De beste telefoonwinkels in Groningen

Ben je op zoek naar een telefoonwinkel in Groningen? Dan ben je bij MrAgain aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een telefoonwinkel in Paddepoel Groningen, een telefoonwinkel op de Vismarkt Groningen, of een andere GSM shop in Groningen, MrAgain helpt je de beste te vinden. In dit artikel geven we je een overzicht van de topopties voor telefoonreparatie in Groningen, zodat je een goed beeld van de mogelijkheden hebt. 

 

Telefoonwinkels in het centrum van Groningen 

White Phone Groningen

 

In het centrum van Groningen vind je natuurlijk de meeste telefoonwinkels. Door het centrum verspreid kun je bij deze zaken terecht: 
 

White Phone Groningen
 

Veel van deze reparateurs kunnen je ook met andere devices dan smartphones helpen. Zo is Smartpoint aan de Folkingestraat ook gespecialiseerd in het repareren van laptops van vrijwel alle merken. Whitephone Groningen heeft een goede reputatie en reparareert ook tablets van de meeste populaire merken. 
 

Telefoonwinkels in Paddepoel 

Just Phones Paddepoel Groningen
 

Voor een klein winkelcentrum zijn er aardig wat telefoon winkels te vinden in Paddepoel. Je kunt hier als het goed is nog steeds een uur gratis parkeren en vind 3 telefoon zaken binnen:

Bij al deze winkels kun je terecht voor de meest voorkomende reparaties en accesoires. Ze voeren de meeste reparaties binnen 30 minuten uit en je krijgt er enkele maanden garantie op de onderdelen en reparatie die je laat uitvoeren.
 

Telefoonzaken in de buurt van het Noorder Plantsoen 

IRepair Groningen

 

Het Noorderplantsoen is natuurlijk vlakbij het centrum maar toch geven we je enkele opties van telefoonzaken die juist hier in de buurt zitten: 

  • The Call Shop / Irepair aan de Nieuwe Ebbingestraat 
  • Mobilefix aan de A-weg

Mobilefix wordt gerund door Haider en zijn team. Kwaliteit staat hoog bij ze in het vaandel en ze repareren vrijwel alles. De prijzen zijn fair en je krijgt vaak mininimaal 6 maanden garantie op de reparatie die je laat uitvoeren. Meer over Mobilefix lees je ook in deze blog die we over ze schreven. 

 

Telefoonzaak iRepair vind je aan de andere kant van het plantsoen aan de Nieuwe Ebbingestraat. Ze hebben behalve de vestiging aan de Ebbingestraat ook een vestiging op de Vismarkt. Het fijne van die zaak is dat je er 7 dagen per week terecht kunt. Ze repareren hier smartphones, tablets en laptops. Ze gebruiken er hoogwaardige onderdelen, hanteren scherpe prijzen en kunnen reparaties meestal binnen een uur voor je uitvoeren. Voor actuele prijzen kun je een prijsindicatie bij ze opvragen.
 

Telefoon winkels in de buurt van het station en Helpman 

Mobilefix Westerhaven Groningen
 

In de buurt van het station en ten zuiden daarvan heb je enkele opties voor telefoonzaken en de reparatie van je toestel. Er zit een tweede vestiging van MobileFix in Helpman en ook Techreparatie en de Phone Bar zijn opties in deze omgeving. 
 

 

Telefoon zaken in Selwerd
 

Ook in Selwerd heb je opties om je telefoon te laten repareren, maar de keuze is er niet reuze. Je kunt er terecht bij Apple Repair Groningen. 

Veelgestelde vragen over MrAgain

 

Wat is MrAgain?
MrAgain is een online platform waar je eenvoudig reparateurs voor je telefoon kunt vinden, vergelijken en indien gewenst direct een afspraak kunt maken. We hebben een breed scala aan reparateurs in ons netwerk, waaronder MobileFix, Smartpoint en White Phone.
 

Hoe werkt MrAgain?
Het is heel eenvoudig. Je voert je locatie en het type reparatie dat je nodig hebt in op onze website. We laten je dan een lijst zien van beschikbare reparateurs in jouw omgeving. Je kunt de reparateurs vergelijken op basis van prijs, beoordelingen en diensten, en vervolgens direct een vrijblijvende afspraak maken met de reparateur van jouw keuze.
 

Welke soorten reparaties kan ik vinden op MrAgain?
Je kunt allerlei soorten reparaties vinden op MrAgain, van schermreparaties tot batterijvervangingen. Onze reparateurs kunnen een breed scala aan merken en modellen smartphones repareren, inclusief iPhones, Samsungs, LGs, Huaweis en meer.
 

Hoe weet ik dat de reparateurs op MrAgain betrouwbaar zijn?
We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle reparateurs op MrAgain betrouwbaar zijn. We controleren de beoordelingen en feedback van klanten en we werken alleen samen met reparateurs die een goede reputatie hebben voor kwaliteit en service.
 

Kan ik een afspraak maken voor een reparatie via MrAgain?
Ja, dat kan zeker. Zodra je een reparateur hebt gekozen, kun je direct een afspraak maken via onze website. Je kiest de tijd en datum die voor jou het beste uitkomen, en de reparateur zal klaar staan om je te helpen op het gekozen tijdstip.
 

Hoe kan ik betalen voor mijn reparatie?
Je betaalt bij de reparateur zodra deze je reparatie heeft uitgevoerd. De meeste reparateurs accepteren zowel contante betalingen als betalingen met pinpas of creditcard.