Bekijk onze reviews op

Trustpilot

Reparateurs in Winsum

Reparateurs

Lees meer over

De beste telefoon reparateurs

Telefoon reparatie Winsum

Het is een mooie herfstdag in oktober en tijdens een wandeling kijk je snel op je telefoon bij het binnenkomen van een nieuw bericht. Je stopt hem daarna terug in je broekzak, maar dat gaat net fout en hij valt op de grond. Vervelend genoeg licht er exact op die plek een plas water waardoor je telefoon kort onder water komt te staan. Waterschade is dan al snel het geval en dus heb je een telefoon reparateur nodig. 

Wellicht is dit allemaal niet op je van toepassing maar zoek je een reparateur voor het vervangen van je scherm of batterij. Een ding is in ieder geval zeker: je wilt graag dat je telefoon het zo snel mogelijk weer doet. Voor telefoon reparatie Winsum is de keuze niet reuze, maar met Groningen om de hoek ga je altijd een geschikte reparateur vinden. 


In Winsum zelf kun je terecht bij telecombiatie Vaszlovsky. Zoals bij de meeste telecombinatie zaken kun je hier terecht voor een breed scala aan telefonie gerelateerde producten en diensten. Denk hierbij aan het regelen van je internet, tv en telefoon abbonnement. Daarnaast voeren ze ook standaard reparaties uit voor de bekendere telefoonmerken. Dus als je scherm of batterij vervangen dient te worden dan kun je hier prima terecht voor Apple en Samsung smartphones. 

Heb je een ingewikkeldere reparatie nodig zoals waterschade of moederbord reparatie? Dan heb je grote kans dat je iets verder moet zoeken. Je komt dan al snel uit bij telefoon reparatie Groningen en hebt daar vele mogelijkheden.