Bekijk onze reviews op

Trustpilot

Reparateurs in Ede

Reparateurs

Lees meer over

Laat je telefoon maken

Telefoon reparatie Ede

Is je telefoon kapot of is er een andere reden waarom je een telefoon reparateur zoekt? In Ede heb je legio mogelijkheden, afhankelijk van de type dienst die je zoekt. Er is een ruim aanbod aan reparateurs en telefoon winkels waar je je telefoon kunt laten maken. Zo kun je terecht bij Telefoonstar Ede aan de Boogstraat 4 midden in het centrum of bij de Reparatiewinkel Ede aan de Achterdoelen 8 Ede.

Telefoon Star Ede

Je smartphone laten maken kan bij verschillende telefoonwinkels in Ede. Een van de bekendere is Telefoon Star die gespecialiseerd zijn in de reparatie van vrijwel alle merken en tevens nieuwe en refurbished toestellen verkopen. Ook voor telefoon hoesjes, accessoires en andere Gadgets kun je hier terecht. Ook kun je terecht bij de Reparatiewinkel Ede, hier repareren ze eigenlijk alles. Je kunt hier terecht voor iphone reparatie, smartphone reparatie, tablet reparatie maar ook voor problemen met audio, tv's, en koffie machines.

Reparatie Ede

Voor telefoon reparatie kun je ook terecht bij Reparatie Ede aan de Bellestein 15 Ede. Hier worden de meeste merken gerepareerd, kun je ook terecht voor accessoires en kan men bovendien ook je laptop repareren. Voor Macbook reparatie Ede ben je hier dus ook aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar iPhone reparatie Ede weet je zeker dat men je hier kan helpen: ze repareren alles vanaf de iPhone 4.