Bekijk onze reviews op

Trustpilot

Reparateurs in Amsterdam

Reparateurs

FixitNU

Amsterdam, The Netherlands

Phonenerd

Amsterdam, The Netherlands

Primefone

Amsterdam, The Netherlands

Fone Up

The Netherlands

Apples Services

The Netherlands

Lees meer over

De beste reparateurs bij jou in de buurt

Telefoon reparatie Amsterdam

Is je mobiel in Amsterdam beschadigd geraakt? Een gebroken scherm of een ongelukje met water? Het kan iedereen overkomen. Gelukkig helpt Mr Again je om snel een betrouwbare reparateur in Amsterdam te vinden. Of je nu op zoek bent naar een snelle, lokale of betaalbare telefoonreparatie in Amsterdam, bij Mr Again ben je aan het juiste adres.
 

Telefoon Reparatie in Amsterdam via Mr Again, hoe gaat dat in zijn werk?
Zelf je telefoon proberen te maken kan lastig zijn. Daarom is er Mr Again in Amsterdam. Wij wijzen je de weg naar de top reparatiediensten in jouw buurt. Vergelijk reparateurs op basis van kosten, garantie en beoordelingen. Zodra je een keuze hebt gemaakt, boek je gemakkelijk een afspraak via Mr Again.
 

Welke soorten telefoon reparaties zijn er in Amsterdam?
Amsterdam biedt een breed scala aan telefoon reparatiediensten dankzij de vele deskundige technici in de stad. Hoewel niet elke reparateur alle soorten reparaties uitvoert, zoals bijvoorbeeld moederbord reparaties, kun je voor de meeste gangbare reparaties bij elke telefoonreparateur in Amsterdam terecht. Wil je direct weten welke reparateurs jouw specifieke reparatie kunnen uitvoeren? Gebruik dan Mr Again en je hebt het antwoord in no-time.

 • Telefoon scherm herstellen
 • Telefoon batterij vernieuwen
 • Telefoon waterschade herstel
 • Telefoon moederbord herstel
 • Telefoon camera vervanging
   

Wat zijn de kosten van een telefoonreparatie in Amsterdam?
De prijzen voor telefoonreparaties kunnen fluctueren vanwege veranderende onderdelenprijzen. Voor de meest recente tarieven raadpleeg je Mr Again in Amsterdam. Hier zie je de actuele prijzen in jouw buurt en kun je verschillende reparateurs vergelijken.

Bekijk ook de prijzen voor populaire iPhone modellen via de volgende links:

 • iPhone 11 herstelkosten
 • iPhone 12 herstelkosten
 • iPhone 13 herstelkosten
 • iPhone 14 herstelkosten
 • iPhone X herstelkosten
 • iPhone XS herstelkosten
 • iPhone XR herstelkosten


 

Telefoon scherm reparatie Amsterdam
Een beschadigd telefoonscherm is een veelvoorkomend probleem in Amsterdam. Bij Mr Again kun je kiezen tussen een origineel of een 'high copy' scherm. Een origineel scherm is altijd een veilige keuze, maar een 'high copy' scherm is vaak voordeliger. De kwaliteit van high-copy schermen is over het algemeen uitstekend, maar het is altijd goed om vooraf te informeren naar de specificaties. Lees hier meer over de gevolgen van een gebarsten scherm en wanneer het verstandig is deze te laten repareren. 
 

Telefoon batterij vervangen Amsterdam
Naarmate de tijd vordert, verliest de batterij van je telefoon aan kracht. Door je batterij te vernieuwen, kun je de levensduur van je apparaat verlengen. Dit is een simpele klus die technici in Amsterdam in een mum van tijd voor je kunnen klaren. Als je over de juiste gereedschappen beschikt, kun je overwegen om het zelf te doen.

Als je besluit om naar een reparateur te gaan, houd dan rekening met kosten tussen de 30 en 90 euro. De exacte prijs hangt af van het type batterij en het model van je telefoon. Bekijk hier de huidige prijzen in Amsterdam.
 

Telefoon waterschade Amsterdam
Heeft je telefoon een duik genomen of is er op een andere manier vocht bij gekomen? Dan is het belangrijk om snel te handelen. Lees in deze blog wat je in zo'n situatie het beste kunt doen. Vaak is het raadzaam om een waterschadebehandeling te laten uitvoeren door een ervaren reparateur. Tijdens deze behandeling wordt je telefoon geopend en worden alle onderdelen gereinigd om vochtschade te voorkomen. Lees hier meer over deze procedure.
 

Telefoonwinkels in Amsterdam


Amsterdam barst van de telefoonwinkels en ervaren reparateurs. Hier zijn enkele aanbevelingen per stadsdeel in Amsterdam. Wil je een overzicht op de kaart? Zoek dan via Mr Again.