Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Telefoon reparatie in Den Bosch? | Overzicht van reparateurs | Snel en Betrouwbaar

10 jun. 24 door Joost Van der Giessen
Telefoon reparaties Den Bosch een overzicht van reparateurs op Mr Again | Go Fix it

Telefoon Reparatie in Den Bosch - Alles wat je moet weten

Het is altijd vervelend als je telefoon kapot gaat, vooral als je hem elke dag gebruikt voor werk, communicatie en entertainment. Gelukkig zijn er in Den Bosch veel betrouwbare opties voor telefoon reparatie. In dit artikel bespreken we de beste plekken om je telefoon te laten repareren, waar je op moet letten bij het kiezen van een reparatiewinkel en beantwoorden we de meest gestelde vragen over telefoon reparatie in Den Bosch.

 

Waarom kiezen voor professionele telefoon reparatie?

Een professionele telefoon reparatie heeft veel voordelen ten opzichte van het zelf proberen te repareren of het inschakelen van een onervaren vriend. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor een professionele reparatieservice:

  • Ervaring en deskundigheid: Professionele technici hebben de nodige kennis en ervaring om je telefoon op de juiste manier te repareren.
  • Kwaliteitsonderdelen: Betrouwbare reparatiewinkels gebruiken originele of hoogwaardige vervangende onderdelen.
  • Garantie: Veel reparatiewinkels bieden garantie op de reparatie, wat je gemoedsrust geeft.
  • Snelle service: Professionele reparatieservices kunnen je telefoon vaak binnen een paar uur of dezelfde dag repareren.

 

Beste telefoon reparatie winkels in Den Bosch

1. Phone Company

Adres: Kerkstraat 20, 5211 KH Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

Phone Company staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en professionele reparaties. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder schermvervanging, batterijvervanging en het herstellen van waterschade. Klanten waarderen hun snelle service en de hoge kwaliteit van de gebruikte onderdelen.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij Phone Company

 

2. Phonereplace.nl

Adres: Orthenstraat 54, 5211 SX Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 10:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

Phonereplace.nl biedt uitgebreide reparatiediensten voor diverse telefoonmerken. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren van zowel hardware- als softwareproblemen. Met een focus op klanttevredenheid en het gebruik van kwaliteitsonderdelen, is Phonereplace.nl een betrouwbare keuze voor telefoon reparatie.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij Phonereplace.nl

 

3. GSM Today

Adres: Marktstraat 22, 5211 JW Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

GSM Today heeft een uitstekende reputatie voor snelle en betaalbare reparaties. Ze bieden een breed scala aan diensten, van eenvoudige schermvervangingen tot complexere reparaties. Klanten prijzen hen om hun deskundigheid en vriendelijke service.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij GSM Today

 

4. Mars GSM Shop

Adres: Hinthamerstraat 98, 5211 MS Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 10:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

Mars GSM Shop is een bekende naam in Den Bosch voor telefoon reparaties. Ze bieden snelle en betrouwbare diensten voor een breed scala aan telefoonmerken en -modellen. Hun ervaren technici zorgen ervoor dat je telefoon snel en efficiënt wordt gerepareerd.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij Mars GSM Shop

 

5. Gsm en Gadget Service

Adres: Visstraat 44, 5211 DN Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

Gsm en Gadget Service biedt niet alleen telefoon reparaties, maar ook een scala aan accessoires en gadgets. Ze staan bekend om hun klantgerichte aanpak en snelle reparatieservice. Of je nu een gebarsten scherm hebt of een batterij die niet meer goed werkt, zij kunnen je helpen.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij GSM & Gadget Service

 

6. Cell City

Adres: Burgemeester Loeffplein 70, 5211 RX Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

Cell City is een van de toonaangevende reparatiewinkels in Den Bosch. Ze bieden hoogwaardige reparaties voor alle gangbare telefoonmerken en -modellen. Klanten waarderen hun transparante prijsbeleid en de kwaliteit van hun reparaties.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij Cell City

 

7. Phone Expert XL

Adres: Vughterstraat 41, 5211 EW Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:30 - 18:30, Zaterdag: 10:00 - 16:00

Phone Expert XL staat bekend om hun expertise in het repareren van smartphones. Ze bieden snelle en efficiënte reparaties voor diverse problemen, waaronder scherm- en batterijvervangingen. Hun klantenservice wordt hoog gewaardeerd door hun klanten.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij Phone Expert XL

 

8. Phone Repairs

Adres: Hinthamerpromenade 1, 5211 DC Den Bosch
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

Phone Repairs biedt een breed scala aan reparatiediensten voor smartphones. Ze zijn gespecialiseerd in zowel hardware- als softwareproblemen. Hun snelle service en gebruik van kwaliteitsonderdelen maken hen een populaire keuze in Den Bosch.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij Phone Repairs

 

9. Phone Store Rosmalen (Rosmalen)

Adres: Schoolstraat 22, 5241 VH Rosmalen
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

Phone Store Rosmalen is een betrouwbare keuze voor telefoon reparatie net buiten Den Bosch. Ze bieden snelle en efficiënte reparaties voor een breed scala aan telefoonproblemen. Klanten waarderen hun vriendelijke service en de kwaliteit van hun werk.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij Phone Store Rosmalen

 

10. SD Repair (Zaltbommel)

Adres: Hogeweg 12, 5301 LJ Zaltbommel
Openingstijden: Maandag - Vrijdag: 09:00 - 18:00, Zaterdag: 10:00 - 17:00

SD Repair in Zaltbommel biedt professionele reparaties voor smartphones en tablets. Met hun ervaren technici en gebruik van hoogwaardige onderdelen, garanderen ze een betrouwbare reparatieservice. Hun klanten komen graag terug vanwege hun uitstekende service en expertise.

Klik hier om direct een afspraak te maken bij SD Repair

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een reparatiewinkel?

Bij het kiezen van een reparatiewinkel voor je telefoon zijn er enkele belangrijke factoren om te overwegen:

  • Reputatie: Lees online reviews en vraag vrienden of familie om aanbevelingen.
  • Prijs: Vergelijk prijzen tussen verschillende reparatiewinkels, maar pas op voor extreem lage prijzen die mogelijk wijzen op inferieure onderdelen of service.
  • Garantie: Kies een winkel die garantie biedt op de reparatie en de gebruikte onderdelen.
  • Snelheid van service: Vraag naar de geschatte reparatietijd. Sommige winkels bieden snelle reparaties aan terwijl je wacht.

 

Veelgestelde vragen over telefoon reparatie in Den Bosch

Hoe lang duurt een telefoon reparatie meestal?

De meeste eenvoudige reparaties, zoals een scherm- of batterijvervanging, kunnen vaak binnen een uur tot enkele uren worden uitgevoerd. Complexere reparaties kunnen langer duren, afhankelijk van de schade en de beschikbaarheid van onderdelen.

Is het de moeite waard om een oude telefoon te repareren?

Dit hangt af van de waarde van de telefoon en de kosten van de reparatie. Als de kosten van de reparatie aanzienlijk lager zijn dan de aanschaf van een nieuwe telefoon, kan het de moeite waard zijn om te repareren. Overleg met de reparatiewinkel voor een eerlijke beoordeling.

Kan waterschade aan mijn telefoon worden gerepareerd?

Veel reparatiewinkels kunnen waterschade herstellen, maar het succes van de reparatie hangt af van de mate van schade. Het is belangrijk om de telefoon zo snel mogelijk naar een professional te brengen om verdere schade te voorkomen.

Wordt mijn data gewist tijdens de reparatie?

In de meeste gevallen blijft je data intact, maar het is altijd verstandig om een back-up te maken van je gegevens voordat je de telefoon laat repareren. Vraag de reparatiewinkel naar hun beleid omtrent databehoud.

Krijg ik garantie op de reparatie?

De meeste professionele reparatiewinkels bieden een garantieperiode van enkele maanden op de uitgevoerde reparatie en de gebruikte onderdelen. Vraag naar de specifieke garantievoorwaarden bij de winkel.

Conclusie

Voor inwoners van Den Bosch zijn er veel betrouwbare opties voor telefoon reparatie beschikbaar. Door te kiezen voor een gerenommeerde reparatiewinkel met ervaren technici, hoogwaardige onderdelen en garantie op de reparatie, kun je snel en gemakkelijk je telefoon laten repareren en weer optimaal gebruiken.

 

 

Bekijk hier alle reparateurs in Den Bosch