Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Over Mr Again

"Wij geloven dat de wereld net een beetje mooier wordt als we er voor kunnen zorgen dat de levensduur van jouw apparaat wordt verlengd"
OVER MRAGAIN
Ons team en onze dromen
MrAgain is een start-up uit Utrecht. We zijn ondernemers, dromers en idealisten met een gezonde dosis optimisme. We zijn MrAgain gestart vanuit het besef dat het repareren van elektronische apparaten de norm moet zijn. We promoten reparatie van elektronische apparatuur - en dus hergebruik - door deze markt transparant en overzichtelijk te maken. Dat is bovenal goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor je portemonnee.
WAT WE DOEN
Ons Platform
MrAgain is het platform waarop consumenten en reparateurs van elektronische apparaten worden samen gebracht. Hierdoor vind jij gemakkelijk een reparateur en beschik je daarbij over transparante en betrouwbare informatie over de kwaliteit, prijs en garantie. Door via ons platform een afspraak te maken weet je jezelf verzekerd van voordelen, bijvoorbeeld doordat je altijd direct geholpen wordt.
WAAROM MRAGAIN
Onze Missie
In Nederland produceren we per jaar zo'n 25 kilo(!) elektronisch afval per persoon per jaar. Een groot gedeelte daarvan betreft consumenten elektronica dat nog prima te gebruiken of te repareren is. Wij vinden dat dit anders kan en moet. Met ons platform focussen we onszelf eerst op het verlengen van de levensduur van deze apparaten en zetten we maximaal in op hergebruik van electronica.