Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor telefoonreparatie in Tilburg? Dan ben je op de juiste plek! In Tilburg gebeurt het maar al te vaak dat een telefoon plotseling niet meer werkt of schade oploopt. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar hulp. Mr Again is hier om je te helpen bij het vinden van een geschikte reparateur voor jouw smartphone. Of je nu een gebroken scherm hebt, een lege batterij die vervangen moet worden, of waterschade, hier op Mr Again vind en vergelijk je gemakkelijk de beste reparateurs in Tilburg.

Telefoon Reparatie in Tilburg

Tilburg is een stad met een breed aanbod aan telefoon reparatiediensten. Hier vind je voor elke telefoonklacht een oplossing, of het nu gaat om een scherm dat vervangen moet worden, een batterij die niet meer oplaadt, of schade door water. De meeste telefoonwinkels en reparateurs in Tilburg zijn uitgerust om deze veelvoorkomende reparaties snel en efficiënt uit te voeren.

 

Zelfs voor complexere zaken, zoals moederbord reparaties of telefoon software problemen, zijn er specialisten beschikbaar. Hoewel niet elke reparateur alle diensten aanbiedt, helpt Mr Again je om gemakkelijk te ontdekken wie wat doet. Van een 'verstopte oplaadpoort' tot 'telefoon valt uit' problemen, de mogelijkheden voor reparatie in Tilburg zijn uitgebreid.

 

We zetten een aantal reparateurs in Tilburg voor je op een rijtje: 
 

 

Telefoon reparatie in Tilburg Wagnerplein

In Tilburg Noord vind je een aantal telefoon reparateurs in de buurt van het winkelcentrum Wagnerplein.
Binnenin vind je bijvoorbeeld GSM Wagnerplein en Pamir GSM. Bij GSM Wagnerplein repareren ze de meest voorkomende telefoonmerken en voeren ze vrijwel alle reparaties uit. Je krijgt er 3 maanden garantie op de reparatie en ze worden meestal nog dezelfde dag uitgevoerd.


iPhone reparatie Tilburg - GSM Repair Store

Buiten het winkelcentrum vind je ook een zeer goede telefoon reparateur: GSM Repair Store. Ze richten zich hier op de reparatie van smartphones en iPhones en kunnen je daarbij ook met vrijwel elke reparatie helpen. De meeste reparaties kunnen ze voor je uitvoeren in 30 minuten waardoor je je telefoon vaak weer snel terug hebt. Je parkeert er makkelijk voor de deur en de laatste keer dat we dat gedaan hebben was het nog gratis. Je bereikt GSM Repair Store op dit telefoonnummer: 0132033002. 

 

Telefoonmaken Tilburg - Korvel Repair

iPhone repareren in het centrum van Tilburg

In het centrum van Tilburg heb je natuurlijk de meeste keuze uit telefoonwinkels en reparateurs voor je iPhone, smartphone of GSM. Er zitten er een aantal aan de Korvelseweg. Je vindt er bijvoorbeeld MiniMax Telecom en Korvelrepair. Bij Korvelrepair kun je terecht voor het laten repareren van je smartphone, tablet en laptop. ze repareren onder andere smartphones van de merken Apple, Huawei, Samsung en Oppo. En welke reparaties voeren ze hier uit? Eigenlijk alle veelvoorkomende smartphone reparaties. Denk aan het vervangen van je telefoonscherm, de batterij of camera's. Daarnaast fixen ze ook de behuizing, knoppen en software voor je.

 

iPhone reparatie Tilburg - Callstars

Midden in het centrum van Tilburg vind je Callstars. Hier maken ze de klantbelofte dat je reparatie altijd binnen een half uur wordt uitgevoerd en hanteren ze een no cure no pay aanpak. Ze hebben de meeste onderdelen standaard op voorraad en je kunt er ook zonder afspraak terecht. Het fijne aan deze winkel is dat je er 7 dagen per week terecht kunt met je telefoon problemen. 

 

 GSM Sjop Tilburg

Zuidelijker van het centrum kun je terecht bij GSM Sjop aan de Piusstraat. Ook hier kun je zonder afspraak terecht en repareren ze zo'n beetje alle telefoonmerken. Je kunt er dus zowel voor iPhone reparatie als de reparatie van andere merken terecht. Je kunt er tevens terecht voor refurbished en nieuwe telefoontoestellen. Je kunt er gemakkelijk voor de deur parkeren, ze hebben koffie voor je als je besluit te wachten op je reparatie en gebruiken originele onderdelen. Het telefoonnummer van GSM Sjop is 0135364632.

 

Telefoon reparatie kosten & garantie in Tilburg

De kosten voor telefoonreparaties in Tilburg kunnen uiteenlopen. Dit is afhankelijk van factoren als de onderdeelkosten, de complexiteit van de reparatie, en de marge die de reparateur wil verdienen. Onderdelenprijzen fluctueren soms, met name door transportkosten als ze van ver moeten komen. Bij Mr Again vind je de meest recente reparatieprijzen van diverse aanbieders.

 

Hier kun je ook terecht voor specifieke modellen zoals de iPhone 11, iPhone 12 Pro, en Samsung Galaxy S22, evenals voor tablet (www.mragain.nl/reparatie/tablet) en laptop reparaties (www.mragain.nl/reparatie/laptop).

 

Garantie op je fix in Tilburg

De garantievoorwaarden op telefoonreparaties in Tilburg kunnen sterk verschillen van reparateur tot reparateur. Terwijl sommige reparateurs een standaard garantie van één maand bieden, gaan anderen veel verder met garanties tot wel 24 maanden. Bij behandeling van waterschade is de garantie vaak beperkt vanwege de complexiteit en onvoorspelbaarheid van dergelijke schade.

 

Voordat je akkoord gaat met een reparatie, is het slim om naar de garantievoorwaarden te vragen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan nadat je je reparatie hebt laten uitvoeren.

 

Telefoon batterij vervangen

Een veelvoorkomend probleem bij smartphones is een batterij die snel leegloopt. In Tilburg biedt vrijwel elke reparateur een snelle en betaalbare service voor het vervangen van telefoonbatterijen. Deze service is doorgaans binnen 30 minuten voltooid. De kosten zijn over het algemeen redelijk en variëren afhankelijk van het model van je telefoon, waarbij oudere modellen vaak goedkoper zijn om te repareren.

 

Ben je handig? Dan kun je ook overwegen om zelf de batterij van je iPhone of smartphone te vervangen. Het is belangrijk dat je dan de juiste tools en instructies hebt. Een handige site is dan bijvoorbeeld ifixit.com waar je tools kunt bestellen. Ook vind je op Youtube veel goede instructie video's voor het vervangen van telefoon batterijen. Let wel op: heb je nog garantie? Dan verlies je die als je zelf aan je telefoon gaat sleutelen. Bij twijfel raden we je dan ook aan om je batterijd door een professional te laten vervangen.

 

Telefoon scherm reparatie

 

Telefoon scherm reparatie is een veelgevraagde service in Tilburg. Of je nu een ongelukje hebt gehad op de fietspaden van de Spoorzone of je toestel is gevallen tijdens een dagje winkelen in het centrum, een gebarsten of niet-functionerend scherm is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig zijn de meeste reparateurs in Tilburg zeer bedreven in het snel en vakkundig vervangen van telefoonschermen, vaak al binnen 30 minuten.
 

Bij Mr Again vinden we het belangrijk dat je keuzes hebt. Daarom bieden we toegang tot reparateurs die zowel originele als high copy schermen aanbieden. Originele schermen zijn de beste keuze voor wie de hoogste kwaliteit en duurzaamheid wil, hoewel ze vaak duurder zijn. High copy schermen zijn een betaalbaarder alternatief.
 

Deze schermen worden geproduceerd door andere fabrikanten dan de originele en komen in verschillende kwaliteitsniveaus. Het is van belang om de kwaliteit van deze schermen te controleren. Vraag dan ook vooraf naar de kwaliteit van het copy scherm voordat je besluit die erop te laten zetten. Op die manier weet je zeker dat het nieuwe scherm aan je verwachtingen voldoet. Reparateurs kunnen je helpen met het maken van een geinformeerd keuze voor het plaatsen van een nieuw scherm op je iPhone of smartphone.
 

In Tilburg kun je kiezen voor een schermreparatie bij gespecialiseerde winkels die bekendstaan om hun snelle service en uitstekende klanttevredenheid. Of je nu een iPhone, Samsung, Huawei of een ander merk hebt, reparateurs in Tilburg zijn uitgerust om je te helpen. Daarnaast kun je via Mr Again eenvoudig de prijzen en services van verschillende reparateurs vergelijken, zodat je altijd de beste deal vindt.

 

Telefoon waterschade Tilburg

Waterschade kan ernstige gevolgen hebben voor je telefoon. Belangrijk is om je telefoon meteen uit te schakelen, de batterij en SIM-kaarten te verwijderen en het apparaat te drogen. Vervolgens kun je terecht bij een van de vele reparateurs in Tilburg voor een professionele waterschadebehandeling. Deze specialisten demonteren je telefoon en reinigen elk onderdeel zorgvuldig. Voor meer tips over het omgaan met waterschade, bezoek onze blog.

 

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Tilburg?

De duur van de reparatie hangt af van het type en de complexiteit. Eenvoudige reparaties zoals scherm- of batterijvervanging zijn vaak binnen 30 minuten gedaan.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?

Hoewel een afspraak maken niet altijd verplicht is, heeft het zeker voordelen. Hiermee kan de reparateur zich voorbereiden op jouw specifieke situatie en vermijd je lange wachttijden.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, het is mogelijk om telefoons met waterschade te repareren, maar snel handelen is cruciaal om ernstige schade te voorkomen. Voor meer informatie en advies, bezoek onze uitgebreide blog over dit onderwerp.