Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Is jouw smartphone kapot in Amsterdam? Geen paniek! Op Mr Again vind je snel een betrouwbare oplossing voor telefoon reparatie. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een haperende batterij, of waterschade, in Amsterdam is er altijd een reparateur in de buurt die je kan helpen. En het mooiste? Met Mr Again kun je eenvoudig en snel de beste opties vergelijken. Zo ben je verzekerd van een top service tegen de juiste prijs.

Populaire telefoon reparateurs in Amsterdam

Telefoon reparaties in Amsterdam

Amsterdam, een stad die nooit slaapt, en dat geldt ook voor telefoon reparaties. De meest voorkomende reparaties hier zijn het vervangen van telefoonschermen, batterijen, en het oplossen van waterschade. Zoek je iets specifiekers, zoals een moederbord reparatie? Via Mr Again vind je moeiteloos reparateurs die deze complexe klussen aankunnen. Er zijn genoeg opties in Amsterdam, met shops zoals Amsterdam Prime, Microfix Amsterdam, en Zainabia Telecom. Elk van deze biedt een scala aan reparatiediensten voor verschillende modellen en merken.

Onderstaande reparateurs kunnen je bijvoorbeeld helpen in Amsterdam: 

 

FixitNu 

Aan de Rijnstraat 76 vind je FixitNu in Amsterdam Zuid. Behalve het repareren van smartphones repareren ze hier ook tablets, macbooks, smartwatches en laptops. Je kunt er terecht voor de meest voorkomende reparaties en telefoon reparaties kunnen meestal binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Je hebt er uitstekende garantie voorwaarden, want je krijgt maar liefst 12 maanden garantie. 
 

 

PrimeRepair

Midden in het centrum van Amsterdam vind je Prime Repair aan de Leidsestraat. Ze zijn hier 7 dagen per week geopend en repareren er smartphones, tablets en watches. Weet je niet exact er mis is met je toestel? Dan kun je hier terecht voor een gratis diagnose. Als je besluit tot reparatie over te gaan dan is dit vaak zo gepiept en krijg je 6 maanden garantie op je fix. 

 

Phone2Cover 

Bij Phone2Cover kun je terecht voor het repareren van vrijwel alle smartphone merken zoals Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony en Google. Daarnaast repareren ze ook tablets en hebben ze een groot aanbod aan telefoon gerelateerde accessoires. Zo vind je er telefoonhoesjes, screen protectors, oplaadkabels, earspeakers en meer. Ga je tot reparatie over dan krijg je 3 maanden garantie. 
 

Quick Mobile Repair

Aan het Buikslotermeerplein vind je Quick Mobile Repair. Hier repareren ze telefoons, tablets en wearables. Je kunt er terecht voor het vervangen van telefoonschermen, batterijen en meer. Reparaties zijn meestal binnen 30 minuten gereed en ze gebruiken er originele onderdelen. Je kunt er met of zonder afspraak terecht, en ook je apparaat opsturen als dat beter uitkomt. En de garantie? Je krijgt 3 maanden garantie op uitgevoerde reparaties. 
 

Teleworld 

Vlakbij Amsterdam Oud West tref je Teleworld aan de Kinkerstraat 6. Ze bevinden zich al meer dan 40 jaar op deze locatie en hebben dus een berg aan ervaring op telefonie gebied. Behalve reparatie diensten bieden ze hier van alles aan op het gebied van telefonie. Denk aan abonnementen, nieuwe telefoons en accessoires, internet verbindingen. 

 

Telefoon reparatie kosten in Amsterdam

In Amsterdam kunnen de kosten voor een telefoon reparatie uiteenlopen. Dit hangt samen met de prijs van onderdelen, het soort reparatie, en de marge die de reparateur rekent. Onderdelenprijzen kunnen sterk fluctueren, met name als ze geïmporteerd moeten worden. Bij Mr Again kun je direct zien wat de actuele reparatieprijzen zijn bij verschillende reparateurs. Zoek je specifieke prijzen voor populaire modellen? Bekijk dan onze pagina's voor:

 

 

Garantie op telefoon reparaties in Amsterdam

In Amsterdam is de garantie op telefoonreparaties een belangrijk punt van overweging. Garantieperiodes variëren sterk, van 1 tot 24 maanden, afhankelijk van de reparateur en het type reparatie. Vooral bij reparaties van waterschade is de garantie vaak beperkter. Dit komt omdat waterschade onvoorspelbare lange termijneffecten kan hebben die moeilijk te garanderen zijn. Garantie op standaard reparaties, zoals scherm- of batterijvervanging, is doorgaans genereuzer.

 

Deze garantie kan betrekking hebben op zowel het gebruikte onderdeel als de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Het is belangrijk om vooraf de exacte garantievoorwaarden te controleren en te begrijpen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan na de reparatie. Vraag altijd naar de garantievoorwaarden en lees de kleine lettertjes, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

 

Telefoon batterij vervangen in Amsterdam

Het vervangen van een telefoonbatterij in Amsterdam is een veelvoorkomende en relatief eenvoudige reparatie. De meeste reparateurs kunnen dit klusje in ongeveer 30 minuten klaren. Het is een van de meest gevraagde services omdat de levensduur van batterijen met de tijd afneemt. De kosten voor het vervangen van een batterij zijn meestal redelijk en afhankelijk van het merk en model van de telefoon. Oudere modellen hebben vaak goedkopere vervangingsbatterijen.

 

Het is ook belangrijk om te overwegen of je een originele of een third-party batterij wilt. Originele batterijen zijn vaak duurder, maar bieden meestal betere prestaties en duurzaamheid. Third-party batterijen zijn een betaalbare optie, maar het is cruciaal om te kiezen voor een betrouwbaar merk. Zorg ervoor dat je reparateur betrouwbare en kwalitatieve batterijen gebruikt.

 

Telefoon scherm reparatie Amsterdam

Telefoon scherm reparaties zijn een veelgevraagde service in Amsterdam, en bijna elke reparateur biedt deze aan. De procedure is meestal binnen 30 minuten voltooid. Je hebt de keuze tussen originele schermen of 'High copy' schermen. Originele schermen zijn vaak duurder, maar bieden de beste kwaliteit en duurzaamheid. 'High copy' schermen zijn een meer budgetvriendelijke optie, maar de kwaliteit kan variëren.

 

Het is belangrijk om te controleren of deze schermen aan jouw verwachtingen voldoen. Reparatiewinkels bieden vaak verschillende prijsopties, afhankelijk van het type scherm dat je kiest. In sommige gevallen kan het vervangen van een scherm ook invloed hebben op de waterdichtheid van je toestel. Bespreek dit met je reparateur. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten van een schermreparatie, zowel qua kosten als kwaliteit.

 

Telefoon waterschade behandeling Amsterdam

Waterschade aan je telefoon in Amsterdam vereist een snelle en professionele aanpak. Het is cruciaal om je telefoon onmiddellijk uit te schakelen, de batterij te verwijderen (indien mogelijk), en alle simkaarten en geheugenkaarten eruit te halen. Breng je telefoon zo snel mogelijk naar een gespecialiseerde reparateur.

 

Deze experts kunnen je telefoon zorgvuldig demonteren en elk onderdeel individueel reinigen. Dit verkleint de kans op corrosie en andere langetermijnschade. De behandeling van waterschade is een delicate procedure en vereist vaak meer tijd dan andere reparaties. Het succes van de reparatie kan afhangen van hoe snel je reageert na het ontstaan van de schade.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over het omgaan met telefoon waterschade, kun je ons informatieve blogartikel raadplegen op www.mragain.nl/blog/wat-te-doen-bij-telefoon-waterschade.

 

Veel gestelde vragen
 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Amsterdam?

Afhankelijk van het type reparatie. Eenvoudige reparaties zoals scherm- of batterijvervanging duren meestal niet langer dan 30 minuten.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?

Een afspraak maken is niet altijd noodzakelijk, maar wel aan te raden. Zo kan de reparateur zich voorbereiden op jouw specifieke probleem en voorkom je wachttijd.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, maar snel handelen is essentieel. Voor meer informatie, bezoek onze blog over telefoon waterschade.