Reparatie
Over ons
Apparaten
Steden

Hoeveel kost iPhone scherm reparatie in Groningen?

Is je iPhone scherm kapot? Er zijn veel reparateurs in Groningen die je kunnen helpen. Bij MrAgain helpen we je bij het vinden, vergelijken en direct een afspraak maken met top reparateurs in Groningen voor je iPhone scherm reparatie.
 

Hoeveel kost iPhone scherm reparatie in Groningen?
 

Een gebroken scherm is een van de grootste nachtmerries voor een iPhone gebruiker. Het kan niet alleen esthetisch onaantrekkelijk zijn, maar het kan ook leiden tot problemen met het gebruik van je telefoon. Gelukkig zijn er veel opties voor iPhone scherm reparatie in Groningen

De kosten voor iPhone scherm reparatie in Groningen kunnen variëren, afhankelijk van het model van je iPhone en de ernst van de schade. Hier is een overzicht van de gemiddelde kosten voor de meest populaire iPhone modellen:
 

  • iPhone 6: €70-€90
  • iPhone 6s: €80-€100
  • iPhone 7: €90-€110
  • iPhone 8: €110-€130
  • iPhone X: €130-€150
  • iPhone XR: €150-€170
  • iPhone XS: €150-€170
  • iPhone 11: €170-€190
  • iPhone 12: €190-€210

Houd er rekening mee dat deze prijzen een momentopname zijn en kunnen wijzigen en afhankelijk zijn van de winkel waar je het laat repareren. Voor de actuele prijzen check je het beste direct op Mr Again.

Wat zijn de verschillende opties voor iPhone scherm reparatie in Groningen?


Er zijn verschillende opties voor iPhone scherm reparatie in Groningen, afhankelijk van de ernst van de schade, je budget en hoe handig je bent:
 

Laat je scherm vervangen door een telefoon reparateur
Er zijn veel telefoonwinkels in Groningen die gespecialiseerd zijn in iPhone reparaties. Hier kun je je iPhone laten repareren. Enkele van de betrouwbare reparateurs in Groningen die je kunt vinden op MrAgain zijn MobileFix, Smartpoint en White Phone. Meer telefoonwinkels vind je ook op deze pagina.
 

Als je je scherm laat vervangen bij een reparateur heb je vaak de keuze tussen een origineel scherm of een kopie scherm. Kopie schermen zijn vaak goedkoper, maar hebben ook een lagere kwaliteit. Meer over de verschillende schermen die er zijn lees je op onze pagina over telefoonschermen.
 

Vervang zelf het scherm van je iPhone
Als je handig bent met het repareren van elektronische apparaten, dan kun je overwegen om de iPhone scherm reparatie zelf te doen. Er zijn veel tutorials en gereedschappen beschikbaar om je te helpen bij het vervangen van het scherm. Houd er wel rekening mee dat dit een risicovolle optie is en als je het niet goed doet, je de garantie op je iPhone kan verliezen en je kunt het apparaat beschadigen.Voor tools en tutorials kun je bijvoorbeeld op de website van ifixit.com terecht, maar ook op Youtube kun je makkelijk goede informatie vinden.