Heb je te maken met een koppige koelkast, een wispelturige wasmachine, of misschien een dwarse droger in Groningen? Geen nood! Op Mr Again maak je gemakkelijk kennis met de beste lokale vakmensen voor al jouw witgoed reparaties. Van kleine ongemakken tot grote uitdagingen, hier vind je de oplossing en kun je snel en eenvoudig reparateurs vergelijken én een afspraak maken. Want zeg nou zelf, wie zit er te wachten op onnodige stress en gedoe als je witgoed je in de steek laat?

Veel voorkomende witgoed problemen

Witgoed is onmisbaar in ons dagelijks leven, en het is dan ook uitermate vervelend als deze huishoudelijke helden kuren beginnen te vertonen. Laten we eens kijken naar de meest voorkomende problemen en hoe je ze kunt aanpakken, voordat je besluit een reparateur in te schakelen.
 

Water blijft in de machine staan

Staat er water in je wasmachine of vaatwasser? Dit kan wijzen op een verstopping of een probleem met de afvoerpomp. Controleer of de afvoerslang correct is aangesloten en niet verstopt of geknikt is. Mocht dit het probleem niet oplossen, dan kan de afvoerpomp defect zijn.
 

Apparaat maakt ongewoon lawaai

Maakt je witgoed meer lawaai dan gebruikelijk? Dit kan duiden op een disbalans, bijvoorbeeld door een ongelijkmatige verdeling van wasgoed in de trommel, of een probleem met de ophanging of motorlagers. Een stabiele ondergrond en het goed verdelen van de lading kunnen vaak al wonderen doen.
 

De deur opent niet

Een deur die niet meer opent, komt vaak voor bij wasmachines en drogers. Dit kan te maken hebben met het veiligheidsslot, een nog lopend programma, of water in de machine dat niet is afgevoerd. Check ook of er misschien een kinderslot actief is.
 

Apparaat stinkt

Een onaangename geur kan wijzen op vetluis of ophoping van vuil en wasmiddelresten. Dit probleem los je vaak op door het apparaat grondig schoon te maken en regelmatig op hogere temperaturen te laten draaien.
 

Lekt water

Waterlekkage kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals een niet goed aangesloten aan- of afvoerslang, of een defect in de afvoerpijp. Een grondige inspectie kan vaak al duidelijkheid bieden.

Wanneer schakel je een reparateur in?

Soms kom je er zelf niet uit, of is het probleem te complex. In dat geval is het slim om een expert in te schakelen. Reparaties aan elektrische componenten, motors, en pompen zijn vaak specialistisch werk. Op Mr Again vind je eenvoudig een betrouwbare reparateur in Groningen die je witgoed weer snel aan de praat krijgt.