Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Heb je een kapotte telefoon in Den Haag en zoek je naar een betrouwbare plek voor reparatie? Zoek niet verder! Bij Mr Again vind je de beste opties voor telefoon reparatie in Den Haag. Of het nu gaat om een kleine kras of een groot probleem, zoals een niet-werkend toestel, wij hebben de oplossing. Van gespecialiseerde reparatiewinkels zoals TouchFix en CoreFix Den Haag tot algemene telefoonwinkels, in Den Haag kun je voor elke reparatie terecht. Met Mr Again vergelijk je eenvoudig en snel alle opties, zodat je telefoon in no-time weer werkt als nieuw.

Telefoon Reparaties in Den Haag

In Den Haag vind je specialisten voor elke klus, van een eenvoudige telefoonscherm reparatie tot de meer complexe reparaties. Omdat er zoveel reparateurs in Den Haag zijn is er altijd een oplossing dichtbij. We zetten hier een aantal opties voor je op een rij. 

 

Fix Support Den Haag

 

Telefoon repareren bij Fixsupport 

Je vindt Fixsupport aan de Regulusweg. Je kunt er gratis voor de deur parkeren, ze gebruiken originele onderdelen en ze hebben zelfs een fiets koerier die je device kan ophalen (voor zakelijke klanten). Ze repareren er smartphones en tablets van populaire merken zoals Apple, Samsung en Huawei. Veel reparaties kunnen ze snel voor je uitvoeren waardoor je je toestel  vaak binnen 30 minuten weer terughebt. 

 

ZKL Telecom

 

iPhone reparatie Den Haag via ZKL Telecom

Bij ZKL Telecom kun je voor veel telefonie zaken terecht. Ze verkopen hier accesoires zoals telefoon opladers, screen protectors en telefoonhoesjes. Daarnaast repareren ze telefoon en tablets en voeren ze de standaard reparaties uit. Denk hierbij aan het vervangen van schermen en batterijen, maar ook aan software updates. 
 

SmartFix Den Haag

 

Telefoon maken bij SmartFix Den Haag

In de Vlamingstraat tref je Smart Fix aan. Ze fixen hier telefoons, tablets, Macbooks en ook smartwatches. Ze adverteren met snelle service waarbij je de meeste reparaties binnen 30 minuten uitgevoerd worden. 

 

Borcaden Den Haag

 

iPhone repareren bij Borcaden 

Bij Borcaden repareren ze veel! Behalve smartphones en tablets repareren ze er ook laptops en game consoles. Je kunt er dus voor veel van je devices terecht. Je krijgt er standaard 3 maanden garantie op de reparatie en ze hanteren scherpe prijzen. Als je geen tijd hebt om zelf langs te gaan hebben ze een handige haal en breng service. Hierbij halen ze je toestel op, fixen hem en brengen deze weer naar je terug. 
 

Corefix

 

Telefoon laten maken bij Corefix 

Bij Corefix fixen ze vrijwel alles. Natuurlijk kun je er terecht met je telefoon, maar ze repareren er veel meer dan dat. Zo bieden ze reparatie diensten aan voor tablets, laptops, desktops, consoles, smartwatches en muziekspelers. Kom je voor de reparatie van je smartphone dan kun je er met alle populaire merken zoals Apple, Samsung, Huawei en Sony terecht. Ze werken er met originele onderdelen en kunnen je reparatie meestal binnen 30 minuten uitvoeren. Op de meeste reparaties bieden ze 6 maanden garantie en als je geen tijd hebt om zelf langs te komen kun je er voor kiezen om je apparaat naar ze op te sturen. 

 

Telefoon reparatie kosten en garantie in Den Haag

De prijzen voor telefoonreparaties in Den Haag kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de aard van de reparatie en de benodigde onderdelen. De kosten voor een telefoonscherm reparatie kunnen bijvoorbeeld verschillen per merk en model, afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs van de schermen. Complexere reparaties zoals moederbordproblemen of waterschade kunnen ook duurder uitvallen vanwege de benodigde expertise en tijd.

 

Met Mr Again krijg je een helder en actueel overzicht van de prijzen bij verschillende aanbieders in Den Haag, waardoor je een weloverwogen en kosteneffectieve keuze kunt maken. Bekijk de volgende links voor een specifiek overzicht van de reparatiekosten voor populaire smartphone modellen en andere apparaten:

 

Garantie op telefoon reparaties in Den Haag

 

Wanneer je besluit een reparatie te laten uitvoeren, is het belangrijk om na te gaan welke garantie je krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden. De garantievoorwaarden kunnen sterk variëren per telefoonwinkel of reparatieservice in Den Haag. Sommige winkels bieden standaard een garantie van enkele maanden, terwijl andere wellicht een langere garantieperiode aanbieden.

 

Bij Mr Again kun je eenvoudig informatie vinden over het garantiebeleid van verschillende reparateurs, zodat je een reparateur kunt kiezen die niet alleen de benodigde service biedt, maar ook een bevredigende garantieperiode. Het is altijd verstandig om vooraf te informeren naar de garantievoorwaarden, zodat je precies weet wat je kunt verwachten na de reparatie.

 

Telefoon scherm reparatie Den Haag

Een gebroken telefoonscherm in Den Haag? Geen nood. Dit kan vrijwel elke reparateur snel voor je fixen. Vaak heb je de keuze tussen meerdere typen telefoonschermen. Een origineel scherm is kwalitatief het beste en vaak ook het duurste. Een alternatief heb je in copy schermen. Dat zijn schermen die niet door de originele fabrikant gemaakt worden en deze komen in vele soorten kwaliteit. Op Mr Again kunnen reparateurs enkel high copy schermen aanbieden, dat zijn copy schermen met hoge kwaliteit. Dit kan financieel aantrekkelijker voor je zijn maar we raden je aan om altijd bij de reparateur te checken dat het scherm aan je verwachtingen voldoet. 

 

Ben je handig en heb je tools? Dan kun je zelfs overwegen om je scherm zeld te vervangen. Zorg ervoor dat je goede instructies hebt en besef je dat mogelijke garantie vervalt als je zelf aan je telefoon begint te klussen.

 

Telefoon batterij vervangen Den Haag

Naarmate de tijd vordert, kan de batterij van je telefoon verminderen in kracht. Een nieuwe batterij kan de levensduur van je apparaat aanzienlijk verlengen. In Den Haag zijn er genoeg reparateurs die deze klus snel voor je kunnen klaren, maar je kunt ook overwegen om dit zelf te doen. Zorg er in dat geval wel voor dat je de juiste tools en instructies hebt.

 

Wil je het toch laten doen dan kost dit vaak tussen de 30 en 90 euro afhankelijk van je toestel en kan dit binnen 30 minuten voor je geregeld worden. Vaak krijg je dan 6 tot 12 maanden garantie op de nieuwe batterij. 

 

Telefoon waterschade Den Haag

Waterschade aan je telefoon kan een ernstig en stressvol probleem zijn, maar in Den Haag kun je terecht bij verschillende gespecialiseerde reparateurs voor een zorgvuldige behandeling van deze schade. Deze experts zijn getraind in het effectief behandelen van waterschade, wat vaak inhoudt dat je telefoon zorgvuldig gedemonteerd wordt om elk onderdeel te reinigen en te drogen. Zo wordt de kans op blijvende schade geminimaliseerd.

 

Het is cruciaal om snel te handelen wanneer je telefoon waterschade oploopt, want hoe langer je wacht, hoe groter de kans op onherstelbare schade. Voor meer informatie over het omgaan met waterschade en de stappen die je moet ondernemen om je telefoon te redden, lees onze uitgebreide blog over telefoon waterschade.

 

 

 

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Den Haag?

De duur van een telefoonreparatie in Den Haag hangt af van het type reparatie en de beschikbaarheid van onderdelen. Eenvoudige reparaties zoals schermvervangingen kunnen vaak binnen enkele uren voltooid worden, terwijl complexere reparaties zoals die voor waterschade of moederbordproblemen meer tijd in beslag kunnen nemen. Het is raadzaam om bij het maken van een afspraak naar de verwachte reparatieduur te vragen.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?

Het maken van een afspraak wordt sterk aanbevolen, vooral als je een snelle service wenst of een specifiek probleem hebt. Een afspraak zorgt ervoor dat de reparateur zich kan voorbereiden op jouw komst en dat alle benodigde onderdelen beschikbaar zijn. Dit kan de reparatietijd aanzienlijk verkorten en je bent sneller weer bereikbaar.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, telefoon waterschade kan vaak gerepareerd worden, vooral als je snel handelt na het incident. Het is belangrijk om je telefoon onmiddellijk uit te schakelen en zo snel mogelijk naar een specialist te brengen. De specialisten in Den Haag hebben de ervaring en apparatuur om je telefoon te inspecteren en te behandelen, waardoor de kans op herstel wordt gemaximaliseerd. Raadpleeg onze blog voor meer gedetailleerde informatie en tips over wat je moet doen in het geval van waterschade.

 

Met Mr Again vind je snel en gemakkelijk de beste oplossing voor elke vorm van telefoonreparatie in Den Haag. Of je nu op zoek bent naar een snelle schermreparatie, een batterijvervanging, of een specialist voor waterschade, de beste hulp is slechts een paar klikken van je verwijderd.