Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Op zoek naar een telefoonwinkel in Groningen? Dan ben je bij MrAgain precies waar je moet zijn. Of je nu speurt naar een telefoonwinkel in Paddepoel Groningen, een gezellige telefoonzaak op de Vismarkt, of een betrouwbare GSM shop in Groningen, wij wijzen je de weg naar de beste service en kwaliteit in de stad. In dit overzicht zetten we de voornaamste opties voor telefoonreparatie in Groningen uiteen, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van waar je terecht kunt voor jouw reparatiebehoeften.

Telefoonwinkels Groningen | Mr Again
Telefoonwinkels Groningen | Mr Again

De beste telefoonwinkels in Groningen

 

Telefoonwinkel WhitePhone Groningen

 

Het hart van Groningen bruist van de telefoonwinkels. Verspreid door het centrum vind je verschillende zaken waar je kunt aankloppen voor reparatie en meer:

Bijzonder is dat vele van deze reparateurs meer bieden dan alleen smartphonehulp. Zo blinkt Smartpoint aan de Folkingestraat uit in het herstellen van laptops van bijna alle merken, terwijl Whitephone Groningen ook tablets van de populairste merken onder handen neemt.

Telefoonwinkels in Paddepoel 
 

Telefoonzaak Paddepoel Just Phones Groningen
 

Ook in het compacte winkelcentrum van Paddepoel tref je een keur aan telefoon winkels. Met de mogelijkheid tot een uur gratis parkeren, ontdek je hier drie zaken die klaarstaan voor de meest uiteenlopende reparaties en accessoires:

Deze winkels staan garant voor snelle service – vaak binnen 30 minuten – en bieden bovendien enkele maanden garantie op zowel onderdelen als uitgevoerde reparaties.
 

Telefoonzaken in de buurt van het Noorder Plantsoen 
 

Telefoonwinkel iRepair Groningen

 

Het Noorderplantsoen ligt weliswaar dicht bij het centrum, maar ook in deze buurt zijn specifieke telefoon zaken te vinden:

  • The Call Shop / Irepair aan de Nieuwe Ebbingestraat 
  • Mobilefix aan de A-weg

Mobilefix, onder leiding van Haider en zijn team, staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige reparaties. Prijzen zijn fair en je ontvangt vaak minimaal 6 maanden garantie.
 

Telefoonzaak iRepair tref je eveneens in deze buurt, met vestigingen aan de Nieuwe Ebbingestraat én op de Vismarkt. Deze zaken blinken uit door hun 7-daagse beschikbaarheid, het gebruik van hoogwaardige onderdelen, scherpe prijzen, en snelle service – meestal binnen een uur.
 

Telefoon winkels in de buurt van het station en Helpman 
 

Mobilefix telefoonzaak Groningen
 

In de omgeving van het station en meer zuidelijk, in Helpman, vind je eveneens prima opties voor telefoon zaken en de reparatie van je toestel:

 

Telefoon zaken in Selwerd
 

Ook in Selwerd kun je terecht voor je telefoonreparaties, al is het aanbod hier beperkter. Een bekende naam hier is Apple Repair Groningen.

Of je nu een gespecialiseerde telefoonwinkel in Groningen zoekt voor een urgente reparatie of gewoon advies nodig hebt over de nieuwste accessoires, in Groningen vind je gegarandeerd wat je zoekt. Met een brede selectie aan telefoonwinkels en GSM reparatie centra ben je nooit ver verwijderd van deskundige hulp en topkwaliteit service.