Zit je in Kerkrade met een telefoon die dringend een opknapbeurt nodig heeft? Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een batterij die de geest geeft of waterschade na een onverwachte duik, je bent hier aan het juiste adres! Op deze pagina van Mr Again ontdek je hoe eenvoudig het is om in Kerkrade de beste telefoonreparateurs te vinden en te vergelijken. Met Mr Again aan je zijde wordt het vinden van een betrouwbare reparateur in Kerkrade een fluitje van een cent!

Telefoon maken Kerkrade

In Kerkrade kom je voor allerlei telefoonreparaties terecht. Het vervangen van een telefoonscherm, het vernieuwen van batterijen, en het oplossen van waterschade zijn hier dagelijkse kost. Deze reparaties worden door de meeste lokale reparateurs aangeboden. Zoek je iets ingewikkelders, zoals moederbordreparaties? Sommige specialisten in Kerkrade kunnen je ook hiermee helpen, hoewel niet elke reparateur deze service biedt. Op Mr Again zie je snel welke reparateurs welke diensten aanbieden. Of het nu gaat om een 'smartphone winkel' in het centrum of een specialist in telefoon softwareproblemen aan de rand van de stad, Kerkrade heeft genoeg opties voor elke reparatiebehoefte.

 

We zetten 3 reparatie winkels voor je op een rij waar je je smartphone kunt laten maken.

 • GSM Limburg Kerkrade aan de Akerstraat 53
 • GSM Reparatie Parkstad aan de Elbereveldstraat 142
 • Call CompanyKerkrade aan de Zonstraat 69

 

iPhone reparatie bij Call Company Kerkrade

Bij Call Company Kerkrade kun je terecht voor telefoon en tablet reparatie Limburg. Ze zijn 6 dagen per week geopend en hebben een zeer snelle reparatie service. Meestal heb je je telefoon al weer binnen 30 minuten terug. Ze verkopen hier ook toestellen van verschillende merken en ze hebben een webshop waar je meerdere accessoires kunt kopen. Op het gebied van smartphone reparatie Kerkrade kun je hier o.a. terecht voor:

 • Apple reparatie Kerkrade
 • Samsung reparatie Kerkrade
 • Huawei reparatie Kerkrade
 • HTC reparatie Kerkrade
 • Sony reparatie Kerkrade
 • LG reparatie Kerkrade
 • OnePlus reparatie Kerkrade
 • Microsoft reparatie Kerkrade
 • Motorola reparatie Kerkrade
 • Wiko reparatie Kerkrade


Benieuwd voor welke type telefoon reparaties je hier terecht kunt? Het hele spectrum aan reparatie types vind je hier. Bijvoorbeeld:

 

 • Scherm reparatie Kerkrade
 • Batterij vervangen Kerkrade
 • Camera reparatie Kerkrade
 • Reparatie van knoppen (volume, aan/uit)
 • Herstellen van software

 

Repareren via GSM reparatie Parkstad

GSM reparatie Parkstad is een telefoon winkel Kerkrade aan de Elbereveldstraat 142. Ze geven hier standaard 6 maanden garantie op je reparatie en gebruiken de beste onderdelen. Meestal zijn ze binnen 30 minuten klaar met de reparatie en ze rekenen hier geen onderzoekskosten. Wat super is, is dat ze hier ook op locatie repareren. Dus heb je geen tijd, of ben je te druk? Ze komen naar jou toe en repareren je telefoon bij jou op locatie. Naast smartphone reparatie Kerkrade doen ze ook Tablet reparatie Kerkrade voor de Apple iPad en Samsung Galaxy Tab.

Ze repareren hier de meeste merken en voeren vrijwel alle type reparaties uit. Waaronder:

 • Vervangen van de microfoon
 • Telefoon scherm vervangen Kerkrade
 • Het vervangen van je voor of achter camera
 • Vervangen van de oplaadconnector van je smartphone
 • Vervangen van knoppen, speakers en meer

 

Fixen via GSM Limburg Kerkrade

 

Aan de Akerstraat 53 vind je GSM Limburg. Ze zijn hier gespecialiseerd in het maken van je telefoon en tablet en richten zich op de meest voorkomende defecten aan je toestel zoals het vervangen van telefoonschermen, het vervangen van je smartphone batterij en waterschade behandelingen. Je kunt hier dus goed terecht voor iphone scherm vervangen Kerkrade en andere iphone reparaties.

In de winkel vind je ook telefoon accessoires, nieuwe en refurbished toestellen. Bij GSM Limburg zijn ze 6 dagen per week geopend (niet op zondag) en meestal is je toestel binnen 45 minuten gerepareerd.

Reparatiekosten

Reparatiekosten kunnen in Kerkrade variëren. Dit hangt af van de prijzen van onderdelen, het type reparatie, en de marge die de reparateur wil behalen. Onderdelenprijzen fluctueren soms flink, mede door transportkosten als deze uit het buitenland komen. Ben je benieuwd naar de huidige prijzen? Op deze pagina vind je direct de actuele reparatieprijzen van verschillende reparateurs in Kerkrade. En voor de liefhebbers, hier zijn enkele populaire modellen en apparaten met hyperlinks naar hun specifieke reparatiepagina's:

 

Garantie

De garantie op telefoonreparaties in Kerkrade varieert tussen 1 en 24 maanden, afhankelijk van de reparateur. Voor een behandeling van waterschade is er vaak weinig tot geen garantie, aangezien langdurige schade niet altijd te voorkomen is. Voor andere reparaties is de garantie afhankelijk van zowel de garantie die reparateurs op onderdelen krijgen als de garantie die ze aan klanten willen bieden. Check altijd vooraf welke garantie je krijgt op je reparatie.

Batterij vervangen

Een telefoon batterij vervangen in Kerkrade? Dat is vaak een koud kunstje voor de meeste reparateurs hier. Deze reparatie wordt meestal binnen 30 minuten uitgevoerd. De kosten zijn over het algemeen redelijk, vooral bij oudere telefoonmodellen. Voor de doe-het-zelvers: het is mogelijk om je eigen batterij te vervangen. Websites zoals ifixit.com en talloze YouTube-instructies kunnen je hierbij helpen. Zorg wel dat je de juiste tools en kennis in huis hebt!

Scherm reparatie

Telefoonscherm kapot in Kerkrade? Geen paniek, bijna elke reparateur in de stad kan dit voor je fixen, vaak binnen 30 minuten. Er zijn verschillende opties: je kunt kiezen voor een origineel scherm, wat duurder is, maar gegarandeerd topkwaliteit levert. Of je kiest voor een 'High copy' scherm via Mr Again, een goedkoper alternatief van hoge kwaliteit. Als je overweegt een copy scherm te nemen, check dan altijd de kwaliteit bij je reparateur.

Waterschade

Heb je te maken met telefoon waterschade in Kerkrade? Handel snel! Zet je telefoon uit, verwijder de batterij en simkaarten, en droog je toestel. Contacteer vervolgens een professionele reparateur voor een waterschadebehandeling. Reparateurs in Kerkrade zullen je telefoon demonteren en elk onderdeel zorgvuldig reinigen om het risico op langdurige schade te minimaliseren. Voor meer informatie over telefoon waterschade, check onze blog: www.mragain.nl/blog/wat-te-doen-bij-telefoon-waterschade.

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt telefoon reparatie in Kerkrade?


De duur van een reparatie hangt af van het type. Een scherm- of batterijvervanging kan vaak binnen 30 minuten, terwijl ingewikkeldere reparaties langer kunnen duren.

 

Moet ik een afspraak maken voor telefoon reparatie?


Een afspraak maken is vaak niet verplicht, maar wel aan te raden. Zo weet de reparateur wat er moet gebeuren en vermijd je wachttijden.

 

Kan telefoon waterschade gerepareerd worden?


Ja, maar snel handelen is cruciaal. Bekijk onze blogs voor meer informatie over het behandelen van waterschade.