Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Hey Arnhemmers! Is je telefoon toe aan een opknapbeurt of ben je slachtoffer geworden van een ongelukkige val? Geen zorgen, je bent op de juiste plek beland! In Arnhem zit je nooit verlegen om een goede telefoonreparatie. Van een gebarsten scherm tot een batterij die sneller leegloopt dan je koffie op maandagochtend – we've got you covered. Bij Mr Again vind je gemakkelijk en snel de beste reparateurs in de stad.

Telefoon reparatie Arnhem

Is je oplaadconnector kapot, of heb je je telefoon gewoon laten vallen? Een ongeluk zit in een klein hoekje en als je pech hebt is je telefoon scherm kapot. Natuurlijk wil je je scherm dan snel laten repareren bij een ervaren reparateur. In Arnhem heb je gelukkig genoeg mogelijkheden om je Apple iPhone of Samsung Galaxy te laten fixen. In het centrum kom je onder andere de volgende telefoonwinkels tegen:

 • GSM reparatie Arnhem aan de Steenstraat 79B
 • Doctor Phone aan de Steenstraat 66A
 • Phone Today aan de Rijnstraat 50
 • My Phone Repairs aan de Hanzestraat 216
 • Repareer Direct aan de Kronenburgpassage 49
 • Mobile Service Centre aan de Simon Stevinweg 15


Bij de meeste van deze repair centers kun je goed terecht voor de meeste telefoon merken. Ook repareren ze er vaak tablets en laptops. Het standaard assortiment aan reparatie opties bevat doorgaans het vervangen van telefoonschermen, batterij vervangen en waterschade behandelingen. Doet je telefoon niets meer? Dan kijkt iedereen deze doorgaans gratis voor je na om een diagnose te stellen.

 

Phone Today 

Bij Phone Today kun je ook goed terecht voor de meeste smartphone reparaties. Het fijne aan Phone Today is dat ze zeven dagen per week geopend zijn. Je hoeft hier dus nooit lang te wachten op je reparatie, de meeste reparaties zijn ook binnen een uur gereed.

Het team heeft jarenlang ervaring en zijn al sinds 2004 gespecialiseerd in het repareren van allerlei defecten aan smartphones, iPhones en tablets. Ze gebruiken zowel originele als niet originele onderdelen afhankelijk van de wensen van de klant.

Je kunt hier onder andere terecht voor de volgende smartphone merken:

 • Apple iPhone reparatie
 • Samsung Galaxy reparatie
 • HTC reparatie
 • LG
 • Huawei
 • Nokia
 • Sony


Bij Phone Today verkopen ze ook refurbished toestellen als je toch een nieuw toestel wilt kopen, maar dan voor een voordelige prijs en duurzaam.

 

My Phone Arnhem

Ben je op zoek naar een reparateur die je kan helpen met het repareren van je tablet of iPad? Bij My Phone Arnhem ben je dan aan het juiste adres. Ze repareren hier zowel smartphones als tablets en verkopen tevens nieuwe en gebruikte toestellen. Afhankelijk van de reparatie krijg je 6 tot 12 maanden garantie. De meeste reparaties kunnen hier binnen 30 minuten worden uitgevoerd en zijn dus klaar terwijl je wacht. Je kunt dan lekker een kopje koffie pakken en hebt je telefoon in no time weer terug.

Je kunt hier voor de meest voorkomende tablet reparaties terecht, ze repareren namelijk:

 • Tablet touchscreen reparatie
 • Tablet Display reparatie
 • Oplaadconnector vervangen
 • Tablet batterij vervangen


Ook als je op zoek bent naar telefoon accessoires en horloge batterijen is My Phone de plek voor je. Ze zitten sinds 2015 in Arnhem en zijn altijd op zoek naar de best mogelijke service.

Reparatiekosten

Prijzen van telefoonreparaties in Arnhem kunnen net zo variëren als het weer. Dit hangt af van verschillende factoren: de prijs van onderdelen, het type reparatie en de marge die de reparateur hanteert. Onderdelenprijzen wisselen regelmatig, vooral omdat veel onderdelen uit het buitenland komen. Mr Again helpt je door de actuele prijzen per reparateur op een rijtje te zetten. Dus, voor je jouw iPhone 11 of die gloednieuwe Samsung Galaxy S22 naar de reparateur brengt, check eerst even de prijzen op onze website. En als je meer wilt weten over specifieke modellen, zoals de iPhone 14 of de Samsung Galaxy S21, klik dan op de links voor de meest recente info en prijzen.

Garantie

Garantie op reparaties in Arnhem is zoals het menu van een uitgebreid buffet - het varieert enorm. Afhankelijk van de reparateur krijg je tussen de 1 en 24 maanden garantie. Standaard is vaak 1 tot 3 maanden, maar sommige reparateurs bieden zelfs 6 tot 24 maanden. Waterschadebehandelingen zijn een uitzondering; hierop is vaak beperkte of geen garantie, omdat langdurige schade lastig te voorspellen is. Check dus altijd vooraf de garantievoorwaarden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

 

 

Batterij vervangen

Is je telefoon sneller leeg dan je geduld op de maandagochtend? Een batterij vervangen is vaak een snelle en relatief goedkope oplossing. In Arnhem kan vrijwel elke reparateur dit klusje binnen 30 minuten klaren. De prijs? Meestal vrij aantrekkelijk, vooral voor oudere telefoonmodellen. Ben je een beetje handig? Dan kun je overwegen om zelf de batterij te vervangen. Websites zoals ifixit.com en YouTube staan vol met handige instructies. Maar let op, de juiste tools en een beetje kennis zijn wel essentieel!

Telefoon scherm reparatie Arnhem

Een gebroken scherm is bijna net zo gewoon als fietsen in Arnhem. Gelukkig is het ook een van de snelste reparaties. De meeste shops fixen dit binnen 30 minuten. Je hebt keuze tussen originele en copy schermen. Originele schermen zijn duurder, maar staan garant voor topkwaliteit. De copy schermen, vooral de High copy schermen die je via Mr Again kunt kiezen, zijn budgetvriendelijker. Overweeg je een copy scherm? Check dan even bij de reparateur of de kwaliteit aan jouw verwachtingen voldoet.

Waterschade

Oeps, telefoon in het water gevallen? Snel handelen is de sleutel. Schakel je toestel uit, verwijder batterij en simkaarten en droog je telefoon af. Vervolgens breng je je telefoon naar een professional in Arnhem voor een waterschadebehandeling. Reparateurs zullen je toestel zorgvuldig demonteren en elk onderdeel reinigen om waterschade tot een minimum te beperken. Meer weten? Duik in onze blog over telefoon waterschade op www.mragain.nl/blog/wat-te-doen-bij-telefoon-waterschade.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Arnhem?


Dit hangt af van het type reparatie. Een scherm of batterij vervangen? Dat is vaak binnen 30 minuten gepiept. Complexere reparaties kunnen iets langer duren.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?


Een afspraak is niet altijd nodig, maar wel handig. Zo weet de reparateur wat eraan komt en voorkom je wachttijd.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?


Ja, maar snel handelen is cruciaal. Voor meer info, bekijk onze blogs over waterschade.