Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Hoeveel kost telefoon scherm reparatie in Groningen?

Ai, een gebroken telefoonscherm! Dat is echt balen. Niet alleen ziet je telefoon er niet meer uit, maar het kan ook nog eens lastig zijn om 'm te gebruiken. Maar geen paniek! In Groningen barst het van de plekken waar je terecht kunt voor de reparatie van je telefoonscherm. In deze blogpost, aangeboden door MrAgain, vertellen we je alles wat je moet weten over telefoonschermreparatie in Groningen, van de kosten tot de verschillende opties.
 

Wat kost het om je telefoonscherm te laten repareren in Groningen?
 

De kosten voor het repareren van een telefoonscherm in Groningen kunnen flink variëren. Het hangt allemaal af van het merk en model van je telefoon en hoe oud je telefoon is. In de regel worden telefoonschermen namelijk goedkoper als je telefoon ouder is. Hier is een algemene prijsindicatie voor enkele populaire telefoonmodellen, hou er wel rekening mee dat deze prijzen vaak wijzigen. Als je wilt weten wat de huidige prijzen zijn check je dat het beste door te zoeken via Mr Again.
 

  • iPhone scherm reparatie: €70-€200
  • Samsung scherm reparatie: €50-€150
  • Huawei scherm reparatie: €50-€150
  • Oppo scherm reparatie: €50-€150
  • Sony scherm reparatie: €50-€150
  • LG scherm reparatie: €50-€150
     

Deze prijzen zijn slechts richtlijnen en kunnen variëren afhankelijk van de reparatiewinkel. Op MrAgain kun je eenvoudig de prijzen van verschillende reparateurs vergelijken, zoals MobileFix, Smartpoint en White Phone.

Wat zijn je opties voor telefoonschermreparatie in Groningen?

Er zijn verschillende manieren om je telefoonscherm in Groningen te laten repareren. Wat voor jou de beste optie is hangt af van je budget, de ernst van de schade en hoe handig je bent. Heb je nog garantie? Dan is het eenvoudig en doe je daar een beroep op! 

Reparatie bij een telefoonwinkel

Er zijn veel telefoonwinkels in Groningen die gespecialiseerd zijn in telefoonreparaties. Een scherm reparatie is een van de meest eenvoudige reparaties die ze uitvoeren en dit is dan ook vaak binnen 30 minuten gepiept. Een paar betrouwbare reparateurs in Groningen die je kunt vinden op MrAgain zijn MobileFix, Smartpoint en White Phone. Meer vind je er bijvoorbeeld hier

Mocht je naar een telefoon zaak gaan vraag je dan vantevoren af wat voor soort scherm je op je telefoon wilt laten zetten. Vaak heb je de keuze tussen een origineel scherm en een copy scherm. Laatsgenoemde zijn vaak goedkoper, maar hebben ook een mindere kwaliteit. Meer over telefoonschermen lees je ook op deze pagina
 

Zelf je telefoonscherm vervangen

Als je een beetje handig bent, kun je overwegen om zelf je telefoonscherm te repareren. Er zijn veel handleidingen en gereedschappen beschikbaar om je te helpen bij het vervangen van het scherm. Maar let op: dit gaat natuurlijk gepaard met enige risico's. Als je het niet goed doet, kun je de garantie van je telefoon verliezen en het apparaat beschadigen. Overweeg je deze optie dan heb je genoeg websites waar je tools, schermen en handleidingen kunt vinden. 

 

Hoe kies je de beste telefoon scherm reparatie in Groningen?

Mocht je je scherm willen laten vervangen door een profesionelle reparateur dan heb je nogal wat te kiezen in Groningen. En hoe maak je dan die keuze? Hier zijn een paar tips om je te helpen die keuze te maken. 
 

Lees recensies op Google en Mr Again

Check de recensies van andere klanten om te zien welke telefoonwinkels een goede reputatie hebben voor kwaliteit en service. Je vindt ze makkelijk op Google en op Mr Again. 
 

Vergelijk prijzen

Vergelijk de prijzen van verschillende telefoonwinkels om ervoor te zorgen dat je de beste prijs krijgt voor de reparatie. Hou hier rekening met verschillen in de type telefoonschermen (origineel en copy schermen). 
 

Bekijk de garantie die je krijgt 

De garantie die reparateurs geven verschilt nogal. De ene reparateur geeft je 3 maanden garantie, terwijl er ook reparateurs zijn die tot 2 jaar garantie geven. Het kan voorkomen dat je in die gevallen ook wat meer voor de reparatie betaalt, maar wellicht heb je dat er dan graag voor over. 
 

Kortom, er zijn veel opties voor telefoonschermreparatie in Groningen. Door de kosten te vergelijken, recensies te lezen en om garantie te vragen, kun je de beste keuze maken voor jouw situatie.
 

Zoek een reparateur