Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Geen Wifi op je iPhone? Dat beperkt de functionaliteit enorm, en je wilt dit probleem uiteraard zo snel mogelijk verhelpen. Gelukkig zijn wifi-problemen op de iPhone vaak eenvoudig te corrigeren, soms zelfs door simpelweg je iPhone aan en uit te schakelen.Toch een reparatie nodig? Dan vind je hier snel een reparateur:)

iPhone wifi reparaties

Hoe bepaal ik of een Wifi reparatie voor mijn iPhone nodig is?

Probeer eerst de Wifi weer werkend te krijgen met de instructies uit deze blog: "Hoe los ik iPhone wifi-problemen op." Als dat niet succesvol is, heb je mogelijk een reparatie nodig. Typische symptomen zijn dat je de wifi niet meer kunt inschakelen en dat het wifi-icoon grijs wordt weergegeven.

 

Wat zijn de kosten van een iPhone Wifi reparatie?

Een Wifi reparatie voor je iPhone kost meestal tussen de €80 en €100. De onderdelen zijn relatief goedkoop, dus de prijzen variëren niet veel. Toch is het verstandig om de actuele prijzen te controleren, die je bijvoorbeeld op deze pagina kunt vinden.

 

Wat houdt een iPhone Wifi reparatie in?

Tijdens een iPhone Wifi reparatie wordt vaak de chip die verantwoordelijk is voor de wifi-verbinding op het moederbord vervangen. Dit is een gangbare reparatie, maar niet iedereen kan deze uitvoeren, aangezien het specialistische kennis en apparatuur vereist.

 

Hoe lang duurt een iPhone Wifi reparatie?

Als de wifi-chip op het moederbord moet worden vervangen, kan dit enige tijd in beslag nemen. Hoewel de reparatie zelf snel kan worden uitgevoerd, moet een reparateur hier geconcentreerd en zonder afleiding aan kunnen werken. In de praktijk betekent dit vaak dat je je iPhone een dag moet missen.

 

Garanties en service

Op Mr Again kun je eenvoudig zien welke reparateurs iPhone Wifi reparaties uitvoeren en welke garanties ze bieden. Het is raadzaam om ook de recensies te lezen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een reparateur.

 

Andere iPhone reparaties

Wifi-problemen op je iPhone kunnen vervelend zijn, maar met de juiste stappen en professionele assistentie zijn ze snel op te lossen. Zoek en vergelijk reparateurs voor een deskundige wifi-reparatie of bekijk de prijzen voor iPhone wifi-reparatie hier.

Heb je een ander probleem met je iPhone en heb je een andere iPhone-reparatie nodig? Bekijk deze pagina voor meer informatie!