iPhone 11 Pro Max reparatie Utrecht | Mr Again
iPhone 11 Pro Max reparatie Utrecht | Mr Again

iPhone 11 Pro Max reparatie Utrecht

Als je momenteel een kapotte telefoon hebt, kan dat erg vervelend zijn. Je bent afgesloten van de digitale wereld om je heen en hebt geen toegang meer tot belangrijke informatie en contacten. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe telefoon en overweeg je de aanschaf van de iPhone 11 Pro Max. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het repareren en vervangen van je telefoon, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We bespreken wanneer het zinvol is om je telefoon te laten repareren en wanneer het tijd is voor een vervanging. Ook geven we tips over hoe je een goede reparateur kunt vinden en waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Lees verder en ontdek hoe je snel weer online kunt zijn en bereikbaar voor de mensen om je heen.

Hoe bepaal je of je tot reparatie moet overgaan?

Wanneer je telefoon kapot gaat, is het vaak een lastige afweging: moet je je telefoon laten repareren of is het tijd voor een vervanging? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van je telefoon en de kosten die gepaard gaan met de reparatie.

Als het gaat om de iPhone 11 Pro Max, zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden bij het beslissen of je je telefoon laat repareren of vervangen.

Ten eerste, de leeftijd van je telefoon. Als je iPhone 11 Pro Max al een aantal jaren oud is, kan het verstandig zijn om te overwegen om een nieuwe telefoon te kopen in plaats van te investeren in een dure reparatie. Dit geldt vooral als er meerdere problemen zijn met je telefoon of als je telefoon al meerdere malen gerepareerd is.

Ten tweede, de kosten van de reparatie. Soms kan een reparatie veel goedkoper zijn dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon, vooral als het gaat om kleine reparaties, zoals het vervangen van een scherm of batterij. Het is belangrijk om te onderzoeken wat de reparatiekosten zouden zijn voordat je een beslissing maakt.

Ten derde, de waarde van je telefoon. Als je telefoon nog steeds een hoge waarde heeft, kan het de moeite waard zijn om hem te laten repareren in plaats van te vervangen. Dit geldt vooral als je je telefoon wilt doorverkopen of inruilen voor een nieuwe.

Ten slotte, de garantie van je telefoon. Als je telefoon nog onder garantie valt, is het de moeite waard om contact op te nemen met de fabrikant om te kijken of de reparatie onder de garantie valt.

Als je tot de conclusie komt dat het tijd is om je telefoon te laten repareren, is het belangrijk om een goede reparateur te vinden. Dit kan moeilijk zijn, omdat er veel verschillende reparateurs zijn die vaak verschillende prijzen en kwaliteit bieden. Een goede manier om een betrouwbare reparateur te vinden, is door te kijken naar online reviews en aanbevelingen van vrienden en familie. Daarnaast kan de vergelijkingssite mragain.nl je helpen bij het vergelijken van verschillende reparateurs en hun tarieven.

Het kan ook de moeite waard zijn om te kijken of je telefoonverzekering de reparatiekosten dekt. Sommige telefoonverzekeringen dekken alleen bepaalde soorten schade, dus het is belangrijk om de voorwaarden van je verzekering goed te lezen voordat je een claim indient.

In sommige gevallen kan het beter zijn om te investeren in een nieuwe telefoon in plaats van te repareren. Als je bijvoorbeeld een oude telefoon hebt en je regelmatig gebruik maakt van apps en functies die veel rekenkracht vereisen, kan een nieuwe telefoon een betere keuze zijn. De iPhone 11 Pro Max is nog steeds een krachtige en betrouwbare telefoon, maar als je bijvoorbeeld veel gebruik maakt van de nieuwste AR-apps of 5G-connectiviteit nodig hebt, kan het de moeite waard zijn om te upgraden naar een nieuwere versie. 

Zo vind je een goede reparateur

Als je besluit om je telefoon te laten repareren, is het belangrijk om een betrouwbare en deskundige reparateur te vinden. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het vinden van een goede reparateur:

 1. Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie en collega's om aanbevelingen voor een betrouwbare reparateur. Als iemand een goede ervaring heeft gehad met een bepaalde reparateur, is de kans groot dat deze ook voor jou geschikt is.

 2. Zoek online: Er zijn veel online platforms waarop je lokale reparateurs kunt vinden. Zoek naar reviews van andere klanten en controleer of de reparateur een goede reputatie heeft. Houd er wel rekening mee dat niet alle reviews op het internet betrouwbaar zijn, dus gebruik je gezond verstand bij het lezen van deze reviews.

 3. Vergelijk reparateurs: Als je meerdere reparateurs hebt gevonden die je wel aanspreken, is het slim om deze te vergelijken. Kijk naar hun tarieven, garanties en ervaring en vraag indien nodig om een offerte.

 4. Controleer hun certificering: Reparateurs met certificering van fabrikanten hebben doorgaans meer kennis en ervaring op het gebied van reparatie van specifieke merken. Controleer dus of de reparateur die je op het oog hebt de juiste certificering heeft voor jouw merk telefoon.

 5. Vraag naar de garanties: Vraag de reparateur welke garanties ze bieden voor de reparatie. Zorg dat je weet wat er gedekt wordt en wat niet, en hoe lang de garantieperiode duurt.

 6. Wees alert op verborgen kosten: Sommige reparateurs rekenen extra kosten voor het openen van je telefoon of het onderzoeken van het probleem. Wees dus alert op eventuele verborgen kosten voordat je akkoord gaat met de reparatie.

 7. Gebruik een vergelijkingssite: Een handige manier om verschillende reparateurs te vergelijken is door gebruik te maken van een vergelijkingssite zoals mragain.nl. Hier kun je verschillende reparateurs met elkaar vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en ervaring.

Als je eenmaal een goede reparateur hebt gevonden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je telefoon tijdens de reparatie veilig wordt bewaard en behandeld. Vraag daarom altijd naar het beleid van de reparateur omtrent de veiligheid van je telefoon en eventuele gegevens die erop staan.

Tot slot is het belangrijk om je te realiseren dat niet alle reparaties hetzelfde zijn. Sommige reparaties zijn eenvoudiger dan andere en sommige problemen kunnen niet altijd worden opgelost. Wees daarom realistisch over de mogelijkheden van de reparatie en houd rekening met eventuele kosten en risico's voordat je een beslissing maakt.

Veel gestelde vragen over de iPhone 11 Pro Max

Hieronder vind je enkele veel gestelde vragen over iPhone 11 Pro Max reparatie, samen met de antwoorden:

 1. Hoeveel kost het om het scherm van mijn iPhone 11 Pro Max te laten vervangen?

De kosten van het vervangen van het scherm van je iPhone 11 Pro Max variëren afhankelijk van de reparateur en het soort scherm dat je wilt. In de meeste gevallen kost het vervangen van het scherm tussen de €200 en €400. Het is belangrijk om te weten dat sommige reparateurs gebruikmaken van imitatie-onderdelen, wat kan leiden tot lagere kosten, maar ook tot een lagere kwaliteit van de reparatie.

 1. Kan ik mijn iPhone 11 Pro Max zelf repareren?

Het is mogelijk om sommige reparaties aan je iPhone 11 Pro Max zelf uit te voeren, zoals het vervangen van de batterij of het scherm. Houd er echter rekening mee dat dit risico's met zich meebrengt, waaronder het beschadigen van je telefoon. Daarnaast kan het zelf uitvoeren van reparaties de garantie van je telefoon beïnvloeden.

 1. Hoe lang duurt het om mijn iPhone 11 Pro Max te repareren?

De tijd die nodig is om je iPhone 11 Pro Max te repareren, varieert afhankelijk van het soort reparatie dat nodig is en de reparateur die je kiest. In de meeste gevallen duurt een reparatie tussen de 30 minuten en enkele dagen. Het is belangrijk om bij de reparateur te informeren naar de verwachte reparatietijd.

 1. Kan ik mijn iPhone 11 Pro Max laten repareren als deze waterschade heeft?

Ja, het is mogelijk om je iPhone 11 Pro Max te laten repareren als deze waterschade heeft. Dit kan echter wel duurder zijn dan andere reparaties en is niet altijd succesvol. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een reparateur als je telefoon waterschade heeft opgelopen.

 1. Worden mijn gegevens gewist tijdens de reparatie van mijn iPhone 11 Pro Max?

In de meeste gevallen worden je gegevens niet gewist tijdens de reparatie van je iPhone 11 Pro Max. Het is echter wel altijd verstandig om een back-up te maken van je belangrijke gegevens voordat je je telefoon laat repareren, om eventueel gegevensverlies te voorkomen.

 1. Kan ik mijn iPhone 11 Pro Max laten repareren als deze niet meer aan gaat?

Ja, het is mogelijk om je iPhone 11 Pro Max te laten repareren als deze niet meer aan gaat. Het probleem kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder de batterij, het scherm of de software. Het is daarom belangrijk om contact op te nemen met een reparateur om het probleem te onderzoeken.

 1. Wordt mijn garantie beïnvloed als ik mijn iPhone 11 Pro Max laat repareren bij een externe reparateur?

In sommige gevallen kan het laten repareren van je iPhone 11 Pro Max bij een externe reparateur invloed hebben op je garantie. Als de reparatie bijvoorbeeld niet goed wordt uitgevoerd en dit leidt tot verdere problemen met je telefoon, kan de garantie van je telefoon worden beinvloedt. 

iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is de grootste en meest geavanceerde variant van de iPhone 11-serie. Het toestel werd uitgebracht in september 2019 en is een van de meest geavanceerde smartphones van Apple tot nu toe. Hieronder bespreken we de belangrijkste technische specificaties en features van de iPhone 11 Pro Max.

Design Het design van de iPhone 11 Pro Max is vergelijkbaar met dat van de iPhone X en iPhone XS Max. Het toestel heeft een glazen behuizing en een roestvrijstalen frame. Het toestel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: spacegrijs, zilver en goud.

Display De iPhone 11 Pro Max heeft een OLED-scherm van 6,5 inch met een resolutie van 2688 x 1242 pixels en een pixeldichtheid van 458 ppi. Het scherm ondersteunt HDR en heeft een contrastverhouding van 2.000.000:1.

Camera De camera van de iPhone 11 Pro Max is een van de grootste veranderingen ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone XS Max. Het toestel heeft drie camera's aan de achterzijde: een 12-megapixel groothoeklens, een 12-megapixel ultragroothoeklens en een 12-megapixel telelens. Hiermee kun je niet alleen foto's maken van hoge kwaliteit, maar ook gebruikmaken van nieuwe functies zoals nachtmodus en Deep Fusion-technologie.

Prestaties De iPhone 11 Pro Max is uitgerust met de A13 Bionic-chip van Apple, die zorgt voor hoge prestaties en efficiënt energieverbruik. Het toestel heeft ook een Neural Engine van derde generatie, die zorgt voor nog snellere verwerking van machine learning-taken.

Batterij De batterijduur van de iPhone 11 Pro Max is indrukwekkend. Het toestel heeft een batterijcapaciteit van 3969 mAh en kan tot wel 12 uur internetten op één lading.

Waterbestendigheid De iPhone 11 Pro Max heeft een IP68-rating, wat betekent dat het toestel waterbestendig is tot een diepte van 4 meter gedurende 30 minuten. Dit maakt de iPhone 11 Pro Max een van de meest waterbestendige smartphones op de markt.

Face ID De iPhone 11 Pro Max maakt gebruik van Face ID, een geavanceerde technologie voor gezichtsherkenning die zorgt voor een veilige en gemakkelijke ontgrendeling van je telefoon. Met Face ID kun je je telefoon ontgrendelen, betalingen doen en inloggen bij apps.

Opslag De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in drie verschillende opslagvarianten: 64 GB, 256 GB en 512 GB. Dit biedt voldoende ruimte voor al je foto's, video's, apps en andere bestanden.

Conclusie De iPhone 11 Pro Max is een indrukwekkende smartphone met een uitstekende camera, hoge prestaties en een lange batterijduur. Het toestel is waterbestendig en maakt gebruik van geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit smartphone dan is de iPhone 11 serie zeker een aanrader!

iPhone 11 Pro Max reparatie Utrecht

Als je momenteel een kapotte telefoon hebt, kan dat erg vervelend zijn. Je bent afgesloten van de digitale wereld om je heen en hebt geen toegang meer tot belangrijke informatie en contacten. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe telefoon en overweeg je de aanschaf van de iPhone 11 Pro Max. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het repareren en vervangen van je telefoon, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We bespreken wanneer het zinvol is om je telefoon te laten repareren en wanneer het tijd is voor een vervanging. Ook geven we tips over hoe je een goede reparateur kunt vinden en waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Lees verder en ontdek hoe je snel weer online kunt zijn en bereikbaar voor de mensen om je heen.

Zo vind je een goede reparateur

Als je besluit om je telefoon te laten repareren, is het belangrijk om een betrouwbare en deskundige reparateur te vinden. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het vinden van een goede reparateur:

 1. Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie en collega's om aanbevelingen voor een betrouwbare reparateur. Als iemand een goede ervaring heeft gehad met een bepaalde reparateur, is de kans groot dat deze ook voor jou geschikt is.

 2. Zoek online: Er zijn veel online platforms waarop je lokale reparateurs kunt vinden. Zoek naar reviews van andere klanten en controleer of de reparateur een goede reputatie heeft. Houd er wel rekening mee dat niet alle reviews op het internet betrouwbaar zijn, dus gebruik je gezond verstand bij het lezen van deze reviews.

 3. Vergelijk reparateurs: Als je meerdere reparateurs hebt gevonden die je wel aanspreken, is het slim om deze te vergelijken. Kijk naar hun tarieven, garanties en ervaring en vraag indien nodig om een offerte.

 4. Controleer hun certificering: Reparateurs met certificering van fabrikanten hebben doorgaans meer kennis en ervaring op het gebied van reparatie van specifieke merken. Controleer dus of de reparateur die je op het oog hebt de juiste certificering heeft voor jouw merk telefoon.

 5. Vraag naar de garanties: Vraag de reparateur welke garanties ze bieden voor de reparatie. Zorg dat je weet wat er gedekt wordt en wat niet, en hoe lang de garantieperiode duurt.

 6. Wees alert op verborgen kosten: Sommige reparateurs rekenen extra kosten voor het openen van je telefoon of het onderzoeken van het probleem. Wees dus alert op eventuele verborgen kosten voordat je akkoord gaat met de reparatie.

 7. Gebruik een vergelijkingssite: Een handige manier om verschillende reparateurs te vergelijken is door gebruik te maken van een vergelijkingssite zoals mragain.nl. Hier kun je verschillende reparateurs met elkaar vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en ervaring.

Als je eenmaal een goede reparateur hebt gevonden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je telefoon tijdens de reparatie veilig wordt bewaard en behandeld. Vraag daarom altijd naar het beleid van de reparateur omtrent de veiligheid van je telefoon en eventuele gegevens die erop staan.

Tot slot is het belangrijk om je te realiseren dat niet alle reparaties hetzelfde zijn. Sommige reparaties zijn eenvoudiger dan andere en sommige problemen kunnen niet altijd worden opgelost. Wees daarom realistisch over de mogelijkheden van de reparatie en houd rekening met eventuele kosten en risico's voordat je een beslissing maakt.

iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is de grootste en meest geavanceerde variant van de iPhone 11-serie. Het toestel werd uitgebracht in september 2019 en is een van de meest geavanceerde smartphones van Apple tot nu toe. Hieronder bespreken we de belangrijkste technische specificaties en features van de iPhone 11 Pro Max.

Design Het design van de iPhone 11 Pro Max is vergelijkbaar met dat van de iPhone X en iPhone XS Max. Het toestel heeft een glazen behuizing en een roestvrijstalen frame. Het toestel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: spacegrijs, zilver en goud.

Display De iPhone 11 Pro Max heeft een OLED-scherm van 6,5 inch met een resolutie van 2688 x 1242 pixels en een pixeldichtheid van 458 ppi. Het scherm ondersteunt HDR en heeft een contrastverhouding van 2.000.000:1.

Camera De camera van de iPhone 11 Pro Max is een van de grootste veranderingen ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone XS Max. Het toestel heeft drie camera's aan de achterzijde: een 12-megapixel groothoeklens, een 12-megapixel ultragroothoeklens en een 12-megapixel telelens. Hiermee kun je niet alleen foto's maken van hoge kwaliteit, maar ook gebruikmaken van nieuwe functies zoals nachtmodus en Deep Fusion-technologie.

Prestaties De iPhone 11 Pro Max is uitgerust met de A13 Bionic-chip van Apple, die zorgt voor hoge prestaties en efficiënt energieverbruik. Het toestel heeft ook een Neural Engine van derde generatie, die zorgt voor nog snellere verwerking van machine learning-taken.

Batterij De batterijduur van de iPhone 11 Pro Max is indrukwekkend. Het toestel heeft een batterijcapaciteit van 3969 mAh en kan tot wel 12 uur internetten op één lading.

Waterbestendigheid De iPhone 11 Pro Max heeft een IP68-rating, wat betekent dat het toestel waterbestendig is tot een diepte van 4 meter gedurende 30 minuten. Dit maakt de iPhone 11 Pro Max een van de meest waterbestendige smartphones op de markt.

Face ID De iPhone 11 Pro Max maakt gebruik van Face ID, een geavanceerde technologie voor gezichtsherkenning die zorgt voor een veilige en gemakkelijke ontgrendeling van je telefoon. Met Face ID kun je je telefoon ontgrendelen, betalingen doen en inloggen bij apps.

Opslag De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in drie verschillende opslagvarianten: 64 GB, 256 GB en 512 GB. Dit biedt voldoende ruimte voor al je foto's, video's, apps en andere bestanden.

Conclusie De iPhone 11 Pro Max is een indrukwekkende smartphone met een uitstekende camera, hoge prestaties en een lange batterijduur. Het toestel is waterbestendig en maakt gebruik van geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit smartphone dan is de iPhone 11 serie zeker een aanrader!

Hoe bepaal je of je tot reparatie moet overgaan?

Wanneer je telefoon kapot gaat, is het vaak een lastige afweging: moet je je telefoon laten repareren of is het tijd voor een vervanging? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van je telefoon en de kosten die gepaard gaan met de reparatie.

Als het gaat om de iPhone 11 Pro Max, zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden bij het beslissen of je je telefoon laat repareren of vervangen.

Ten eerste, de leeftijd van je telefoon. Als je iPhone 11 Pro Max al een aantal jaren oud is, kan het verstandig zijn om te overwegen om een nieuwe telefoon te kopen in plaats van te investeren in een dure reparatie. Dit geldt vooral als er meerdere problemen zijn met je telefoon of als je telefoon al meerdere malen gerepareerd is.

Ten tweede, de kosten van de reparatie. Soms kan een reparatie veel goedkoper zijn dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon, vooral als het gaat om kleine reparaties, zoals het vervangen van een scherm of batterij. Het is belangrijk om te onderzoeken wat de reparatiekosten zouden zijn voordat je een beslissing maakt.

Ten derde, de waarde van je telefoon. Als je telefoon nog steeds een hoge waarde heeft, kan het de moeite waard zijn om hem te laten repareren in plaats van te vervangen. Dit geldt vooral als je je telefoon wilt doorverkopen of inruilen voor een nieuwe.

Ten slotte, de garantie van je telefoon. Als je telefoon nog onder garantie valt, is het de moeite waard om contact op te nemen met de fabrikant om te kijken of de reparatie onder de garantie valt.

Als je tot de conclusie komt dat het tijd is om je telefoon te laten repareren, is het belangrijk om een goede reparateur te vinden. Dit kan moeilijk zijn, omdat er veel verschillende reparateurs zijn die vaak verschillende prijzen en kwaliteit bieden. Een goede manier om een betrouwbare reparateur te vinden, is door te kijken naar online reviews en aanbevelingen van vrienden en familie. Daarnaast kan de vergelijkingssite mragain.nl je helpen bij het vergelijken van verschillende reparateurs en hun tarieven.

Het kan ook de moeite waard zijn om te kijken of je telefoonverzekering de reparatiekosten dekt. Sommige telefoonverzekeringen dekken alleen bepaalde soorten schade, dus het is belangrijk om de voorwaarden van je verzekering goed te lezen voordat je een claim indient.

In sommige gevallen kan het beter zijn om te investeren in een nieuwe telefoon in plaats van te repareren. Als je bijvoorbeeld een oude telefoon hebt en je regelmatig gebruik maakt van apps en functies die veel rekenkracht vereisen, kan een nieuwe telefoon een betere keuze zijn. De iPhone 11 Pro Max is nog steeds een krachtige en betrouwbare telefoon, maar als je bijvoorbeeld veel gebruik maakt van de nieuwste AR-apps of 5G-connectiviteit nodig hebt, kan het de moeite waard zijn om te upgraden naar een nieuwere versie. 

Veel gestelde vragen over de iPhone 11 Pro Max

Hieronder vind je enkele veel gestelde vragen over iPhone 11 Pro Max reparatie, samen met de antwoorden:

 1. Hoeveel kost het om het scherm van mijn iPhone 11 Pro Max te laten vervangen?

De kosten van het vervangen van het scherm van je iPhone 11 Pro Max variëren afhankelijk van de reparateur en het soort scherm dat je wilt. In de meeste gevallen kost het vervangen van het scherm tussen de €200 en €400. Het is belangrijk om te weten dat sommige reparateurs gebruikmaken van imitatie-onderdelen, wat kan leiden tot lagere kosten, maar ook tot een lagere kwaliteit van de reparatie.

 1. Kan ik mijn iPhone 11 Pro Max zelf repareren?

Het is mogelijk om sommige reparaties aan je iPhone 11 Pro Max zelf uit te voeren, zoals het vervangen van de batterij of het scherm. Houd er echter rekening mee dat dit risico's met zich meebrengt, waaronder het beschadigen van je telefoon. Daarnaast kan het zelf uitvoeren van reparaties de garantie van je telefoon beïnvloeden.

 1. Hoe lang duurt het om mijn iPhone 11 Pro Max te repareren?

De tijd die nodig is om je iPhone 11 Pro Max te repareren, varieert afhankelijk van het soort reparatie dat nodig is en de reparateur die je kiest. In de meeste gevallen duurt een reparatie tussen de 30 minuten en enkele dagen. Het is belangrijk om bij de reparateur te informeren naar de verwachte reparatietijd.

 1. Kan ik mijn iPhone 11 Pro Max laten repareren als deze waterschade heeft?

Ja, het is mogelijk om je iPhone 11 Pro Max te laten repareren als deze waterschade heeft. Dit kan echter wel duurder zijn dan andere reparaties en is niet altijd succesvol. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een reparateur als je telefoon waterschade heeft opgelopen.

 1. Worden mijn gegevens gewist tijdens de reparatie van mijn iPhone 11 Pro Max?

In de meeste gevallen worden je gegevens niet gewist tijdens de reparatie van je iPhone 11 Pro Max. Het is echter wel altijd verstandig om een back-up te maken van je belangrijke gegevens voordat je je telefoon laat repareren, om eventueel gegevensverlies te voorkomen.

 1. Kan ik mijn iPhone 11 Pro Max laten repareren als deze niet meer aan gaat?

Ja, het is mogelijk om je iPhone 11 Pro Max te laten repareren als deze niet meer aan gaat. Het probleem kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder de batterij, het scherm of de software. Het is daarom belangrijk om contact op te nemen met een reparateur om het probleem te onderzoeken.

 1. Wordt mijn garantie beïnvloed als ik mijn iPhone 11 Pro Max laat repareren bij een externe reparateur?

In sommige gevallen kan het laten repareren van je iPhone 11 Pro Max bij een externe reparateur invloed hebben op je garantie. Als de reparatie bijvoorbeeld niet goed wordt uitgevoerd en dit leidt tot verdere problemen met je telefoon, kan de garantie van je telefoon worden beinvloedt.