Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Samsung

Galaxy S20 reparatie kosten

SM-G980 (Global)

Released op 11-02-2020
De Samsung Galaxy S20 is een geavanceerde smartphone die bekend staat om zijn uitstekende prestaties en hoogwaardige functies. Helaas kunnen zelfs de beste smartphones problemen krijgen. Wanneer jouw Galaxy S20 defect raakt, is het belangrijk om te weten wat de Samsung Galaxy S20 reparatiekosten zijn. Op deze pagina tonen we de meest voorkomende reparaties en hun bijbehorende kosten. Zo kun je beter geïnformeerd een keuze maken. Wist je bijvoorbeeld dat een origineel scherm vervangen ongeveer €270 kost, terwijl een hoogwaardig copy scherm vervangen rond de €195 ligt?

Wat kost Samsung Galaxy S20 reparatie?

Galaxy S20 reparaties

 

Onderzoekskosten

Wanneer je niet zeker weet wat er mis is met je Samsung Galaxy S20, kan een grondig onderzoek door een professional uitkomst bieden. Voor slechts €29,95 kan een aangesloten reparateur je toestel inspecteren en het probleem diagnosticeren. Dit onderzoek is een cruciale eerste stap, omdat het je duidelijkheid geeft over welke reparaties nodig zijn. Door te investeren in een diagnose bespaar je tijd en mogelijk onnodige kosten, omdat je precies weet welke reparatie het meest geschikt is voor jouw probleem.

 

Waterschade herstel

Waterschade is een veelvoorkomend probleem bij smartphones en kan ernstige gevolgen hebben. Wanneer je Samsung Galaxy S20 in aanraking komt met water, kan dit leiden tot verschillende defecten, van een niet-werkend scherm tot interne corrosie. Voor een startprijs van €35 kunnen aangesloten reparateurs de waterschade onderzoeken en herstellen. Deze service is essentieel om de levensduur van je toestel te verlengen en ervoor te zorgen dat alle functies weer naar behoren werken. Waterschade herstellen kan ingewikkeld zijn, maar met de juiste expertise kan je Galaxy S20 weer als nieuw functioneren.

 

Scherm vervangen

Een gebarsten of beschadigd scherm is een van de meest voorkomende problemen bij smartphones. Voor de Samsung Galaxy S20 heb je de keuze uit twee opties voor schermvervanging:

Origineel scherm vervangen: Het vervangen van je scherm door een origineel Samsung Galaxy S20 scherm kost €270. Dit zorgt ervoor dat je dezelfde hoogwaardige beeldkwaliteit en duurzaamheid behoudt als voorheen. Een origineel scherm garandeert dat alle functies, zoals de aanraakgevoeligheid en helderheid, optimaal blijven werken.

Hoogwaardig copy scherm vervangen: Een goedkopere optie is het vervangen van het scherm door een hoogwaardig copy scherm, wat begint bij €195. Dit type scherm biedt een uitstekende beeldkwaliteit die bijna niet te onderscheiden is van het originele scherm, maar tegen een lagere prijs. Dit kan een goede keuze zijn als je een beperkt budget hebt, maar toch een goed functionerend scherm wilt.

 

Batterij vervangen

Een verslechterde batterij kan ervoor zorgen dat je Galaxy S20 onverwacht uitvalt of snel leeg raakt. Het vervangen van de batterij kost ongeveer €80. Met een nieuwe batterij zal je telefoon weer langer meegaan en hoef je minder vaak op te laden. Een batterijvervanging is een slimme investering als je merkt dat je toestel niet meer de hele dag meegaat zonder tussentijds opladen. Door de batterij te laten vervangen, kun je de levensduur van je Samsung Galaxy S20 aanzienlijk verlengen en weer genieten van een betrouwbare gebruikservaring.

 

Camera reparaties

Voorkant camera vervangen: Een niet-werkende selfiecamera kan behoorlijk frustrerend zijn, vooral als je vaak foto's maakt of videogesprekken voert. Het vervangen van de voorkant camera kost €119. Hiermee wordt de camera weer volledig functioneel, waardoor je weer scherpe en heldere selfies kunt maken. Dit is essentieel voor wie veel gebruikmaakt van de frontcamera voor sociale media of zakelijke doeleinden.

Achterkant camera vervangen: De hoofdcamera aan de achterkant van de Galaxy S20 is essentieel voor het maken van hoge kwaliteit foto's en video's. Als deze defect is, kost de vervanging €140. Een nieuwe hoofdcamera zorgt ervoor dat je weer de beste foto's kunt maken zonder kwaliteitsverlies. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die veel waarde hechten aan fotografie en videografie met hun smartphone.

 

Volume knop reparatie

Een niet-reagerende volumeknop kan erg vervelend zijn, vooral als je vaak het volume van je toestel moet aanpassen. De kosten voor het vervangen van de volumeknop bedragen €35. Hiermee kun je het volume weer eenvoudig regelen, wat essentieel is voor het gebruik van je Galaxy S20 voor bellen, muziek luisteren en het bekijken van video's. Het repareren van de volumeknop zorgt ervoor dat je weer volledige controle hebt over de audio-instellingen van je telefoon.

 

Backcover vervangen

Een beschadigde achterkant kan je telefoon er oud en versleten uit laten zien. Voor €60 kun je de backcover laten vervangen, waardoor je toestel weer als nieuw oogt. Een nieuwe backcover kan ook helpen bij het beschermen van de interne onderdelen van je telefoon tegen verdere schade. Dit is een relatief eenvoudige en kosteneffectieve manier om je Samsung Galaxy S20 er weer als nieuw uit te laten zien en aan te laten voelen.

 

Oorspeaker vervangen

Als je moeite hebt om de persoon aan de andere kant van de lijn goed te horen, kan de oorspeaker defect zijn. Het vervangen van de oorspeaker kost €40 en zorgt voor duidelijke en heldere gesprekken. Dit is vooral belangrijk als je vaak belt en duidelijke communicatie essentieel is. Een goed functionerende oorspeaker zorgt ervoor dat je telefoongesprekken weer probleemloos kunt voeren.

 

Oplaadpoort vervangen

Problemen met opladen of het maken van verbindingen kunnen veroorzaakt worden door een defecte oplaadpoort. Voor €60 kun je de oplaadpoort laten vervangen, zodat je je toestel weer probleemloos kunt opladen en verbinden met andere apparaten. Een goed functionerende oplaadpoort is cruciaal voor het dagelijks gebruik van je Samsung Galaxy S20, vooral als je vaak onderweg bent en afhankelijk bent van een betrouwbare oplaadverbinding.

 

Luidspreker reparatie

Een defecte luidspreker kan het genieten van muziek of video's ernstig belemmeren. Het repareren van de luidspreker kost €69. Hierdoor kun je weer genieten van helder en vol geluid, wat essentieel is voor een optimale multimedia-ervaring. Of je nu muziek luistert, video's bekijkt of handsfree gesprekken voert, een goed werkende luidspreker maakt een groot verschil in de geluidskwaliteit van je toestel.

 

Aan/uit knop vervangen

Een defecte aan/uit knop kan betekenen dat je je telefoon niet goed kunt bedienen. Voor €35 kan deze knop worden vervangen, zodat je je toestel weer moeiteloos kunt in- en uitschakelen. Een goed functionerende aan/uit knop is essentieel voor het dagelijks gebruik van je Galaxy S20, aangezien het de primaire manier is om je telefoon aan te zetten, uit te zetten en uit de slaapstand te halen.

 

Microfoon vervangen

Een niet-werkende microfoon kan communicatieproblemen veroorzaken tijdens telefoongesprekken. De kosten voor het vervangen van de microfoon bedragen €69. Hierdoor kun je weer helder verstaanbaar zijn tijdens telefoongesprekken en voice-opnames maken zonder storingen. Een goed werkende microfoon is cruciaal voor het voeren van heldere gesprekken en het gebruik van spraakgestuurde functies.

 

Koptelefoonpoort reparatie

Als je problemen hebt met je koptelefoonverbinding, kan de koptelefoonpoort defect zijn. Voor €59 kan deze worden gerepareerd, zodat je weer probleemloos muziek kunt luisteren en handsfree kunt bellen. Een goed functionerende koptelefoonpoort is belangrijk voor iedereen die graag naar muziek luistert of veel gebruikmaakt van een headset voor gesprekken.

 

Software reset

Problemen met updates of andere software-gerelateerde issues kunnen worden opgelost met een software reset. Dit kost €29,99 en zorgt ervoor dat je toestel weer soepel en zonder problemen werkt. Een software reset kan veelvoorkomende problemen oplossen, zoals vastlopen, trage prestaties of compatibiliteitsproblemen met apps, waardoor je Galaxy S20 weer als nieuw aanvoelt.

 

Wifi reparatie

Een slechte of trage wifi-verbinding kan zeer frustrerend zijn, vooral als je veel gebruikmaakt van internet op je telefoon. Een wifi-reparatie kost €50 en zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van een stabiele en snelle internetverbinding. Dit is essentieel voor het streamen van video's, downloaden van apps en het gebruik van sociale media zonder onderbrekingen.

 

Trilmodule reparatie

Als de trilfunctie van je telefoon niet meer werkt, kan dit worden gerepareerd voor €69. Dit is handig voor wanneer je je telefoon op stil hebt staan en meldingen niet wilt missen. Een goed werkende trilfunctie zorgt ervoor dat je geen belangrijke oproepen of berichten mist, zelfs als je telefoon op stil staat.

 

Oude gegevens overzetten

Het overzetten van oude bestanden naar je nieuwe toestel kan lastig zijn. Voor slechts €24,99 kan een professional dit voor je doen, zodat je geen belangrijke gegevens verliest. Dit is vooral handig bij het overstappen naar een nieuw toestel, omdat het ervoor zorgt dat al je contacten, foto's, berichten en andere belangrijke gegevens veilig worden overgezet.

 

Cameraglas vervangen

Een gebarsten cameraglas kan de kwaliteit van je foto's ernstig beïnvloeden. Het vervangen van het cameraglas kost €29 en zorgt ervoor dat je weer scherpe en heldere foto's kunt maken. Dit is een kleine maar belangrijke reparatie die ervoor zorgt dat je de hoge kwaliteit van de camera van je Galaxy S20 blijft benutten zonder beperkingen.

Bekijk hier ook de reparatie prijzen van andere Samsung modellen

Galaxy A QuantumGalaxy A01Galaxy A01 CoreGalaxy A02Galaxy A02SGalaxy A03Galaxy A03 CoreGalaxy A03SGalaxy A04Galaxy A04eGalaxy A04sGalaxy A10Galaxy A10eGalaxy A10SGalaxy A11Galaxy A12Galaxy A12 (India)Galaxy A12 NachoGalaxy A13Galaxy A13 (SM-A137)Galaxy A13 5GGalaxy A14Galaxy A14 5GGalaxy A2 CoreGalaxy A20Galaxy A20eGalaxy A20sGalaxy A21Galaxy A21sGalaxy A22Galaxy A22 5GGalaxy A23Galaxy A23 5GGalaxy A24 4GGalaxy A3 (2015)Galaxy A3 (2016)Galaxy A3 (2017)Galaxy A30Galaxy A30sGalaxy A31Galaxy A32Galaxy A32 5GGalaxy A33Galaxy A34Galaxy A40Galaxy A40SGalaxy A41Galaxy A42 5GGalaxy A5 (2015)Galaxy A5 (2016)Galaxy A5 (2017)Galaxy A50Galaxy A50SGalaxy A51Galaxy A51 5GGalaxy A51 5G UWGalaxy A52Galaxy A52 5GGalaxy A52s 5GGalaxy A53Galaxy A54Galaxy A6 (2018)Galaxy A6 Plus (2018)Galaxy A60Galaxy A6S (2018)Galaxy A7 (2015)Galaxy A7 (2016)Galaxy A7 (2017)Galaxy A7 (2018)Galaxy A70Galaxy A70SGalaxy A71Galaxy A71 5GGalaxy A71 5G UWGalaxy A72Galaxy A73 5GGalaxy A8 (2015)Galaxy A8 (2016)Galaxy A8 (2018)Galaxy A8 PlusGalaxy A8 StarGalaxy A80Galaxy A8SGalaxy A9 (2016)Galaxy A9 (2018)Galaxy A9 ProGalaxy A90Galaxy Ace 4Galaxy AlphaGalaxy C5 ProGalaxy C7 (2017)Galaxy C7 ProGalaxy F02sGalaxy F04Galaxy F12Galaxy F13Galaxy F14Galaxy F22Galaxy F23Galaxy F41Galaxy F42 5GGalaxy F52 5GGalaxy F54Galaxy F62Galaxy FoldGalaxy Fold 5GGalaxy Folder2Galaxy J1 (2015)Galaxy J1 (2016)Galaxy J2Galaxy J2 (2017)Galaxy J2 CoreGalaxy J2 Core (2020)Galaxy J2 Pro (2018)Galaxy J3 (2016)Galaxy J3 (2017)Galaxy J3 (2018)Galaxy J3 EmergeGalaxy J4Galaxy J4 CoreGalaxy J4 PlusGalaxy J5Galaxy J5 (2016)Galaxy J5 (2017)Galaxy J6Galaxy J6 PlusGalaxy J7Galaxy J7 (2016)Galaxy J7 (2017)Galaxy J7 (2018)Galaxy J7 DuoGalaxy J7 MaxGalaxy J7 NxtGalaxy J7 Prime 2Galaxy J7 ProGalaxy J7 VGalaxy J8Galaxy M01Galaxy M01 CoreGalaxy M01sGalaxy M02Galaxy M02sGalaxy M04Galaxy M10Galaxy M10sGalaxy M11Galaxy M12Galaxy M12 (India)Galaxy M13Galaxy M13 (India)Galaxy M13 5GGalaxy M14Galaxy M20Galaxy M21Galaxy M21 2021Galaxy M21sGalaxy M22Galaxy M23Galaxy M30Galaxy M30SGalaxy M31Galaxy M31 PrimeGalaxy M31sGalaxy M32Galaxy M32 5GGalaxy M33Galaxy M40Galaxy M42 5GGalaxy M51Galaxy M52 5GGalaxy M53Galaxy M54Galaxy M62Galaxy MegaGalaxy NexusGalaxy NoteGalaxy Note 10Galaxy Note 10 LiteGalaxy Note 10 PlusGalaxy Note 2Galaxy Note 20Galaxy Note 20 UltraGalaxy Note 3Galaxy Note 3 NeoGalaxy Note 4Galaxy Note 5Galaxy Note 7Galaxy Note 8Galaxy Note 9Galaxy Note EdgeGalaxy Note FEGalaxy Note10 5GGalaxy Note10+ 5GGalaxy Note20 5GGalaxy Note20 Ultra 5GGalaxy On6Galaxy Quantum 2Galaxy S Light LuxuryGalaxy S10Galaxy S10 5GGalaxy S10 LiteGalaxy S10 PlusGalaxy S10eGalaxy S20Galaxy S20 5GGalaxy S20 5G UWGalaxy S20 FEGalaxy S20 FE 2022Galaxy S20 FE 5GGalaxy S20 PlusGalaxy S20 UltraGalaxy S20 Ultra 5GGalaxy S20+ 5GGalaxy S21Galaxy S21 FE 5GGalaxy S21 PlusGalaxy S21 UltraGalaxy S22Galaxy S22 PlusGalaxy S22 UltraGalaxy S23Galaxy S23 PlusGalaxy S23 UltraGalaxy S3Galaxy S3 MiniGalaxy S3 NeoGalaxy S4Galaxy S4 ActiveGalaxy S4 MiniGalaxy S4 Value EditionGalaxy S5Galaxy S5 ActiveGalaxy S5 MiniGalaxy S5 NeoGalaxy S5 PlusGalaxy S6Galaxy S6 EdgeGalaxy S6 Edge PlusGalaxy S7Galaxy S7 EdgeGalaxy S8Galaxy S8 ActiveGalaxy S8 PlusGalaxy S9Galaxy S9 PlusGalaxy View2Galaxy Xcover 3Galaxy Xcover 4Galaxy Xcover 4SGalaxy Xcover 5Galaxy Xcover FieldProGalaxy Xcover ProGalaxy Xcover6 ProGalaxy Z FlipGalaxy Z Flip 5GGalaxy Z Flip3 5GGalaxy Z Flip4Galaxy Z Fold2Galaxy Z Fold2 5GGalaxy Z Fold3 5GGalaxy Z Fold4Nexus S