Bekijk onze reviews op

Trustpilot

Reparateurs in Utrecht

Reparateurs

KingPhone

Utrecht, The Netherlands

Phonefinity

Utrecht, The Netherlands

Reparatie store.nl

Utrecht, Nederland

Lees meer over

De beste telefoon reparateurs

Telefoon reparatie Utrecht

Is jouw telefoon in Utrecht beschadigd geraakt?

Heeft het scherm een kras of is je telefoon nat geworden door een regenbui? Dit soort incidenten gebeuren de besten. Gelukkig biedt Mr Again in Utrecht de oplossing. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte, lokale of betaalbare telefoonreparatie in Utrecht, bij Mr Again ben je aan het juiste adres.
 

Telefoon reparatie in Utrecht via Mr Again, hoe gaat dat in zijn werk?

Zelf je telefoon proberen te maken kan lastig zijn. Daarom staat Mr Again voor je klaar in Utrecht. Wij wijzen je de weg naar de top reparatiediensten in jouw buurt. Vergelijk reparateurs op basis van kosten, garantie en klantbeoordelingen. Eenmaal besloten? Boek dan direct een afspraak via Mr Again.
 

Voor welke soorten telefoonreparaties kun je in Utrecht terecht?

Utrecht biedt een breed scala aan deskundige telefoonreparateurs. Hoewel niet elke reparateur elke service biedt, zoals bij complexe moederbord reparaties, kun je voor de meeste gangbare reparaties bijna overal in Utrecht terecht. Wil je snel zien welke reparateurs beschikbaar zijn voor jouw specifieke probleem? Gebruik dan de zoekfunctie van Mr Again.

  • Telefoon scherm herstel
  • Telefoon batterij vervanging
  • Reparatie van telefoon waterschade
  • Telefoon moederbord herstel
  • Vervanging van telefooncamera

 

Wat zijn de kosten van een telefoonreparatie in Utrecht?

De prijzen voor telefoonreparaties kunnen fluctueren, afhankelijk van de actuele onderdelenmarkt. Check de meest recente tarieven voor jouw reparatie via Mr Again in Utrecht. Zo krijg je inzicht in de huidige prijzen in jouw wijk en kun je verschillende aanbieders vergelijken.

Populaire iPhone modellen en hun reparatiekosten vind je via de volgende links:

 

Telefoon scherm reparatie Utrecht

Een beschadigd telefoonscherm is een veelvoorkomend probleem in Utrecht. Met Mr Again heb je de keuze tussen een origineel of een 'high copy' scherm. Een origineel scherm is altijd een veilige keuze, maar een 'high copy' scherm kan voordeliger zijn. Het is raadzaam om vooraf de kwaliteit van het scherm te controleren. Lees hier meer over schermreparaties.

 

Zoek een reparateur

 

Telefoon batterij vervangen Utrecht

Naarmate de tijd vordert, verliest elke telefoonbatterij zijn kracht. Verleng de levensduur van je apparaat door de batterij te vervangen. Dit is een simpele klus die de meeste Utrechtse reparateurs binnen een half uur kunnen klaren. De kosten variëren tussen de 30 en 90 euro, afhankelijk van het model en de batterij.

 

Telefoon waterschade Utrecht

Heeft je telefoon een duik genomen of is hij op een andere manier nat geworden? Snel handelen is dan cruciaal. Lees hier wat je het beste kunt doen. In veel gevallen is een professionele waterschadebehandeling aan te raden.

 

Telefoonwinkels in Utrecht

Utrecht barst van de telefoonwinkels en ervaren reparateurs. Hier zijn enkele aanbevelingen per wijk in Utrecht:

 

Handige links

Op zoek naar telefoonreparatie in Utrecht? Deze links kunnen ook interessant voor je zijn: