Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

5 redenen om je telefoon scherm te laten repareren

31 jan. 21
Gebroken telefoon scherm

Goede kans dat het scherm het duurste onderdeel van je telefoon is. Het scherm is ook het onderdeel dat het snelst en gemakkelijkst kapot gaat. Een val kan direct tot een of twee grote barsten leiden, of tot kleine scheurtjes leiden. In dit laatste geval gaat men vaak niet tot reparatie over, in dit artikel geven we je 5 redenen waarom je dat wel zou moeten doen.

 

1. Een kapot telefoon scherm gaat op den duur echt kapot

Even logisch als simpel: een scherm met scheurtjes zal op den duur tot meer scheurtjes en uitvallend glas leiden. Als het tegenzit kun je jezelf er goed aan verwonden!

 

2. Er kan vuil en vocht je telefoon binnenkomen

Je telefoonscherm is een fysieke barrière tussen “ buiten”  en de binnenkant van je telefoon. Barsten en scheurtjes kunnen viezigheid en vocht je telefoon binnenlaten wat tot ergere problemen zoals kortsluiting kan leiden.

 

3. Je kapotte telefoon scherm werkt minder goed

Grote kans dat je met een barst of scheurtjes niet meer zo lekker swiped als daarvoor. Doe jezelf een plezier en gun jezelf weer een goede gebruikservaring.

 

4. Telefoonscherm repareren kan vaak gratis

Heb je je telefoon in huis laten vallen? Grote kans dat dit onder je inboedelverzekering valt en je je telefoon gratis kan laten repareren. Op vakantie kun je daarentegen vaak terugvallen op je reisverzekering.

 

5. Een gebroken telefoonscherm kan een onprofessionele indruk geven

Afhankelijk van of het een persoonlijke- of werktelefoon betreft, kan het onprofessioneel overkomen als je met ‘kapot’ materiaal rondloopt. Is image belangrijk voor je, dan kan dit een extra reden zijn. Hier kun je eenvoudig zien welke reparateur in jouw buurt je kan helpen. 

 

De volgende links zijn mogelijk ook interessant voor je: