Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Geen Wifi op je telefoon? Dan kun je er weinig mee en wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. In veel gevallen zijn wifi problemen redelijk eenvoudig op te lossen, soms zijn ze zelfs al verholpen als je telefoon even aan en uit zet. Toch hulp van een professional nodig? Vind ze direct op deze pagina! 

Telefoon wifi reparaties

Hoe weet ik of er een Wifi reparatie nodig is?

Probeer eerst of je de Wifi weer aan de praat krijgt met de stappen die we beschreven in deze blog: "hoe los ik telefoon wifi problemen op". Als dat niet lukt, dan heb je mogelijk een reparatie nodig. In die gevallen zie je vaak dat je de wifi helemaal niet meer uit of aan kunt zetten en dat het wifi icoon grijs is.

 

Wat kost een Wifi reparatie?

Vaak ben je tussen de 80 en 100 euro kwijt voor een Wifi reparatie. De onderdelen zijn goedkoop dus de reparatieprijzen wisselen niet zo snel. Desondanks raden we aan om de huidige prijzen te controleren, die kun je bijvoorbeeld via deze pagina vinden.

 

Wat gebeurt er bij een Wifi reparatie?

Bij een Wifi reparatie wordt vaak de chip die verantwoordelijk is voor de wifi verbinding vervangen op het moederbord. Dat is een standaard reparatie, maar wordt niet door iedereen uitgevoerd omdat reparaties op het moederbord specialistische kennis en apparatuur vereisen. 

 

Hoe lang duurt een Telefoon wifi reparatie?

In het geval dat de wifi chip op het moederbord vervangen moet worden, duurt dit even. De reparatie zelf kan snel uitgevoerd worden, maar een reparateur moet hier geconcentreerd zonder afleiding aan kunnen werken. In de praktijk duurt het dan ook vaak een dag voordat je je telefoon terug hebt.

 

Garanties en service

Op Mr Again zie je eenvoudig welke reparateurs Wifi reparatie uitvoeren en welke garantie ze er op geven. Je doet er verstandig aan ook de reviews te lezen zodat je op basis daarvan kunt bepalen waar je je telefoon wilt laten maken. 

 

Andere telefoon reparaties 

Wifi problemen op je telefoon kunnen frustrerend zijn, maar met de juiste stappen en professionele hulp kunnen ze snel worden opgelost. Zoek en vergelijk reparateurs voor een professionele wifi reparatie of bekijk de prijzen voor telefoon wifi reparatie hier. 

Heb je een andere probleem met je telefoon en daarom een andere telefoon reparatie nodig? Check deze pagina voor meer informatie!