Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Is jouw smartphone je beste maatje, maar heeft het een ongelukje gehad? Geen paniek! In Utrecht zit je goed voor elke telefoon reparatie. Van een simpel scherm vervangen tot ingewikkelde moederbord reparaties, in de bruisende stad Utrecht vind je de expert die je zoekt. En met Mr Again is het vinden van de perfecte reparateur in Utrecht een fluitje van een cent. Lees snel verder om te ontdekken hoe Mr Again jou helpt bij het vinden van de beste gsm reparatie in de Domstad!

Telefoon reparatie in Utrecht

In Utrecht is de vraag naar telefoon reparaties groot. De meest voorkomende problemen? Gebroken schermen, versleten batterijen, en waterschade. Gelukkig bieden de telefoonwinkels in Utrecht een breed scala aan services. Of het nu gaat om een snelle telefoon scherm reparatie of een complexe moederbord reparatie, Utrecht heeft het allemaal.

 

In de zoekresultaten van Mr Again zie je gemakkelijk welke reparateurs gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld het vervangen van je camera of oplaadpoort. We zetten hier ook een aantal opties voor je op een rij: 
 

 

Phonefinity

 

iPhone reparatie bij Phonefinity Utrecht

In de binnestad van Utrecht vind je PhoneFinity aan de Bakkerstraat. Behalve de centrale locatie zijn ze hier ook 7 dagen per week geopend. Je kunt er terecht voor de reparatie van smartphones, tablets en wearables. Ze repareren er alle bekende merken en voeren er de meest voorkomende reparaties uit. Ben je student? Dan ontvang je er studentenkorting, let wel op: deze is niet geldig op originele schermen! 

 

Telefoon repareren via King Phone 

Aan de Nachtegaalstraat vind je KingPhone. Ze zijn hier gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets en voeren daarvoor zo'n beetje alle reparaties uit. Denk hierbij aan het vervangen van een scherm, batterij en oplaadpoort of het fixen van volumeknoppen en camera's. Ze gebruiken er hoogwaardige onderdelen en geven 1 jaar garantie op de reparaties die ze uitvoeren. Behalve het repareren van telefoons kun je hier ook je oude telefoon verkopen en zowel nieuwe als refurbished toestelllen kopen. 

 

Reparatie Store


Telefoonmaken bij Reparatie Store Utrecht

Reparatie Store is een van de vele reparatiezaken die je vindt aan de Amsterdamsestraatweg. Ze kunnen je hier helpen met de reparatie van je smartphone, tablet en laptop. Daarnaast hebben ze ook een groot assortiment aan accessoires. Ze geven hier 3 maanden garantie op elke reparatie, gebruiken goede onderdelen en hanteren scherpe prijzen. 

 

iPhone reparatie bij The iPhone Maker 

The iPhone Maker zegt het al: ze repareren hier iPhones en iPads. Je kunt er alleen op afspraak terecht en ze hanteren hier wellicht wel de scherpste prijzen van Utrecht. Je kunt er met al je iPhones en iPads terecht en ze voeren er de meest gangbare reparaties uit. Denk hierbij aan het vervangen van schermen, batterijen, achterkantjes en camera's. Je krijgt er standaard 12 maanden garantie op de reparatie. Een aanrader! 

 

Magic Phone Utrecht

 

Telefoon repareren | Magic Phone 

Magic Phone vind je om de hoek bij Mariaplaats. Ze repareren hier telefoons van de merken Apple, Samsung, Huawei, LG en meer. De meeste reparaties kunnen ze hier binnen 60 minuten voor je uitvoeren en ze geven je 1 maand garantie op je fix. Behalve voor reparaties kun je hier ook terecht voor telefoon accessoires zoals opladers en kopen ze hier ook je oude toestel. 

 

GSM reparatie | GSM Smart

In de wijk Lombok kun je voor de reparatie van je smartphone terecht bij GSM Smart aan de damstraat. Je kunt er terecht voor de meeste telefoonmerken en daarnaast repareren ze hier ook tablets, laptops en PCs. Ze gebruiken er originele onderdelen en geven je 3 maanden garantie.  Wat ook lekker is, is dat ze hier 7 dagen per week geopend zijn. Dus ook op zondagen staan ze voor je klaar als je telefoon kapot is. 

 

GSM Shop Utrecht


GSM repareren bij GSM Shop Utrecht

Aan het uiteinde van de Voorstraat vind je GSM Shop Utrecht. Men repareert hier telefoons, tablets en laptops en heeft daarnaast een uitgebreid assortiment aan telefoon accessoires. Ze hanteren hier een "no fix, no pay" aanpak en repareren doorgaans binnen 30 minuten. 

Telefoon reparatie kosten in Utrecht

Nu over de kosten. In Utrecht variëren de prijzen voor smartphone reparatie, afhankelijk van drie factoren: onderdelenprijzen, type reparatie, en de marge van de reparateur. Onderdelenprijzen kunnen schommelen, vooral als ze uit het buitenland komen. Op Mr Again zie je direct de actuele reparatieprijzen, handig toch? Voor een idee van de prijzen, check deze links voor populaire modellen en apparaten:

 

 

Garantie op telefoon reparaties in Utrecht

In Utrecht variëren de garantievoorwaarden op telefoonreparaties aanzienlijk. Terwijl sommige reparateurs standaard 1 maand garantie bieden, strekken anderen zich uit tot 3, 6 of zelfs 24 maanden. Dit hangt vaak af van de kwaliteit van de gebruikte onderdelen en het vertrouwen van de reparateur in hun werk.

 

Bij waterschade zijn de garantievoorwaarden vaak strikter, aangezien de langetermijneffecten moeilijk te voorspellen zijn. In Utrecht adviseren we altijd om vooraf de garantievoorwaarden te controleren bij de telefoonwinkel. Dit geeft je een extra zekerheid over de kwaliteit en duurzaamheid van de reparatie.

 

Het is ook een goede manier om reparateurs te vergelijken op Mr Again, waar je direct ziet welke garanties worden aangeboden. Of je nu langs de levendige Amsterdamse Straatweg loopt of een telefoonwinkel in een ander deel van Utrecht bezoekt, het is altijd verstandig om goed geïnformeerd te zijn over de garantievoorwaarden.

 

Telefoon scherm reparatie Utrecht

Een gebroken scherm is een veelvoorkomend probleem, maar in Utrecht is dit snel en efficiënt op te lossen. Bijna elke telefoonwinkel in de stad biedt schermreparaties aan, vaak met een klaar-terwijl-u-wacht service die niet langer dan 30 minuten duurt.

 

Bij het vervangen van een scherm heb je de keuze tussen originele schermen, die vaak duurder zijn maar de hoogste kwaliteit garanderen, en high copy schermen. Deze high copy schermen zijn een voordeligere optie en worden gemaakt door andere fabrikanten dan de originele. Ze variëren in kwaliteit, dus het is belangrijk om dit bij de reparateur te verifiëren.

 

In Utrecht kun je op Mr Again gemakkelijk de verschillende aanbieders van schermreparaties vergelijken. Je vindt er zowel kleine zelfstandige reparateurs in wijken als Overvecht en Hoograven als grotere ketens in het stadscentrum. Het is aan te raden om recensies en prijzen te vergelijken om de beste deal voor je schermreparatie te vinden. En vergeet niet: een goede reparatie kan de levensduur van je telefoon aanzienlijk verlengen.

 

Telefoon batterij vervangen Utrecht

Is je telefoon sneller leeg dan normaal? In Utrecht kan je snel en gemakkelijk je telefoonbatterij laten vervangen. Vrijwel elke reparateur in deze dynamische stad biedt deze service aan, vaak met een snelle doorlooptijd van ongeveer 30 minuten.

 

De kosten van een batterijvervanging zijn over het algemeen betaalbaar en hangen af van het model van je telefoon. Oudere modellen zijn meestal goedkoper te repareren dan de nieuwste smartphones. In Utrecht vind je een breed scala aan opties voor batterijvervanging, van lokale telefoonwinkels in buurten als Lombok tot grotere reparatiecentra in het stadscentrum.

 

Op Mr Again kun je eenvoudig de verschillende opties vergelijken en een keuze maken op basis van prijs, locatie en beoordelingen van eerdere klanten. Daarnaast bieden veel reparateurs ook nog extra services aan, zoals een snelle diagnose van je telefoon om andere mogelijke problemen te identificeren. Kies voor een batterijvervanging in Utrecht en geniet weer van een telefoon die de hele dag meegaat!

 

Telefoon waterschade Utrecht

Waterschade aan je telefoon kan stressvol zijn, maar in Utrecht zijn er genoeg professionals die je kunnen helpen. Het eerste wat je moet doen bij waterschade is je telefoon uitzetten, de batterij (indien mogelijk) verwijderen en alle simkaarten en geheugenkaarten eruit halen. Droog je telefoon daarna grondig af.

 

Vervolgens is het essentieel om zo snel mogelijk een gespecialiseerde reparateur in Utrecht te vinden. Deze experts demonteren je telefoon en reinigen elk onderdeel om verdere schade te voorkomen. In Utrecht zijn er verschillende reparateurs die gespecialiseerd zijn in het behandelen van waterschade, variërend van kleine onafhankelijke winkels tot grote reparatiecentra.

 

Op Mr Again kun je deze reparateurs eenvoudig vinden en vergelijken op basis van ervaring, prijs en klantbeoordelingen. We raden je aan om snel te handelen, aangezien de kans op succesvolle reparatie groter is als de telefoon snel wordt behandeld. Voor meer informatie over het omgaan met waterschade en het voorkomen van toekomstige problemen, bezoek onze blog over telefoon waterschade. Hier vind je waardevolle tips en adviezen om je telefoon te beschermen tegen vocht en water.

 

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Utrecht?

Afhankelijk van het type reparatie, maar veelvoorkomende reparaties zoals scherm- of batterijvervanging zijn vaak binnen 30 minuten klaar.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?

Het is niet altijd nodig, maar een afspraak heeft voordelen. Zo kan de reparateur zich voorbereiden en minimaliseer je wachttijd.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, maar snel handelen is cruciaal. Check onze blogs voor meer informatie over het omgaan met waterschade.