire iPhone modellen vind je ook met onderstaande links: 
 

 

Zoek een reparateur

 

Telefoon scherm reparatie Groningen


Het vervangen van telefoonschermen is een veelvoorkomende reparatie in Groningen. Bij Mr Again kies je tussen een origineel scherm of een 'high copy' scherm. Met een origineel scherm zit je altijd goed, maar een copy scherm is vaak goedkoper. Hoge kwaliteit (high-copy) copy schermen zijn echter ook van zeer goede kwaliteit en zijn daarom zeker het overwegen waard. Als je voor deze optie gaat is het slim vantevoren wel na te vragen wat de kwaliteit van het scherm is. In deze blog lees je ook meer over een barst in je telefoonscherm terwijl we in dit artikel dieper ingaan op telefoonscherm reparatie. 

 

Telefoon batterij vervangen Groningen 

Na verloop van tijd slijt de batterij van elke telefoon. Je kunt de levensduur van je toestel dan eenvoudig verlengen door je batterij te vervangen. Dit is een eenvoudige handeling die reparateurs in Groningen binnen 30 minuten voor je kunnen uitvoeren. Als je handig bent en de juiste tools hebt dan kun je overwegen dit ook zelf te doen. 

Overweeg je hiervoor naar een reparateur te gaan hou dan rekening met reparatiekosten van tussen de 30 en 90 euro. Afhankelijk van het type batterij en toestel dat je hebt kan dit nogal verschillen. Via deze link zie je snel wat de huidige prijzen in Groningen nu zijn. 

 

Telefoon waterschade Groningen 

Is je telefoon in het water gevallen of is deze op een andere manier met water in aanraking gekomen? Dan is het zaak dat je snel handelt om verdere schade te voorkomen. In deze blog lees je wat je dan het beste kunt doen. In veel gevallen is het verstandig om een waterschade behandeling te laten uitvoeren door een professionale reparateur. Hierbij maakt de reparateur je telefoon open en reinigt hij alle onderdelen zodat deze van water zijn ontdaan. Meer over deze behandeling lees je in dit artikel

 

Telefoonwinkels in Groningen


In Groningen zijn veel telefoon winkels en professionele reparateurs te vinden. Bij de meeste reparateurs in Groningen kun je een snelle reparatie verwachten waarbij simpele reparaties vaak al binnen 30 minuten uitgevoerd kunnen worden. Ook geven alle reparateurs standaard garantie op de reparaties die worden uitgevoerd, maar kan dit wel per reparateur verschillen. En de onderdelen die gebruikt worden? Vaak zijn dit originele onderdelen maar voor schermen kun je ook kiezen voor copy-schermen, die zijn kwalitatief ook goed maar vaak goedkoper. 

We zetten enkele telefoon reparateurs voor je op een rijtje per stadsdeel in Groningen. Wil je een overzicht op de kaart? Zoek dan via Mr Again. 
 

Telefoon reparateurs in Groningen Paddepoel


In winkelcentrum Paddepoel zijn enkele opties voor het laten repareren van je telefoon. Je kunt bijvoorbeeld bij deze 2 specialisten terecht:

  • Quick en Simpel aan de Dierenriemstraat 184A
  • Just Phones aan de Dierenriemstraat 108

Just Phones Groningen

 

Telefoon reparatie in in de buurt van het Plantsoen en Westerhaven

Voor het laten maken van je telefoon in de buurt van het plantsoen heb je ook meerdere opties. Zo vind je iRepair aan de Ebbingestraat terwijl je aan de andere kant van het plantsoen aan de Westerhaven MobileFix treft. 
 

  • iRepair Groningen aan de Nieuwe Ebbingestraat 80
  • MobileFix aan de rand van Westerhaven aan de Aweg 5. 

    Bij Mobilefix kun je behalve voor je smartphone ook terecht met tablets en laptops, daarnaast bieden ze verschillende accessoires aan. 

Mobile Fix Groningen

 

Telefoonwinkels in het centrum van Groningen


In het centrum van Groningen vind je een aantal telefoon reparatie zaken waar je terecht kunt. Om te beginnen vind je hier een vestiging van Irepair Groningen aan de Vismarkt 38. Vlakbij in de Folkingestraat is Smart Point gevestigd waar je behalve voor je smartphone ook met je laptop terecht kunt. In de richting van de Winschoterkade vind je dan achtereenvolgens Mobile Clinic (Steenstilstraat 5) en White Phone aan de Steenstilstraat 32. 
 

  • Irepair aan de Vismarkt 38 
  • Smartpoint aan de Folkingestraat 
  • Mobile Clinic aan de steenstilstraat 5 
  • White Phone aan de steenstilstraat 32

Smartpoint staat erom bekend dat ze ook veel laptop reparaties uitvoeren, daarnaast kun je er ook met je smartphone en tablet terecht. 

White Phone Groningen


Telefoon reparatie in de buurt van Groningen Helpman 


In Helpman vind je sinds kort een tweede vestiging van MobileFix waardoor je ook daar nu terecht kunt voor het laten maken van je toestel. 

 

Handige links


Als je op zoek bent naar telefoon reparatie in Groningen, zijn dit mogelijk ook nog interessante links voor je: