Telefoon Reparatie Amsterdam | Mr Again
Lees meer over

De beste reparateurs bij jou in de buurt

iPhone reparatie Amsterdam

Heb je een barst in je iphone of is hij in een plas water gevallen? Wat de oorzaak ook is, natuurlijk wil je dat je iphone het zo snel mogelijk weer doet. Vaak is het verstandig om contact op te nemen met een telefoon reparateur, deze heeft de onderdelen en expertise om je telefoon te fixen. Is je telefoon niet kapot, maar wil je data overzetten of je telefoon van nieuwe software voorzien? Ook dan ben je bij de meeste telefoon reparateurs aan het juiste adres. Vaak kun je terecht voor de reparaties vanaf iphone 5 en iphone 6. Heb je nog een iphone 4? Check dan via MrAgain wie ook die nog repareert.
Meer weergeven

Telefoon reparatie Amsterdam

Batterij vervangen, waterschade en scherm vervangen, de top drie telefoon reparaties die worden uitgevoerd bij reparateurs in Amsterdam. Batterijen slijten na termijn, door deze te vervangen verleng je de levensduur van je telefoon en voorkom je dat je telefoon constant aan de lader moet. Is je telefoon in het water gevallen? Ga dan snel naar een telefoonwinkel voor een waterschade behandeling, als je geluk hebt valt de schade mee. Leg de telefoon dus niet in een bak met rijst zoals op internet gesuggereerd wordt, dit helpt oppervlakkig maar zorgt er niet voor dat het vocht bij kritische componenten wordt weggehaald.
Meer weergeven

iPhone scherm reparatie Amsterdam

Als je iPhone scherm kapot is, dan is het verstandig om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Een kapot scherm kan namelijk op meerdere manieren schade aanbrengen. Loszittende stukjes kunnen je verwonden, terwijl er ook vuil in je telefoon kan komen met mogelijk meer schade tot gevolg. Dus, je wilt je iphone scherm vervangen, maar met welk scherm? Afhankelijk van je budget heb je meerdere opties, origineel, een high-copy scherm of andere copy schermen. Natuurlijk geldt dat hoe goedkoper het scherm is, hoe minder de kwaliteit vaak is.
Meer weergeven

Mobiele telefoonwinkel Amsterdam

Geen zin of tijd om naar een telefoonwinkel te gaan? Gelukkig bieden de meeste reparateurs tegenwoordig een haal en breng service, of reparatie op locatie aan. Zo kun jij door met werken terwijl je telefoon bij je op de stoep gefixed wordt. In Amsterdam kun je voor mobiele reparaties zowel bij FixitNu als Phonenerd terecht! Wil je snel weten welke reparateurs ook bij jou op locatie repareren? Gebruik dan het zoekfilter op MrAgain en zie direct welke reparateurs ook bij jou komen, en hoe duur je reparatie is!
Meer weergeven

iPad reparatie Amsterdam

Als je iPad of tablet kapot is kun je vaak ook bij telefoon reparateurs terecht. Voor de bekendere merken zoals Apple en Samsung hebben ze vaak schermen en accu’s op voorraad waardoor je snel geholpen kunt worden. Heb je een ander merk, zoek dan via MrAgain en zie direct wie ook dit merk en model repareert. Minder voorkomende reparaties zoals die aan het moederbord worden niet door elke reparateur uitgevoerd. In dit geval is het slim om vooraf te controleren wie deze reparatie wel kan uitvoeren. Datzelfde geldt voor de reparatie van specifieke modellen, zoals de oudere ipad versies, welke niet meer door iedereen worden gerepareerd.
Meer weergeven

Telefoonwinkel Amsterdam

Is je telefoon kapot of is er een andere reden waarom je een telefoon reparateur zoekt? In Amsterdam heb je legio mogelijkheden, afhankelijk van de type dienst die je zoekt. Er is een ruim aanbod aan reparateurs die je telefoon kunnen maken, sommigen zijn juist gespecialiseerd op bijvoorbeeld iphone of ipad reparaties. Voor een iphone reparatie kun je bijvoorbeeld terecht bij FixitNu aan de Rijnstraat, PrimeRepair aan de Leidsestraat of Phonenerd als je op zoekt bent naar een reparatie bij jou op locatie.
Meer weergeven
Logo Mr Again
Copyright @ 2021 MrAgain - info@mragain.nl