Heb je in Eindhoven een probleem met je telefoon en ben je op zoek naar een snelle oplossing? Zoek niet verder! Op Mr Again vind je gemakkelijk een betrouwbare telefoonreparateur in de lichtstad van Nederland. Of je nu te maken hebt met een gebarsten scherm, een batterij die niet meer oplaadt, of waterschade, wij helpen je bij het vinden van de perfecte reparatieservice in Eindhoven. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het is om je telefoon weer als nieuw te krijgen.

Telefoon reparatie Eindhoven

In de technologisch vooruitstrevende stad Eindhoven, is het geen verrassing dat je een breed scala aan telefoonreparatieservices vindt. Van eenvoudige schermreparaties tot meer complexe problemen zoals moederbordreparaties, in Eindhoven zijn er genoeg opties. De meeste reparateurs zijn snel in staat om een gebarsten scherm te vervangen of een batterij te vernieuwen. Maar ook voor minder gangbare problemen zoals softwareproblemen of een verstopte oplaadpoort, biedt Mr Again een overzicht van de beschikbare deskundigen in Eindhoven. Zo weet je zeker dat je telefoon in goede handen is, ongeacht het probleem.


We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

 • GSM World
 • My GSM
 • Hi Genius

 

GSM World

 

Bij GSM World kun je al sinds 2001 terecht voor de reparatie van je iPhone, smartphone en tablet. Ze bieden je hier een kop koffie aan waarna je kan wachten tot je reparatie klaar is. Ze zijn er 6 dagen per week geopend en repareren alle bekende telefoonmerken. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor scherm reparatie iPhone, of voor het repareren van je Samsung Galaxy. Ook vervangen ze de batterij van je smartphone en repareren ze de behuizing en camera's.

Heb je je telefoon in een plas water laten vallen of per ongeluk in de wc? Als je er snel bij bent kunnen ze je hier ook helpen met waterschade behandeling aan je telefoon. Let wel op: succes is hierbij niet verzekerd. Over het algemeen geldt dat je er het beste zo snel mogelijk bij kan zijn.

Kom je voor een telefoon scherm reparatie? In dat geval kun je hier terecht voor meerdere soorten kwaliteit schermen. Op een origineel scherm krijg je hier 12 maanden garantie en de beste kwaliteit, maar deze is ook het duurst. Wil je net wat goedkoper? Dan kies je voor een refurbished scherm voor dezelfde hoge kwaliteit. Ga je voor het aller voordeligste scherm dan kom je uit bij een copy scherm, hier zit de minste garantie op en deze is kwalitatief ook het minst.

Je vindt GSM World aan de Leenderweg 143A en je bent hier verzekerd van jarenlange ervaring op het gebied van telefoon en iphone reparaties.

 

My GSM

 

Zeven dagen per week geopend, een lekkere binnenkomer voor My GSM Eindhoven. Je vindt ze aan de Piazza 77 midden in het centrum en ze repareren hier alle telefoonmerken. Daarnaast kun je er je smartphone ook verkopen als je deze niet wilt laten repareren. Ook kun je er nieuwe en refurbished toestellen kopen.

Kom je wel voor de reparatie van je iPhone of Smartphone? Dan kunnen ze je hier met de meeste defecten helpen. Of je nou een barst in je scherm hebt zitten, of de batterij niet meer goed oplaad, ze hebben er hier ervaring mee. Je kunt hier met en zonder afspraak terecht en ze hanteren een no cure no pay aanpak. Ook claimen ze de scherpste prijzen in Eindhoven te hebben:)

Je kunt hier o.a. terecht voor de volgende merken en reparaties:

 • Apple iPhone reparatie
 • Samsung Galaxy reparatie
 • Huawei reparatie
 • Oppo reparatie
 • LG reparatie
 • Nokia reparatie
 • Xiaomi reparatie


Enkele redenen om een bezoek te brengen aan My GSM zijn:

 • Sinds 2000 actief in de telefoon reparatie branch en dus een schat aan ervaring
 • No cure no Pay
 • Met en zonder afspraak
 • Snelle reparatie en meestal binnen 30 minuten klaar

Hi Genius

 

Is je telefoon kapot en heb je geen tijd om zelf naar de reparateur te gaan? Dan is Hi Genius wellicht wat voor je. Bij Hi Genius repareren ze namelijk bij jou op locatie. Ideaal als je niet weg kunt, of je telefoon tijdens werktijd wilt laten maken. Vanaf het moment dat je je reparatie aanmeldt duurt het gemiddeld 20 minuten voordat ze bij je op de stoep staan, razendsnel dus!

Ze zijn hier gespecialiseerd op het gebied van iPhone reparaties. Dit betekent dat ze op het gebied van iPhones vrijwel alles kunnen repareren en dus ook ingewikkelde reparaties aan het moederbord.

Naast iPhone repareren ze ook Samsung Galaxy toestellen. Een greep uit het reparatie aanbod is:

 • iPhone scherm reparatie
 • Batterij vervangen
 • Aan/uit knop reparatie
 • Water en valschade
 • Software reparatie

Enkele redenen om je telefoon bij Hi Genius te laten repareren zijn:

 • Ze komen bij jou op locatie
 • Ze werken hier met originele onderdelen en geven 12 maanden garantie
 • Er worden geen voorrij kosten gerekend
 • Monteurs met jarenlange ervaring
 • Scherpe reparatie prijzen

Telefoon reparaties, prijzen en garantie

 

Reparatieprijzen

De kosten voor een telefoonreparatie in Eindhoven kunnen variëren, afhankelijk van de aard van de reparatie, de prijs van de benodigde onderdelen en de tarieven van de reparateur. De onderdelenprijzen kunnen fluctueren, vooral als ze van ver geïmporteerd moeten worden. Gelukkig kun je op Mr Again de prijzen van verschillende reparateurs in Eindhoven gemakkelijk vergelijken. Ben je nieuwsgierig naar de reparatiekosten van specifieke telefoonmodellen? Op onze site vind je handige links naar de meest populaire modellen en hun actuele reparatiekosten.

 

Garantie

De garantie die je krijgt op telefoonreparaties in Eindhoven kan verschillen per reparateur. Sommige bieden standaard één maand garantie, terwijl anderen tot twee jaar garantie kunnen bieden. Voor reparaties aan waterschade geldt vaak een beperkte garantie vanwege de complexiteit en onvoorspelbaarheid van de schade. Het is daarom verstandig om altijd de garantievoorwaarden te controleren voordat je een reparatie laat uitvoeren. Op Mr Again vind je eenvoudig de garantievoorwaarden per reparatieservice.

 

 

Telefoon batterij vervangen in Eindhoven

Is je telefoonbatterij toe aan vervanging? In Eindhoven kun je dit snel en efficiënt laten doen. De meeste telefoonreparateurs kunnen je batterij in no-time vervangen, vaak binnen een half uur. De kosten zijn over het algemeen redelijk en hangen af van het model van je telefoon. Voor de doe-het-zelvers zijn er online genoeg handleidingen en video's beschikbaar, bijvoorbeeld op ifixit.com, die je stap voor stap door het proces leiden.

 

 

Telefoon scherm reparatie in Eindhoven

Een gebarsten scherm in Eindhoven? Geen probleem. Veel reparateurs kunnen deze veelvoorkomende reparatie snel uitvoeren, vaak binnen hetzelfde uur. Je hebt de keuze tussen een origineel scherm of een high copy scherm. Originele schermen zijn meestal duurder, maar bieden de beste kwaliteit en duurzaamheid. High copy schermen zijn een betaalbaar alternatief, maar het is belangrijk om de kwaliteit bij de reparateur te controleren. Op Mr Again vind je gemakkelijk een reparateur die aan jouw behoeften voldoet.

 

 

Telefoon waterschade behandeling in Eindhoven

Heeft je telefoon waterschade opgelopen in Eindhoven? Snel handelen is essentieel. Zet je telefoon uit, verwijder de batterij en andere verwijderbare onderdelen, en droog de telefoon voorzichtig af. Zoek daarna direct professionele hulp voor een waterschadebehandeling. Specialisten in Eindhoven zullen je telefoon zorgvuldig demonteren, schoonmaken en testen om zo alle vocht te verwijderen en de kans op blijvende schade te verkleinen. Hoewel waterschade soms tot onherstelbare problemen kan leiden, kunnen veel telefoons succesvol hersteld worden als ze snel en vakkundig behandeld worden. Voor meer informatie over hoe je moet handelen bij waterschade aan je telefoon, bezoek onze blog op Mr Again.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Eindhoven?

De duur van een reparatie hangt af van het type. Eenvoudige reparaties zoals batterij- of schermvervangingen zijn vaak snel afgerond.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?

Hoewel een afspraak niet altijd noodzakelijk is, kan het wel voordelen bieden. Zo kan de reparateur zich voorbereiden en vermijd je wachttijden.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?

Ja, in veel gevallen kan waterschade gerepareerd worden. Snel handelen is hierbij cruciaal. Voor meer informatie, bezoek onze blogsectie op Mr Again.