Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden
NL
NL

Samsung

Galaxy A31 reparatie kosten

SM-A315 (Global)

Released op 27-03-2020
Wanneer je Samsung Galaxy A31 problemen ondervindt, wil je snel weten wat de reparatiekosten zijn. Bij Mr Again kun je eenvoudig reparateurs vergelijken en snel een afspraak maken. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, waterschade, of een defecte batterij, wij geven je een helder overzicht van de kosten. Hieronder vind je een uitgebreide lijst van de meest voorkomende reparaties en hun prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Wat kost Samsung Galaxy A31 reparatie?

Galaxy A31 reparaties

 

Scherm reparatie

Origineel scherm vervangen Een gebarsten of beschadigd scherm kan de gebruikservaring van je Galaxy A31 behoorlijk beïnvloeden. Voor een origineel scherm, dat dezelfde kwaliteit en helderheid biedt als het oorspronkelijke, betaal je €119. Een origineel scherm zorgt ervoor dat je toestel weer als nieuw aanvoelt en functioneert. Kies voor een origineel scherm om te genieten van de beste beeldkwaliteit en duurzaamheid.

 

Problemen met de batterij

Batterij vervangen Een batterij die snel leegloopt of je telefoon die onverwacht uitvalt, kan erg frustrerend zijn. Een nieuwe batterij kan deze problemen oplossen en de gebruiksduur van je toestel aanzienlijk verlengen. De kosten voor het vervangen van de batterij beginnen bij €59. Hiermee krijgt je toestel zijn oorspronkelijke energiecapaciteit terug, zodat je weer zorgeloos de dag doorkomt. Een nieuwe batterij betekent langer genieten van je telefoon zonder constant te hoeven opladen.

 

Onderzoek en diagnose

Diagnose en analyse Als je niet precies weet wat er mis is met je telefoon, kan een grondig onderzoek uitkomst bieden. Voor een uitgebreide diagnose van je Galaxy A31 betaal je €15. Dit bedrag wordt vaak verrekend met de uiteindelijke reparatiekosten als je besluit de reparatie uit te laten voeren. Een grondige diagnose helpt om verborgen problemen te identificeren en geeft je een duidelijk beeld van wat er gerepareerd moet worden.

 

Camera reparaties

Voorcamera reparatie De voorcamera is essentieel voor selfies en videobellen. Als deze niet goed werkt of slechte beelden produceert, kan de voorcamera eenvoudig vervangen worden. De kosten hiervoor beginnen bij €59. Een goed functionerende voorcamera zorgt ervoor dat je weer haarscherpe selfies kunt maken en duidelijk zichtbaar bent tijdens videobellen.

Achtercamera reparatie De achtercamera is vaak het meest gebruikte onderdeel voor het maken van foto's en video's. Werkt deze niet naar behoren of zijn de beelden wazig, dan kan de camera vervangen worden voor een prijs vanaf €69. Hierdoor kun je weer heldere en scherpe foto's maken. Een goed werkende achtercamera is essentieel voor het vastleggen van belangrijke momenten en mooie foto's.

 

Problemen met de knoppen

Volume knop reparatie Een defecte volumeknop kan het gebruik van je telefoon flink belemmeren. Voor het repareren van de volumeknop betaal je €59. Hiermee kun je weer eenvoudig het volume van je toestel aanpassen. Een goed werkende volumeknop is belangrijk voor het snel en gemakkelijk aanpassen van het geluidsniveau tijdens het gebruik van je telefoon.

Aan/uit knop reparatie Een niet-werkende aan/uit knop kan ervoor zorgen dat je je telefoon niet meer kunt gebruiken. De reparatie van de aan/uit knop kost je €59. Hierdoor kun je je toestel weer eenvoudig in- en uitschakelen. Een goed werkende aan/uit knop is essentieel voor het snel en gemakkelijk aan- en uitzetten van je telefoon.

 

Waterschade en herstel

Waterschade reparatie Water en elektronica zijn geen goede combinatie. Als je telefoon waterschade heeft opgelopen, kunnen er allerlei problemen optreden, van defecte knoppen tot beschadigde interne componenten. De kosten voor het verhelpen van waterschade beginnen bij €59. Het is belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Waterschade reparaties kunnen complex zijn, omdat het vocht diep in de interne onderdelen kan doordringen en corrosie kan veroorzaken. Onze experts zorgen ervoor dat al het vocht verwijderd wordt en dat je telefoon weer goed functioneert.

 

Connectiviteit en oplaadproblemen

Oplaadpoort reparatie Problemen met opladen of het maken van verbinding met andere apparaten kunnen worden veroorzaakt door een defecte oplaadpoort. Dit kan eenvoudig worden verholpen voor een prijs vanaf €69. Hiermee zorg je ervoor dat je toestel weer probleemloos kan opladen en verbinden. Een goed functionerende oplaadpoort is cruciaal voor het gebruik van je telefoon, omdat je anders niet kunt opladen of gegevens kunt overdragen.

Antenne/netwerk reparatie Heb je problemen met het verbinden met 3G- of 4G-netwerken? Dit kan duiden op een probleem met de antenne of andere netwerkcomponenten van je telefoon. De kosten voor het repareren van antenne- of netwerkproblemen beginnen bij €55. Hierdoor heb je weer een stabiele en betrouwbare verbinding. Zonder een goede netwerkverbinding kun je niet optimaal gebruik maken van de functies van je telefoon.

 

Audio en luidsprekers

Oorspeaker reparatie Als je de persoon aan de andere kant van de lijn slecht kunt horen, is je oorspeaker waarschijnlijk defect. Dit probleem kan worden opgelost voor een prijs vanaf €49. Een goed functionerende oorspeaker is essentieel voor heldere gesprekken. Zonder een werkende oorspeaker kunnen telefoongesprekken erg frustrerend zijn. Onze reparateurs zorgen ervoor dat je oorspeaker weer perfect werkt, zodat je altijd duidelijk kunt communiceren, ongeacht de omstandigheden.

Luidspreker reparatie Heb je geen of weinig geluid uit je interne speakers? Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je vaak muziek luistert of video's kijkt op je telefoon. De luidspreker kan worden gerepareerd voor een prijs vanaf €59. Hierdoor kun je weer volop genieten van het geluid van je toestel. Goede luidsprekers zijn essentieel voor een optimale multimedia-ervaring. Of je nu een film kijkt, naar muziek luistert, of een videogesprek voert, je wilt altijd kunnen rekenen op helder en krachtig geluid.

 

Microfoon en geluidsopname

Microfoon reparatie Als anderen je niet goed kunnen horen tijdens telefoongesprekken, is je microfoon waarschijnlijk defect. De reparatiekosten voor de microfoon starten vanaf €59. Een goed functionerende microfoon is cruciaal voor heldere communicatie. Zonder een werkende microfoon kunnen telefoongesprekken frustrerend en onduidelijk zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat je microfoon weer perfect werkt, zodat je altijd duidelijk verstaanbaar bent tijdens gesprekken en opnames.

 

Softwareproblemen en resets

Software reset Problemen met het besturingssysteem kunnen vaak worden opgelost met een software reset. Deze service kost je €25. Een software reset kan veel problemen oplossen zonder dat er hardwarematige ingrepen nodig zijn. Door een software reset kun je vaak weer probleemloos gebruik maken van je toestel. Dit is een snelle en effectieve manier om software-gerelateerde problemen op te lossen en de prestaties van je telefoon te verbeteren.

 

Trilfunctie en meldingen

Trilmodule reparatie Werkt de trilfunctie van je telefoon niet meer? Dit kan erg vervelend zijn als je afhankelijk bent van de trilfunctie voor meldingen. De kosten voor het repareren van de trilmodule beginnen bij €35. Hierdoor zorgt je ervoor dat je toestel weer correct trilt bij meldingen. Een goed werkende trilfunctie is belangrijk voor het opmerken van meldingen en oproepen. Onze experts zorgen ervoor dat je trilmodule weer perfect werkt, zodat je nooit meer een belangrijke melding mist.

 

Gegevensoverdracht

Oude gegevens overzetten Heb je een nieuwe telefoon en wil je je oude gegevens overzetten? Dit kan voor je worden gedaan voor €24.99. Het overzetten van gegevens zorgt ervoor dat je al je belangrijke bestanden, contacten en instellingen behoudt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke informatie bij het wisselen van toestel. Onze specialisten zorgen ervoor dat het overzetten van gegevens snel en veilig gebeurt, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe telefoon.

 

Externe onderdelen vervangen

Koptelefoonpoort reparatie Een defecte koptelefoonpoort kan erg vervelend zijn, vooral als je graag muziek luistert via een koptelefoon. De reparatiekosten voor de koptelefoonpoort beginnen bij €49. Dit zorgt ervoor dat je weer probleemloos kunt genieten van je favoriete muziek en podcasts. Een goed functionerende koptelefoonpoort is belangrijk voor een optimale luisterervaring. Onze reparateurs zorgen ervoor dat je koptelefoonpoort weer als nieuw is, zodat je altijd kunt genieten van helder en storingsvrij geluid.

Cameraglas vervangen Als het glas van je camera gebroken is, kan dit eenvoudig worden vervangen. De kosten hiervoor beginnen bij €29. Dit zorgt ervoor dat je weer heldere en scherpe foto's kunt maken zonder dat het glas in de weg zit. Een onbeschadigd cameraglas is essentieel voor het maken van goede foto's en video's. Onze reparateurs zorgen ervoor dat je cameraglas weer als nieuw is, zodat je altijd de beste kwaliteit foto's en video's kunt maken.

Bekijk hier ook de reparatie prijzen van andere Samsung modellen

Galaxy A QuantumGalaxy A01Galaxy A01 CoreGalaxy A02Galaxy A02SGalaxy A03Galaxy A03 CoreGalaxy A03SGalaxy A04Galaxy A04eGalaxy A04sGalaxy A10Galaxy A10eGalaxy A10SGalaxy A11Galaxy A12Galaxy A12 (India)Galaxy A12 NachoGalaxy A13Galaxy A13 (SM-A137)Galaxy A13 5GGalaxy A14Galaxy A14 5GGalaxy A2 CoreGalaxy A20Galaxy A20eGalaxy A20sGalaxy A21Galaxy A21sGalaxy A22Galaxy A22 5GGalaxy A23Galaxy A23 5GGalaxy A24 4GGalaxy A3 (2015)Galaxy A3 (2016)Galaxy A3 (2017)Galaxy A30Galaxy A30sGalaxy A31Galaxy A32Galaxy A32 5GGalaxy A33Galaxy A34Galaxy A40Galaxy A40SGalaxy A41Galaxy A42 5GGalaxy A5 (2015)Galaxy A5 (2016)Galaxy A5 (2017)Galaxy A50Galaxy A50SGalaxy A51Galaxy A51 5GGalaxy A51 5G UWGalaxy A52Galaxy A52 5GGalaxy A52s 5GGalaxy A53Galaxy A54Galaxy A6 (2018)Galaxy A6 Plus (2018)Galaxy A60Galaxy A6S (2018)Galaxy A7 (2015)Galaxy A7 (2016)Galaxy A7 (2017)Galaxy A7 (2018)Galaxy A70Galaxy A70SGalaxy A71Galaxy A71 5GGalaxy A71 5G UWGalaxy A72Galaxy A73 5GGalaxy A8 (2015)Galaxy A8 (2016)Galaxy A8 (2018)Galaxy A8 PlusGalaxy A8 StarGalaxy A80Galaxy A8SGalaxy A9 (2016)Galaxy A9 (2018)Galaxy A9 ProGalaxy A90Galaxy Ace 4Galaxy AlphaGalaxy C5 ProGalaxy C7 (2017)Galaxy C7 ProGalaxy F02sGalaxy F04Galaxy F12Galaxy F13Galaxy F14Galaxy F22Galaxy F23Galaxy F41Galaxy F42 5GGalaxy F52 5GGalaxy F54Galaxy F62Galaxy FoldGalaxy Fold 5GGalaxy Folder2Galaxy J1 (2015)Galaxy J1 (2016)Galaxy J2Galaxy J2 (2017)Galaxy J2 CoreGalaxy J2 Core (2020)Galaxy J2 Pro (2018)Galaxy J3 (2016)Galaxy J3 (2017)Galaxy J3 (2018)Galaxy J3 EmergeGalaxy J4Galaxy J4 CoreGalaxy J4 PlusGalaxy J5Galaxy J5 (2016)Galaxy J5 (2017)Galaxy J6Galaxy J6 PlusGalaxy J7Galaxy J7 (2016)Galaxy J7 (2017)Galaxy J7 (2018)Galaxy J7 DuoGalaxy J7 MaxGalaxy J7 NxtGalaxy J7 Prime 2Galaxy J7 ProGalaxy J7 VGalaxy J8Galaxy M01Galaxy M01 CoreGalaxy M01sGalaxy M02Galaxy M02sGalaxy M04Galaxy M10Galaxy M10sGalaxy M11Galaxy M12Galaxy M12 (India)Galaxy M13Galaxy M13 (India)Galaxy M13 5GGalaxy M14Galaxy M20Galaxy M21Galaxy M21 2021Galaxy M21sGalaxy M22Galaxy M23Galaxy M30Galaxy M30SGalaxy M31Galaxy M31 PrimeGalaxy M31sGalaxy M32Galaxy M32 5GGalaxy M33Galaxy M40Galaxy M42 5GGalaxy M51Galaxy M52 5GGalaxy M53Galaxy M54Galaxy M62Galaxy MegaGalaxy NexusGalaxy NoteGalaxy Note 10Galaxy Note 10 LiteGalaxy Note 10 PlusGalaxy Note 2Galaxy Note 20Galaxy Note 20 UltraGalaxy Note 3Galaxy Note 3 NeoGalaxy Note 4Galaxy Note 5Galaxy Note 7Galaxy Note 8Galaxy Note 9Galaxy Note EdgeGalaxy Note FEGalaxy Note10 5GGalaxy Note10+ 5GGalaxy Note20 5GGalaxy Note20 Ultra 5GGalaxy On6Galaxy Quantum 2Galaxy S Light LuxuryGalaxy S10Galaxy S10 5GGalaxy S10 LiteGalaxy S10 PlusGalaxy S10eGalaxy S20Galaxy S20 5GGalaxy S20 5G UWGalaxy S20 FEGalaxy S20 FE 2022Galaxy S20 FE 5GGalaxy S20 PlusGalaxy S20 UltraGalaxy S20 Ultra 5GGalaxy S20+ 5GGalaxy S21Galaxy S21 FE 5GGalaxy S21 PlusGalaxy S21 UltraGalaxy S22Galaxy S22 PlusGalaxy S22 UltraGalaxy S23Galaxy S23 PlusGalaxy S23 UltraGalaxy S3Galaxy S3 MiniGalaxy S3 NeoGalaxy S4Galaxy S4 ActiveGalaxy S4 MiniGalaxy S4 Value EditionGalaxy S5Galaxy S5 ActiveGalaxy S5 MiniGalaxy S5 NeoGalaxy S5 PlusGalaxy S6Galaxy S6 EdgeGalaxy S6 Edge PlusGalaxy S7Galaxy S7 EdgeGalaxy S8Galaxy S8 ActiveGalaxy S8 PlusGalaxy S9Galaxy S9 PlusGalaxy View2Galaxy Xcover 3Galaxy Xcover 4Galaxy Xcover 4SGalaxy Xcover 5Galaxy Xcover FieldProGalaxy Xcover ProGalaxy Xcover6 ProGalaxy Z FlipGalaxy Z Flip 5GGalaxy Z Flip3 5GGalaxy Z Flip4Galaxy Z Fold2Galaxy Z Fold2 5GGalaxy Z Fold3 5GGalaxy Z Fold4Nexus S