Bekijk onze reviews op

Trustpilot

Reparateurs in Apeldoorn

Reparateurs

Lees meer over

De beste telefoon reparateurs bij jou in de buurt

Telefoon reparatie Apeldoorn

Is je telefoon kapot of is er een andere reden waarom je een telefoon reparateur zoekt? In Apeldoorn heb je legio mogelijkheden, afhankelijk van de type dienst die je zoekt.

Er is een ruim aanbod aan reparateurs die je telefoon kunnen maken, sommigen zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld iPhone of iPad reparaties. Voor een iPhone reparatie kun je bijvoorbeeld terecht bij:
 

 • Smart Fixing Apeldoorn aan de Stationsstraat 147
 • ICanFix Apeldoorn aan de Hoofdstraat 37
 • Stad Phone Apeldoorn aan de Hoofdstraat 161

 

iPhone reparatie Apeldoorn

Heb je een barst in je iphone of is hij in een plas water gevallen? Wat de oorzaak ook is, natuurlijk wil je dat je iphone het zo snel mogelijk weer doet.

Vaak is het verstandig om contact op te nemen met een telefoon reparateur, deze heeft de onderdelen en expertise om je telefoon te fixen. In Apeldoorn kun je voor iPhone reparaties terecht bij o.a. Fix Phone Apeldoorn, Stadphone Apeldoorn, Smart Fix Apeldoorn en ICanFix Apeldoorn.

Is je telefoon niet kapot, maar wil je data overzetten of je telefoon van nieuwe software voorzien? Ook dan ben je bij de meeste telefoon reparateurs aan het juiste adres.

Telefoon maken Apeldoorn

Geen zin of tijd om naar een telefoonwinkel te gaan? Gelukkig bieden de meeste reparateurs tegenwoordig een haal en breng service, of reparatie op locatie aan. Zo kun jij door met werken terwijl je telefoon bij je op de stoep gefixed wordt.

Stad Phone Apeldoorn biedt geen reparatie op locatie aan, meer hebben wel een ophaal en bezorg service wat handig kan zijn.

Wil je snel weten welke reparateurs ook bij jou op locatie repareren? Gebruik dan het zoekfilter op MrAgain en zie direct welke reparateurs ook bij jou komen, en hoe duur je reparatie is!

iPad reparatie Apeldoorn

Als je iPad of tablet kapot is kun je vaak ook bij telefoon reparateurs terecht. Voor de bekendere merken zoals Apple en Samsung hebben ze vaak schermen en accu’s op voorraad waardoor je snel geholpen kunt worden.

Minder voorkomende reparaties zoals die aan het moederbord worden niet door elke reparateur uitgevoerd. In dit geval is het slim om vooraf te controleren wie deze reparatie wel kan uitvoeren. Datzelfde geldt voor de reparatie van specifieke modellen, zoals de oudere ipad versies, welke niet meer door iedereen worden gerepareerd.

Voor een iPad reparatie Apeldoorn kun je bij verschillende reparateurs terecht. Icanfix Apeldoorn is zo'n telefoonwinkel in Apeldoorn die ook Ipads repareert, maar je hebt meer keuze, ook Fix Phone, Smart Fix Apeldoorn en StadPhone Apeldoorn bieden iPad reparaties aan.
 

iCanFix Apeldoorn

ICanFix is in 2011 opgericht als telecom reparatie bedrijf en is sindsdien hard gegroeid. Inmiddels voeren ze zowel reparaties voor particulieren als zakelijk uit.

Het bedrijf bevindt zich aan de rand van Apeldoorn aan de Stadhoudersmolenweg 144. Ze repareren bijvoorbeeld voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en telecom bedrijven.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij iCanFix. Ze maken daarom gebruik van alleen de beste onderdelen en besparen niet op kwaliteit. Dat betekent dat ze absolute topkwaliteit leveren maar niet tegen de goedkoopste prijs.

Je kunt er terecht voor iPhone reparatie Apeldoorn en eigenlijk alles dat met elektronica te maken heeft. Of het nou het vervangen van een scherm betreft, waterschade behandeling of de reparatie van een moederbord, ze kunnen het allemaal. En dit doen ze voor vrijwel elk device. Met onderstaande apparaten kun je bijvoorbeeld bij iCanFix terecht:
 

 • Smartphone reparatie Apeldoorn
 • Tablet reparatie Apeldoorn
 • Laptop reparatie Apeldoorn
 • Camera reparatie Apeldoorn
 • Navigatie reparatie Apeldoorn (bijvoorbeeld een TomTom)
 • Reparatie van huishoudelijke apparaten
 • Drone reparatie

 


Omdat veel van de reparaties complex zijn is het moeilijk om van te voren precies aan te geven wat de reparatiekosten zijn. Neem contact op met iCanFix om een offerte op maat te ontvangen.

Dit is waarom je bij het team van iCanFix langs gaat:

 

 

 

 • Ruime ervaring met elektronica reparatie in Apeldoorn
 • Ze repareren alles
 • Als je bereid bent om te betalen voor de beste kwaliteit
 • Aan de rand van Apeldoorn en dus goed te bereiken met de auto

 

 

 

StadPhone Apeldoorn

Aan de Hoofdstraat 161c vind je StadPhone Apeldoorn. Je kunt gerust stellen dat StadPhone Apeldoorn een begrip is als het op telefoon reparatie aankomt in de Gelderse stad. Al sinds 2001 zijn ze actief op reparatie en telecom gebied en dus hebben ze een schat aan ervaring.

Dit uit zich onder andere in het aantal devices waarmee je er terecht kunt. Je kunt er met zowel je smartphone, tablet en laptop terecht en grote kans dat ze je met alle reparaties kunnen helpen.

Je kunt er langs gaan zonder afspraak, gebruikmaken van de haal & breng service of direct een afspraak bij ze maken. Behalve reparaties kun je er ook terecht als je een nieuwe telefoon wilt kopen, of als je op zoek bent naar accessoires.
 

Fix Phone Apeldoorn

Eveneens aan de Hoofdstraat in Apeldoorn bevindt zich Fix Phone. Je bent hier aan het juiste adres voor de reparatie van je smartphone en tablet en kan met vrijwel elk merk terecht. Door Corona zijn ze overgestapt op reparatie op afspraak wat betekent dat je een afspraak dient te maken. Dat doe je gemakkelijk hier.

Op alle tablet en telefoon reparaties ontvang je standaard 6 maanden garantie. Doorgaans duurt de reparatie niet langer dan 30 minuten en dus is Fix Phone een uitstekend adres als je je telefoon wilt laten maken in Apeldoorn.

Onderstaande is waarom je naar Fix Phone gaat:
 

 • Telefoon en Tablet reparatie in Apeldoorn
 • Standaard 6 maanden garantie
 • Snelle service
 • Als je een afspraak maken ook fijn vindt